- 28 Ağustos 2008
- 3.068
- 5.755
- 358
- 39
canım senin son adet tarihin ne benim de yeni çıktı da 5 aralıktı benim. değerini ölçtürünce haberleşelim tekrarArkadaşlar merhaba 3 saat önce önce çift çizgi ile karsilastim :) bebis geliyormuss
Persmbe günüde beta HCG bakilcak :) buradaki herkes sagliklica hayirlarla bebislerini kucaklarina alirlar inş
:)
kızlar yeni yılda İnşallah güzel şeyler yaşarız. bir kimyasal bir düşük yaşadım. şimdi testte gene hamile olduğumu görüyorum. İnşallah iyi olur
Arkadaşlar merhaba 3 saat önce önce çift çizgi ile karsilastim :) bebis geliyormuss
Persmbe günüde beta HCG bakilcak :) buradaki herkes sagliklica hayirlarla bebislerini kucaklarina alirlar inş
Kızlar ctesi ve pazar teste silik ikinci çizgi gördüm ve bugün doktora gittim. kese falan görünmedi karından ultrasonla ama beta değerim 61 çıktı. Doktora gösteremedim ama sanırım hamileyimkac haftalık olduğunu falan çok merak ediyorum
amin inşallah. darısı isteyen herkesin başına :) 8 ocaktı canımhayırlı olsn cnm sağlkla kucağna alırsn inşallah.bat ne zamandı
Benim de son adet tarihim 6 aralık. Bebek daha görünmez erken galibacanım senin son adet tarihin ne benim de yeni çıktı da 5 aralıktı benim. değerini ölçtürünce haberleşelim tekrar
Tesekkur ederim canım. Benim geçen ay kimyasaldır. Bu ay sadece bir kez Acilde hcg baktirdim daha Dr a gitmedim inşallah hepimiz saglicakla bebislerimize kavuştururinşallah sağlıklı bir hamilelk ve doğum süreci yaşarsn cnm.
bende kimyasal yaşadm bir ay korundk bu ay sonrasnda korunmasz ilk ayımz.5 gün kaldı bat.a .bu ay kimyasaldn dolayı düzenmde değşme varmıdr die ovu.takibi yaptım.ve ovu.gününden sonra hep belirtilerm oldu kasıkta iğne batması bel ağrısı kasık sancısıvs.bikaç gündür sarı akıntım vardı.bu sabah baya koyu renk gelmş.yerleşme olablr mi bilemedm.kendim belirti mi uyduruorm ama bilemiorm.sabahtn beri de kasık ağrım geçmedi diyeblrm.suan rahatsz eder derecede.dua edin inşallah bende aranza katılırm.
sen kaçıncı ayında hamile kaldn cnm
cnm ben varım :)kızlar aranzda hamile olupta hamilelik belirtilerinde ağız kuruluğu ve göğüs hassasiyeti yaşayan var mı
cnm tebrik ederm sağlıkla kucağna alrsn inşallahhani salı günü birlkte yapcktk dayanamadn dimi bende bu sabah yapsam mı die düşündm de yapmadm çünkü daha olmamş olablr salı dedik die yapmadm.yarın sabah yapcm inşallah hayrlsı daha erken de olablr ovu.günü 2 ocak çünkü dimi
canım senin son adet tarihin ne benim de yeni çıktı da 5 aralıktı benim. değerini ölçtürünce haberleşelim tekrar
Tebrik ederim cnm hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah sağlıklı doğum nasip etsinArkadaşlar merhaba 3 saat önce önce çift çizgi ile karsilastim :) bebis geliyormuss
Cnm hayirlisiyla kucağına alırsın insBende varımmm bende..........11.01.2016 DA ÖGRENDİMMMM:))))) 4,5 haftalıkmışşş melegimmmm....
evet cnm adetim 5 gün geçmişti öylesine yapmıştım pozitif çıkınca şok oldum:)sen adetin geçince mi anladın ne zaman yaptın canım ?
Ayy canım ya inşallah bu kez hiç sorun çıkmaz da hayirlisiyla alırsın kucağına.ben sigara icmemeye çalışıyorum ama dayanamıyorum çok zorr.gunde 2 pakete yakin icerken birden hazirliksiz yakalandim.cnm Girdim USG yapıldı keseyi gordu minicik carsamba tekrar gitcem bakalimİçme canım bebişi etkiler. Ben de çok korkuyorum ilk gebeliğim 8 haftalıkken kürtaj ikincisi gecen ay kimyasal. şimdi sevinemiyorum bile. daha dr a gitmedim 19.nda gitcem. sen ultrasona girdin mi
Cnm bu arada benim hiç olmayan bisydi gogus agrim başladı ve kasiklarimda batar gibi ağrı oluyordu ben adet olcam zannederken bi yandan da bu sitede belirtileri okuyordum adet olcam diyodum ama olmadıkça psikolojik heralde diye test yapmadım ağrılar artınca dedim negatif goriyim en azindan akşama da adet oliyim (bundan önce hep öyle oluyordu) diye düşünerek test yaptım :)sen ne zaman öğrendin canım adetin geçince mi ?anlatsana bana lütfen naasıl öğrendn öğrenmeden önce neler yaşadınnolur bak
Hayırlı olsun cnm tebrik ederimBende varımmm bende..........11.01.2016 DA ÖGRENDİMMMM:))))) 4,5 haftalıkmışşş melegimmmm....
Cnm hayirlisiyla kucağına alırsın ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?