2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Arkadaşlar merhaba 3 saat önce önce çift çizgi ile karsilastim :) bebis geliyormuss
Persmbe günüde beta HCG bakilcak :) buradaki herkes sagliklica hayirlarla bebislerini kucaklarina alirlar inş
:)
canım senin son adet tarihin ne benim de yeni çıktı da 5 aralıktı benim. değerini ölçtürünce haberleşelim tekrar

kızlar yeni yılda İnşallah güzel şeyler yaşarız. bir kimyasal bir düşük yaşadım. şimdi testte gene hamile olduğumu görüyorum. İnşallah iyi olur

inşallah sağlıklı bir hamilelk ve doğum süreci yaşarsn cnm.
bende kimyasal yaşadm bir ay korundk bu ay sonrasnda korunmasz ilk ayımz.5 gün kaldı bat.a .bu ay kimyasaldn dolayı düzenmde değşme varmıdr die ovu.takibi yaptım.ve ovu.gününden sonra hep belirtilerm oldu kasıkta iğne batması bel ağrısı kasık sancısıvs.bikaç gündür sarı akıntım vardı.bu sabah baya koyu renk gelmş.yerleşme olablr mi bilemedm.kendim belirti mi uyduruorm ama bilemiorm.sabahtn beri de kasık ağrım geçmedi diyeblrm.suan rahatsz eder derecede.dua edin inşallah bende aranza katılırm.
sen kaçıncı ayında hamile kaldn cnm

Arkadaşlar merhaba 3 saat önce önce çift çizgi ile karsilastim :) bebis geliyormuss
Persmbe günüde beta HCG bakilcak :) buradaki herkes sagliklica hayirlarla bebislerini kucaklarina alirlar inş

cnm tebrik ederm sağlıkla kucağna alrsn inşallahhani salı günü birlkte yapcktk dayanamadn dimibende bu sabah yapsam mı die düşündm de yapmadm çünkü daha olmamş olablr salı dedik die yapmadm.yarın sabah yapcm inşallah hayrlsıdaha erken de olablr ovu.günü 2 ocak çünkü dimi

hayırlı olsn cnm sağlkla kucağna alırsn inşallah.bat ne zamandı

Tesekkur ederim canım. Benim geçen ay kimyasaldır. Bu ay sadece bir kez Acilde hcg baktirdim daha Dr a gitmedim inşallah hepimiz saglicakla bebislerimize kavuşturur

Coook tesekkü ederimmmm :)
Rabbim herkese versinn insss
Cnm bnm sabah kan testimmm var yineee hcg bakilacak :)
Idrarda pozitif cikti
Yarinn yazarsiniz ins. Herkes hamis olsynn

Tebrik ederim cnm hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah sağlıklı doğum nasip etsin

İçme canım bebişi etkiler. Ben de çok korkuyorum ilk gebeliğim 8 haftalıkken kürtaj ikincisi gecen ay kimyasal. şimdi sevinemiyorum bile. daha dr a gitmedim 19.nda gitcem. sen ultrasona girdin mi
Ayy canım ya inşallah bu kez hiç sorun çıkmaz da hayirlisiyla alırsın kucağına.ben sigara icmemeye çalışıyorum ama dayanamıyorum çok zorr.gunde 2 pakete yakin icerken birden hazirliksiz yakalandim.cnm Girdim USG yapıldı keseyi gordu minicik carsamba tekrar gitcem bakalim

sen ne zaman öğrendin canım adetin geçince mi ?anlatsana bana lütfen naasıl öğrendn öğrenmeden önce neler yaşadın nolur bak
Cnm bu arada benim hiç olmayan bisydi gogus agrim başladı ve kasiklarimda batar gibi ağrı oluyordu ben adet olcam zannederken bi yandan da bu sitede belirtileri okuyordum adet olcam diyodum ama olmadıkça psikolojik heralde diye test yapmadım ağrılar artınca dedim negatif goriyim en azindan akşama da adet oliyim (bundan önce hep öyle oluyordu) diye düşünerek test yaptım :)

günaydın arkadaşlarrr benimde sat 5 aralık keseyi gördük çok şükür 18inde kalp atışı için gidicez inşallah

kızlar merhabaa ben de 27 aralık da reglmın 3, gunu dr a gıttım klomen verdi 1 hafta kullandım tekrar cagırdı 4 ocakda ve alttan baktı 3 tane yumurtan olmus 21,5 18,5 17 mm dedı catlatma ıgnesı vurdu 5 ocakdan ıtıbaren gun asırı ılıskı dedı bu ay sonuna dogru ınsalllah bende gebeyım dıye yazarım duaa edın hamılelerın duası kabul olurmuss bırde bu şekilde hamıle kalan oldu mu kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…