benim kasıklarda halada devam ediyor ağrılarım. ara ara da mesela oturup kalktıkçada batışmalar oluyor. hele dun akşam sanki tam rahmimin ortasından bişiler battığını hissettim ama kendimi umutlandırmıyorum. sendeki gibi kasıkta yanma hissi yok bende canımYok canım kasıklarım yanıyor resmen. Sızı gibi ağrı gibi. Normal mi bilemedim. Evet rengli gibi sanki bu sabah yataktan zor kalktım.
merhaba kızlar bende bu ay 3 kez klomen kullanıyorum geçen ay 10 günlük gecikmeden sonra maalesef adet oldum. bu ay 8 şubatta kontrole gidicem bakalım hakkımızda hayırlısı
geç döllenmeyse idrarda kesin sonuç vermeyebilir. kan testi yaptırıp öğrenin bence. eğer hamilelik yoksa da doktorunuza danışırsınızneden gecikmiş peki...doktor ne dedi..bennde 12 ocakta çatlatma iğnesi oldum..bugün 17. gün..kasıklarım belim ağrıyor ama hastalanmadım..idrar testi yaptım negatifgeçen ay 16. günü hastalanmıştım..
benim kasıklarda halada devam ediyor ağrılarım. ara ara da mesela oturup kalktıkçada batışmalar oluyor. hele dun akşam sanki tam rahmimin ortasından bişiler battığını hissettim ama kendimi umutlandırmıyorum. sendeki gibi kasıkta yanma hissi yok bende canım
Ben de evlenince sistit olmsya başladım. Sonra çok dikkat ettik. İlişki öncesi ve sonrası mutlaka duş aldık falan. Ama şimdi bebek için sabaha kadar kaklmadan yatıyorum. O yüzden oldu bence. Pazartesi tahlil yaptıracağım inşallah. Normalde cuma regl olmam lazım ama iğneden ikş hafta sonraymış.sorma canım dün sabah bende de oldu bugün geçti ama çok üzüldüm ben. çünkü bıktım bu sistit illetinden artık kesin bi çözüm istiyorum yatest ne zaman yaptırcaksın
İgneden sonra eger hormonlarin etkisiyle gecikme olmazsa 14. Gunde adet olunuyormusBen de evlenince sistit olmsya başladım. Sonra çok dikkat ettik. İlişki öncesi ve sonrası mutlaka duş aldık falan. Ama şimdi bebek için sabaha kadar kaklmadan yatıyorum. O yüzden oldu bence. Pazartesi tahlil yaptıracağım inşallah. Normalde cuma regl olmam lazım ama iğneden ikş hafta sonraymış.
12. günün canım pazartesiyi beklesen daha sağlıklı sonuç alırsın bence iki gün daha sabretsenBaşka bir başlıkta ayın 18inde iğne olan birini gördüm. dün test yaptırmış. 22 çıkmış. ben de 18inde iğne oldum. bugün gidip yaptıracağım galiba :)
anladım canım lütfen benide haber et.. 3 gündür çok kötü iltihabım var bende çok umutsuzumVerdim kan canım. Sonuç bekliyorum. Hem enfeksiyon hem antibiyotik yüzünden umudum yok ama şimdiden bileyim. Daha fazla dayanamadım. 25ay dile kolay. Artık sabır kalmadı
merakla bekliyorum canım bende yaptırsammı diyorum benim çok erken ama bir ikide olsa çıkar hamilelik varsaVerdim kan canım. Sonuç bekliyorum. Hem enfeksiyon hem antibiyotik yüzünden umudum yok ama şimdiden bileyim. Daha fazla dayanamadım. 25ay dile kolay. Artık sabır kalmadı
canım nasıl sonuççVerdim kan canım. Sonuç bekliyorum. Hem enfeksiyon hem antibiyotik yüzünden umudum yok ama şimdiden bileyim. Daha fazla dayanamadım. 25ay dile kolay. Artık sabır kalmadı
Maalesef negatif canım. Hem enfeksiyon vardı hem antibiyotik kullandım. Bebek zarar görmüş olabilirdi. hayırlısı böyleydi belki de. Senin enfeksiyon varsa mutlaka doktora git canım.canım nasıl sonuçç
Bu arada ben de peş peşe sistit olunca ürolog demişti ki: sürekli oluyorsan incelenmesi lazım. İdrar yolun normalden birkaç mm genişse bakteriler kolayca yukarı çıkıyordur. Böyle giderse böbreklerine de zarar verebilir dedi. Allahtan iki yıldır olmuyordum o yüzden gitmedimcanım nasıl sonuçç
geç döllenmeyse idrarda kesin sonuç vermeyebilir. kan testi yaptırıp öğrenin bence. eğer hamilelik yoksa da doktorunuza danışırsınız
Bu arada ben de peş peşe sistit olunca ürolog demişti ki: sürekli oluyorsan incelenmesi lazım. İdrar yolun normalden birkaç mm genişse bakteriler kolayca yukarı çıkıyordur. Böyle giderse böbreklerine de zarar verebilir dedi. Allahtan iki yıldır olmuyordum o yüzden gitmedim
demekki vakti zamanı var.. Rabbim gönlümüze göre verir inşallah. @nisandeniz değerin kaç çıktı17. günün akşamı adet oldum malesef...
1.20den küçük yazıyordemekki vakti zamanı var.. Rabbim gönlümüze göre verir inşallah. @nisandeniz değerin kaç çıktı
En az 1.20 mi olmaliymis. Ya bende senle ayni durumda sayilirim ama benim yumurtlama donemi bittikten 4 gun sonra oldu. Simdi geciyor gibi. Bakalim eger devam ederse sali falan bende bakcam kan tahliliyle eger yoksa ilac alcam. Tesekkur ederim bu arada bilgilendirdigin icin1.20den küçük yazıyor
Antibiyotik kullanmadan geçmez canım. Bol su içi ve adaçayını soğutup içEn az 1.20 mi olmaliymis. Ya bende senle ayni durumda sayilirim ama benim yumurtlama donemi bittikten 4 gun sonra oldu. Simdi geciyor gibi. Bakalim eger devam ederse sali falan bende bakcam kan tahliliyle eger yoksa ilac alcam. Tesekkur ederim bu arada bilgilendirdigin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?