2016 ocakta klomen kullanıp hamile kalmak isteyenler..

Öyle mi bilmiyordum. Çatlatma iğnesini pazartesi oldum. Cuma günü sistit oldum. Tutunamaz di mi bu durumda. İki gün antibiyotik kullanıp bıraktım belki hamileyimdir diye. Devam mı etsem antibiyotiğe
Sen bilirsin canim ya hamileysen. Ben onun vebalini alamam..

kızlar bende 27 ocakda catlatma ıgnemı vurdurucam hadı hayırlısı ıgneden 15 gun sonra reglı olunuyor gebelık yoksa benım de 9 subatta bellı olcak gebe olup olmadıgım ınsalllah guzel haberler verırız bırbrımzeeee burdannn.bırde bılıyrsunuz sut buharını yapmaya başlayacaktım cuma gunu basladım buhara oturdum ılıskıye gırdım arkasına cumartesı de yaptım pazar gunude sutu kayattımm amaa sut kesıldı ben yıne de buharına oturdummm 10 dk flnnn yaa sonrada pişman oldumm acabaa bısı olurmuuu kızlarrr kesılmıs sutun buharına oturuncaa alllah korusunnn

Selammm..

Bende bu ay başladım bugün 4. ilacımı alacağım inşallah. Rabbim isteyen herkesi hayırlısı ile nasip etsin inşallah. Rabbim yardımcımız olsun.

amınn cnm ınsallah klomenemı basladın

evet bugün 4. ilacımı alacağım çikolata kistim var benim ameliyat oldum sol yumurtalığım aldındı.Şimdi tekrarladı 1 senedir de olmuyor.Doktorum Klomen verdi bakalım artık nasibimizde ne var..

inşallah olumlu sonuca ulaşırsın canım

Amin inşallah. Rabbim hepimizin kalbindekini hayırlı kılarak nasip etsin inşallah.

Ben moralin çoook önemli olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden güzel düşünmek istiyorum , güzel şeyler yaşamak istiyorum.Buranın desteğini şimdiye kadar çok gördüm şimdi de hep birlikte destek oluruz birbirimize inşallah..

evet moral çok önemli stres yapmamamız lazım. geçen hafta çok heycanlıydım. ama bu hafta kendimi pek iyi hissetmiyorum. olumsuzluk daha çok üzerimde. hep dua ediyorum hayırlar olsun

Bende çok heyecanlı ve umutlu yum allahım hepimiz in gönlüne göre versin inşallah

İğneden 15 gün sonra regl olunuyorsa benim 2 şubatta regl olmam ya da test yapmam lazım. 15 gün müymüş?

Kızlar duphaston kullanan varmı aranız da?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…