Sen bilirsin canim ya hamileysen. Ben onun vebalini alamam..Öyle mi bilmiyordum. Çatlatma iğnesini pazartesi oldum. Cuma günü sistit oldum. Tutunamaz di mi bu durumda. İki gün antibiyotik kullanıp bıraktım belki hamileyimdir diye. Devam mı etsem antibiyotiğe
adetime daha 5 gün var..yarın verecektim kan..dayanamadım az önce verdim..sonucu bekliyorum..bakalım ne olacak?
sizce 5 gün kala çıkmaz mı
bazı belirtilerim var..inşallah psikolojik değildir
buhar konusunda bilgim yok ama sistit yani iltihap varsa sık idrara çıkıp az az yapabiliyorsun ve çok kötü yanma oluyorbirde ılatıhapp nerde oluyor ve nasıl anlıyor doktor kızlarrr
hımm anladım cnm tesekkurlerbuhar konusunda bilgim yok ama sistit yani iltihap varsa sık idrara çıkıp az az yapabiliyorsun ve çok kötü yanma oluyor
amınn cnm ınsallah klomenemı basladınSelammm..
Bende bu ay başladım bugün 4. ilacımı alacağım inşallah. Rabbim isteyen herkesi hayırlısı ile nasip etsin inşallah. Rabbim yardımcımız olsun.
amınn cnm ınsallah klomenemı basladın
inşallah olumlu sonuca ulaşırsın canımevet bugün 4. ilacımı alacağım çikolata kistim var benim ameliyat oldum sol yumurtalığım aldındı.Şimdi tekrarladı 1 senedir de olmuyor.Doktorum Klomen verdi bakalım artık nasibimizde ne var..
inşallah olumlu sonuca ulaşırsın canım
Amin inşallah. Rabbim hepimizin kalbindekini hayırlı kılarak nasip etsin inşallah.
Ben moralin çoook önemli olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden güzel düşünmek istiyorum , güzel şeyler yaşamak istiyorum.Buranın desteğini şimdiye kadar çok gördüm şimdi de hep birlikte destek oluruz birbirimize inşallah..
14. Yada 15.gun oluyormusİğneden 15 gün sonra regl olunuyorsa benim 2 şubatta regl olmam ya da test yapmam lazım. 15 gün müymüş?
günaydın :) beklemek çok zormuş ya nasıl geçecek iki haftaGünaydınnn..Huzurlu mutlu ve sağlıklı bir günümüz olsun :)
günaydın :) beklemek çok zormuş ya nasıl geçecek iki hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?