2016 ocakta klomen kullanıp hamile kalmak isteyenler..

İyi akşamlar herkese, ne durumda siniz kizlar.valla beklemek çok kotu Yaa.

Benim de 3 şubat inşallah olmaz tabi bebis olur

ovitrelle iğne olalı 6. günüm adet olcakmış gibi ağrı hissim ve saydamsı gibi çok akıntım var. benimle benzer durumda olanlar var mı aranızdaa

Nedense icimde umut yok :-( bilmiyorum neden boyle hissediyorum

Şiiii duymamış okumamış olayım.motivasyon düşürmek yok. Moral bozmak yok enerji düşmemesi gerek. Bizim moralimiz çok önemli vücüdumuzda ki her hücreyi etkiliyor. Sakin sakin akıllı akıllı bekleyeceğiz inşallah =)

Bal çörekotu ve tarçın yumurtlamayı arttırıyormuş az önce öğrendim =) Araştıracağım yazarım size inşallah..

Yapanlar varmış da daha bakamadım. Araştırıp bilgi paylaşırım inşallah =) benim bugün kasıklarım ağrıyor daha çok yanıyor sanki sen de oldu mu hiç
yanma derken idrar yaparken mi. benimde idrar enfeksiyonu var sanırım o yüzden umutsuzum. adet olcakmışım gibi kasıklarımda ağrım var

merhaba kızlar bende bu ay 3 kez klomen kullanıyorum geçen ay 10 günlük gecikmeden sonra maalesef adet oldum. bu ay 8 şubatta kontrole gidicem bakalım hakkımızda hayırlısı

Pazartesi günü iğne olalı iki hafta olacak. İğne olduktan dört gün sonra sistit olmuştum ama yine de test yaptıracağım bakalım. Hayırlısı :)

yanma derken idrar yaparken mi. benimde idrar enfeksiyonu var sanırım o yüzden umutsuzum. adet olcakmışım gibi kasıklarımda ağrım var

Yok canım kasıklarım yanıyor resmen. Sızı gibi ağrı gibi. Normal mi bilemedim. Evet rengli gibi sanki bu sabah yataktan zor kalktım.

Pazartesi günü iğne olalı iki hafta olacak. İğne olduktan dört gün sonra sistit olmuştum ama yine de test yaptıracağım bakalım. Hayırlısı :)
sorma canım dün sabah bende de oldu bugün geçti ama çok üzüldüm ben. çünkü bıktım bu sistit illetinden artık kesin bi çözüm istiyorum ya test ne zaman yaptırcaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…