2016 ocakta klomen kullanıp hamile kalmak isteyenler..

seni çok iyi anliyorum ben de ilcede oturuyorum. doktor icin merkeze gitmem gerek. suna gittiğim hastenye dolmuslarla 2 saatte gidiyorum. sürekli iş yerinden izin almak zorunda kaliyorum. e doktor surekli kontrole çağırıyor. insan bıkiyor. yakin mesafe olsa hergün gideyim ama böyle perisan oluyorum. belki biz doktorsuz hamile kaliriz

Biz 13 aydir deniyoruz olmuyor. Sat 18 aralik idi klomen ve catlatma ignesi olmustum ama ne yazik ki 15 ocakta adet oldum. Bu ay yine yumurta takibim olacak.
Cok moralim bozuk.

Biz 13 aydir deniyoruz olmuyor. Sat 18 aralik idi klomen ve catlatma ignesi olmustum ama ne yazik ki 15 ocakta adet oldum. Bu ay yine yumurta takibim olacak.
Cok moralim bozuk.
Canım seni çok iyi anlıyorum insan ilaç kullaninca daha bir umutlaniyor bende bu ay klomen kullandım ve doktor iğne vermedi yumurtalar fazla çoğul gebelik olur
sonra ileride sorun yaşarız dedi şimdi 25.gundeyim regl 3 gün var test yaptım negatif ve adet belirtileri başladı moralim bozuldu herseyin tadı kaçtı kimse ne hissettiğini anlamiyor boş laflar teselliler

merhaba arkadaşlar
ben de aralık ayında ilk tedavimi oldum, klomenle bir sürü folikül ve sonunda en uygun 2 yumurtam oldu ama gebe kalamadım.
salı günü tekrar kontrole gidicem, inşallah yumurtalıklarımda filan bir problem yoktur da bu ay klomen vesile olur.

Pazartesi günü samsuna gideceğim. gün ortası gidip döneceğim.hem rapor almam gerekiyor. hem tek gittiğim için eşim merek ediyor. kaza falan yaparım diye. eşim de benimle sürekli rapor alsa günde 70TL kesiliyor maaştan. Çok sıkıcı bir durum maalesef. İnşallah ilk denemede olur da kurtulurum şu dertten

insallah cnm. bi daha gidip gelmene gerek kalmaz insallah

Bu ay doktorum klomen onermedi, sik kullanimda kanseri tetikleyebiliyormus ayrica klomenin etkisi 2-3 ay suruyor dedi Sadece yumurta takibi ve gerekirse catlatma yapilacak.
Siz nasil kullaniyorsunuz? Her ay klomeni tekrarliyor musunuz?

Bu ay doktorum klomen onermedi, sik kullanimda kanseri tetikleyebiliyormus ayrica klomenin etkisi 2-3 ay suruyor dedi Sadece yumurta takibi ve gerekirse catlatma yapilacak.
Siz nasil kullaniyorsunuz? Her ay klomeni tekrarliyor musunuz?
doktor bana 3 ay kullancaz dedi ama ben 3. ay kullanmayi düşünmüyorum yumurtlama problemim yok çünkü. sadece yumurta sayisi artsin ihtimal artsin ve daha kaliteli yumurta olsun diye kullandiriyor doktor

kızlar merhabaa 6 aydır korunmuyoruz bekledık olmadı dr a gıtmeye karar verdık hormon testlerım iyi çıktı alttan da baktı ultrasonla cok sukur kıst faln da yok temız cıktı ben de 27 aralık da reglmın 3, gunu dr a gıttım ilkkes kullanmya basladım klomen verdi gunde 3 kere 1 hafta kullandım tekrar cagırdı 4 ocakda ve alttan baktı 3 tane yumurtan olmus 21,5 18,5 17 mm dedı catlatma ıgnesı vurdu 5 ocakdan ıtıbaren gun asırı ılıskı dedı fakat az once reglı oldum 1 hafta erken hemdee

cnm kanamam yoğun mu bazen yerleşme kanamasi oluyor ama yerleşme kanamasi az miktarda kahverengi yada cok acik kirmizi oluyormuş. yumurta catladiktan 14 gün sonra adet olman gerekiyor normalde

beklemek cok zor ya...tuttu mu tutmadı mı?belirtiler psikolojik mi gerçek mi?
bir an önce tarih gelse ya..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…