seni çok iyi anliyorum ben de ilcede oturuyorum. doktor icin merkeze gitmem gerek. suna gittiğim hastenye dolmuslarla 2 saatte gidiyorum. sürekli iş yerinden izin almak zorunda kaliyorum. e doktor surekli kontrole çağırıyor. insan bıkiyor. yakin mesafe olsa hergün gideyim ama böyle perisan oluyorum. belki biz doktorsuz hamile kalirizBizim de hiçbir sorunumuz yoktu ama hastneye bir girdik ki ikimizin de ameliyatsız bebek sahibi olması mümkün değilmiş. Bu nasıl bir kadermiş diyor insan ister istemez.
Tam 24ay oldu. Artık çok yoruldum. Ayaklar duvarda saatlerce bekliyorum iki yıldır. Klomen de işe yaramazsa vazgeçeceğim galiba. Yaşadığım şehirde bu tedaviler hiç yapılmıyor. Sürekli samsun a gitmek zorunda kalıyoruz. Bu da çok yoruyor
Canım seni çok iyi anlıyorum insan ilaç kullaninca daha bir umutlaniyor bende bu ay klomen kullandım ve doktor iğne vermedi yumurtalar fazla çoğul gebelik olurBiz 13 aydir deniyoruz olmuyor. Sat 18 aralik idi klomen ve catlatma ignesi olmustum ama ne yazik ki 15 ocakta adet oldum. Bu ay yine yumurta takibim olacak.
Cok moralim bozuk.
Pazartesi günü samsuna gideceğim. gün ortası gidip döneceğim.hem rapor almam gerekiyor. hem tek gittiğim için eşim merek ediyor. kaza falan yaparım diye. eşim de benimle sürekli rapor alsa günde 70TL kesiliyor maaştan. Çok sıkıcı bir durum maalesef. İnşallah ilk denemede olur da kurtulurum şu derttenseni çok iyi anliyorum ben de ilcede oturuyorum. doktor icin merkeze gitmem gerek. suna gittiğim hastenye dolmuslarla 2 saatte gidiyorum. sürekli iş yerinden izin almak zorunda kaliyorum. e doktor surekli kontrole çağırıyor. insan bıkiyor. yakin mesafe olsa hergün gideyim ama böyle perisan oluyorum. belki biz doktorsuz hamile kaliriz
insallah cnm. bi daha gidip gelmene gerek kalmaz insallahPazartesi günü samsuna gideceğim. gün ortası gidip döneceğim.hem rapor almam gerekiyor. hem tek gittiğim için eşim merek ediyor. kaza falan yaparım diye. eşim de benimle sürekli rapor alsa günde 70TL kesiliyor maaştan. Çok sıkıcı bir durum maalesef. İnşallah ilk denemede olur da kurtulurum şu dertten
doktor bana 3 ay kullancaz dedi ama ben 3. ay kullanmayi düşünmüyorum yumurtlama problemim yok çünkü. sadece yumurta sayisi artsin ihtimal artsin ve daha kaliteli yumurta olsun diye kullandiriyor doktorBu ay doktorum klomen onermedi, sik kullanimda kanseri tetikleyebiliyormus ayrica klomenin etkisi 2-3 ay suruyor dedi Sadece yumurta takibi ve gerekirse catlatma yapilacak.
Siz nasil kullaniyorsunuz? Her ay klomeni tekrarliyor musunuz?
Rahim içi ultrasonla bakıyor doktor. Sağlıklı bir yumurtanın 18-20 mm civarı olması lazım galiba.Yumurta boyutları nasıl ölçülüyor. Muayene ile mi yoksa kan testiyle falan mı?
ultrasonla bakiyorlar cnmYumurta boyutları nasıl ölçülüyor. Muayene ile mi yoksa kan testiyle falan mı?
inşallah canım hepimiz kendiliğinden hamile kalırız..insallah aşılamaya gerek kalmadan olur cnm... keçi boynuzu kürü bayaga faydalı
Muayene ile, vajina ukttason ile olculuyorYumurta boyutları nasıl ölçülüyor. Muayene ile mi yoksa kan testiyle falan mı
cnm kanamam yoğun mu bazen yerleşme kanamasi oluyor ama yerleşme kanamasi az miktarda kahverengi yada cok acik kirmizi oluyormuş. yumurta catladiktan 14 gün sonra adet olman gerekiyor normaldekızlar merhabaa 6 aydır korunmuyoruz bekledık olmadı dr a gıtmeye karar verdık hormon testlerım iyi çıktı alttan da baktı ultrasonla cok sukur kıst faln da yok temız cıktı ben de 27 aralık da reglmın 3, gunu dr a gıttım ilkkes kullanmya basladım klomen verdi gunde 3 kere 1 hafta kullandım tekrar cagırdı 4 ocakda ve alttan baktı 3 tane yumurtan olmus 21,5 18,5 17 mm dedı catlatma ıgnesı vurdu 5 ocakdan ıtıbaren gun asırı ılıskı dedı fakat az once reglı oldum 1 hafta erken hemdee
canimmmm düşünemeye calis çünkü gerçekten stres çok etkiliyorbeklemek cok zor ya...tuttu mu tutmadı mı?belirtiler psikolojik mi gerçek mi?
bir an önce tarih gelse ya..........
insan çok stres yapıyor ya bugun kontrole gidicem bakalım yumurtlar ne alemde. aşırı stres var bendedecanimmmm düşünemeye calis çünkü gerçekten stres çok etkiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?