ya bende bazi aylar çok stresli oluyorum ama bazi aylar başka uğraşlar bulup unutmaya çalışıyoruminsan çok stres yapıyor ya bugun kontrole gidicem bakalım yumurtlar ne alemde. aşırı stres var bendede
maydanoz ve sut buharini duymustum denemeyi düşünüyorum. arkadaşın hangi ilaci kullandi acaba?kızlar bırde bir arakadasımla aynı dr a başladık geçen ay o da 1 yıldır evli olmadı o klomene başlamadı ıkı gun bı ılac verdı dr ıctı bırde sutu duydunuz mu hıc sutu kaynatıp buharına oturdu 1 gun araa ile 2 3 kes yaptı reglısı bıttıgınde yumurtalama ya yakın ve o suan hamıle hıc tecrube eden oldumu kızlarrr
dün kontorole gittim yumurtalar catlamaya baslamis dedi doktor :) bu klomenle 2. ayim insallah olur bu sefer. 2 yumurta vardi 18mm civariyken çatlamış oldularonu bnede bılmıyorum wallaa sutu bende yapma kararı aldımm canımm doktorumu arıycam az sonra 3, gunu mu 5, gunumu gel dıycek reglımın onu ogrencem bu ay ıkıncı kes kullancam sanırım klomen sen ne durumdasın cnm
sagolasın..ama sende bilirsin çok zor..çalıştığım halde aklıma takılıyor işte..bakalım cuma günü test yapıcam..canimmmm düşünemeye calis çünkü gerçekten stres çok etkiliyor
evet cok zor malesef.sagolasın..ama sende bilirsin çok zor..çalıştığım halde aklıma takılıyor işte..bakalım cuma günü test yapıcam..
bu arada bu süt e oturma meselesinde tüpleri tıkalı olan arkadaşlara faydalı..buharı tüpleri açıyormuş..
hadi hayirli olsun insallah...bende 22 ocak cuma gunuuu gıdıyorumm dr a 5, gunu reglımın ıkıncı klomene baslıcazzz dedı yumurtalarıma bakcak gecen aykı gıbı
hayir olmadi cnm ama catladigi gün sağ kasigimda bacağıma vuran bi ağrı olduSolda 15_16_17 mm üç yumurta olusmus catlatma ignesi vurulcam persembe aksami. Birde karnimda baski var sanki hafif hafif bir agri. Sizde de varmi
anladım teşekkür ederim. bugünde sanki sağ tarafımda bir baskı var ama doktorum ağrın varmı diye sordugunda hafıf var demıstım birşey dememiştihayir olmadi cnm ama catladigi gün sağ kasigimda bacağıma vuran bi ağrı oldu
herkesde farkli belirtiler oluyor tabi. hatta gecen ay benim belim agrimisti yumurta catlarkenanladım teşekkür ederim. bugünde sanki sağ tarafımda bir baskı var ama doktorum ağrın varmı diye sordugunda hafıf var demıstım birşey dememişti
ama benim daha çatlamadı yarın akşam iğne olucamherkesde farkli belirtiler oluyor tabi. hatta gecen ay benim belim agrimisti yumurta catlarken
o zaman yumurtalar buyuyodur onu hissediyosundur belki yada rahim kalinlasiyodurama benim daha çatlamadı yarın akşam iğne olucam
yaşayıp görcez artık kısmet :)o zaman yumurtalar buyuyodur onu hissediyosundur belki yada rahim kalinlasiyodur
Herkese merhaba. Pazartesi günü doktora gittim. İki yumurtalıkta birer tane yumurta gelişmiş dedi. Akşam iğne ol, iki günde bir ilişki dedi. Ama iğne olan herkes 36 saat sonra ilişki yazıyor. İnşallah benim doktor yanlış bir şey söylemiyordur.
Bir de sen pko lu değilsin dedi. Öyle olsa ilaçlara bu kadar iyi cevap veremezdin dedi. O zaman niye bu ilaçları kullanıyorum bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?