tatlım bende almaya başladım birşeyler. bu bebek arabasının markası ve modeli nedir acaba.bende araba arayışındayımBunlar benim oglusuma aldıklarım Eki Görüntüle 1613730 Eki Görüntüle 1613731
Baby hope Rover canım komşum tavsiye etti bu markayı bugün ulaştı elime kullanımı rahat fakat ağır biraz Arabanın arkasına koyarken zorlancamtatlım bende almaya başladım birşeyler. bu bebek arabasının markası ve modeli nedir acaba.bende araba arayışındayım
Çok güzel canım, Güle güle kullanınEki Görüntüle 1617442 Eki Görüntüle 1617444
Baby hope Rover canım komşum tavsiye etti bu markayı bugün ulaştı elime kullanımı rahat fakat ağır biraz Arabanın arkasına koyarken zorlancam
Gule gule kulln.ama agirda bn hic bakmayayim.cok hafif olsun travel olsun diye beğenemedim bi türlüEki Görüntüle 1617442 Eki Görüntüle 1617444
Baby hope Rover canım komşum tavsiye etti bu markayı bugün ulaştı elime kullanımı rahat fakat ağır biraz Arabanın arkasına koyarken zorlancam
Travel olunca böle oluyor mecbur bizde kullanımı rahat olsun diyeGule gule kulln.ama agirda bn hic bakmayayim.cok hafif olsun travel olsun diye beğenemedim bi türlü
Insan kendını durduramıyor canımBebisimin bir çorabı bile yok :))) çok istiyorum almak bir alsam devamı da gelir ama bekliyorum :) hepsi çok güzel bu arada aldıklarınızin. Bayıldım :)
Insan kendını durduramıyor canım
Çok güzel canım İnş giydiririz bebişlerimizeBugün oğluma ilk kıyafetini aldım. Rabbim giydirmeyide nasip etsin..
Rabbim kullandirmayi nasip etsin. Yavrun güzel günlerde kullansin annesi. Rabbim sağlıkla mutlulukla büyümeyi nasip etsin. Ben cinsiyetini bu cuma öğrendim ve erkek bebegim olacak Allahın izniyle. Bir dahaki kontrolunde cicisler alicak annesi kuzusunaBunlar benim oglusuma aldıklarım Eki Görüntüle 1613730 Eki Görüntüle 1613731
Ay çok güzeller ya aldıklarını bayıldım. Bdd arkadaşımızın aldiklarida çok güzel valla en yakın zamanda çarşıya gidicegimde civile falan gidicem bende teyzeleri oglusum cicisler alicam sizlerle de paylasirimKızlar şimdilik bunlar bizim cicilerimiz. Almaya 7 aylıkken başlıcam.. Bakıp bakıp guluyorum vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?