2016 ŞUBAT ANNELERI BEBİŞLERİNİZE NELER ALDINIZ BAKALIM

tatlım bende almaya başladım birşeyler. bu bebek arabasının markası ve modeli nedir acaba.bende araba arayışındayım
Baby hope Rover canım komşum tavsiye etti bu markayı bugün ulaştı elime kullanımı rahat fakat ağır biraz Arabanın arkasına koyarken zorlancam

Reactions: Bdd
Bebisimin bir çorabı bile yok :))) çok istiyorum almak bir alsam devamı da gelir ama bekliyorum :) hepsi çok güzel bu arada aldıklarınızin. Bayıldım :)

Insan kendını durduramıyor canım

:)) ben durduruyorum su anda. Ama bakıyorum. Fikir alıyorum. :) tam alacakken yanında esim yok oluyor genelde ilk eşyalarını babası ile almak isteyip vazgeciyorum :)) ama korkarım dayanamayacagim :)

☺ 3 gun sonra kontrolümüz var cinsiyetimizi öğrenelim bizde başlarız almaya

Kızlar şimdilik bunlar bizim cicilerimiz. Almaya 7 aylıkken başlıcam.. Bakıp bakıp guluyorum vallahi
Ay çok güzeller ya aldıklarını bayıldım. Bdd arkadaşımızın aldiklarida çok güzel valla en yakın zamanda çarşıya gidicegimde civile falan gidicem bende teyzeleri oglusum cicisler alicam sizlerle de paylasirim

Bu arada tam konusundayim sanirim ana kucağı almayi dusunuyormusunuz hamisler.

Ev tipi almissiniz güle gulw kullanın. Diğer anne kucağından almak istiyorum ama ev tipi banada cazip geliyor. Taşıma tarzı anne kucağı hakkında ne dusunuyorsunuz hangi sinden akşam sizce

İkisini ne kadara aldınız. Çevrede böyle soruları sorabilecegim kimsem yok. O yüzden bu siteyi çok seviyorum. İlk gebeliğin olunca

İlk gebeliğim olunca hepsi gerekli mi değil mi bilmiyorum . neler alıp neler almayacagimi hiç bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…