Travel sistem bebek Arabası aldım oto koltuğu olarakta kullancamEv tipi almissiniz güle gulw kullanın. Diğer anne kucağından almak istiyorum ama ev tipi banada cazip geliyor. Taşıma tarzı anne kucağı hakkında ne dusunuyorsunuz hangi sinden akşam sizce
Ana kucağını ebebekten 580 e aldım. Bebek Arabası baby hope marka 690.İlk gebeliğim olunca hepsi gerekli mi değil mi bilmiyorum . neler alıp neler almayacagimi hiç bilmiyorum.
Canım benim evim kaloriferi normal hastane çıkışlarından aldım. 3 kat ince giydiriliyor diye biliyorum geceleri icinde kundak battaniye almayı düşünüyorum.tanidiklarim bol bol iç zıbın tek alt al dediler.Şimdi bebişlerimiz kışın doğacağı için böyle kışlık kalın bişiler almak gerekir diye düşünüyorum... hiç bi yerde de yeni doğan bebek için kalın bişiler bulamadım acaba bebeklere daha ince seyler giydirilip hani battaniye falan gibi şeylerle mi koruyoruz daha çok yoksa henüz kış gelmediği için mi bulamıyorum? Benimde ilk bebiş tecrübesizim bu konularda...
3 tekerlekli düşünüyorum ben hem oldukça kullanışlı hemde hafif canım tavsiye ederim.merhaba arkadaşlar ben de başlığı yeni gördüm. BBen cinsiyeti erken öğrenenlerdenim ama daha hiç kıyafet almadım. Oto koltuğu, park yatak, telsiz aldık sadece. bebek arabası da travel sistemler çok rahat fakat büyükler arabaya sığma sorunu olur bizde o yüzden araştırmalarım sonunda chicco lite way almaya karar verdim. belki onun travel olanı da alabilirim henüz karar veremedim.
2'li test yaptırman gerekiyordu doktorun bahsetmedi mi canım ? ben 2'li yaptırmadım mesela doktorum istersen 3 lü yaparız demişti ölçülerini iyi gördü o yüzden 3 lü yaptırdım eğer 2' li yaptırmadıysan şuan ki haftana göre 20 haftaya kadar 3'lü test yaptırabilirsin. 2'li 3'lü aynı zaten..Arkadaşlar ben bugün 16+4 günlük hamileyim şimdiye kadar hiçbir test yapmadılar. sizde durum ne ?
İkili teste gerek yok dedi. bu hafta üçlü test yapacak. fakat bende ne bir kan sayımı, calsiyum vb. gibi hiç bakılmadı daha. bu durum normal mi acaba demir ilacı ve vitamin verdi sadece onları da içemiyorum zaten midem çok ağrıyor. bir de hergün bir tane coraspin kullanıyorum.2'li test yaptırman gerekiyordu doktorun bahsetmedi mi canım ? ben 2'li yaptırmadım mesela doktorum istersen 3 lü yaparız demişti ölçülerini iyi gördü o yüzden 3 lü yaptırdım eğer 2' li yaptırmadıysan şuan ki haftana göre 20 haftaya kadar 3'lü test yaptırabilirsin. 2'li 3'lü aynı zaten..
Anladım canım. Bende ilk 4 ay bir şey kullanmadım. doktorum hamileliğimin başında rutin kan testi istemişti sağlık ocağından yaptırmıştım. tahlillerim güzel olunca kullandırmadı herhangi bir ilaç. ayın 28inde cinsiyeti öğrenmeye gittiğimde artık demir ve folik asite başlayalım dedi gyno-ferro verdi içeriğinde hem demir hem folik asit mevcut. Doktorunla bir görüş istersen gittiğindeİkili teste gerek yok dedi. bu hafta üçlü test yapacak. fakat bende ne bir kan sayımı, calsiyum vb. gibi hiç bakılmadı daha. bu durum normal mi acaba demir ilacı ve vitamin verdi sadece onları da içemiyorum zaten midem çok ağrıyor. bir de hergün bir tane coraspin kullanıyorum.
Evet ben bir sorayım en iyisi. doktora gidip bebişi görünce unutuyorum her şeyi not almak lazım.Anladım canım. Bende ilk 4 ay bir şey kullanmadım. doktorum hamileliğimin başında rutin kan testi istemişti sağlık ocağından yaptırmıştım. tahlillerim güzel olunca kullandırmadı herhangi bir ilaç. ayın 28inde cinsiyeti öğrenmeye gittiğimde artık demir ve folik asite başlayalım dedi gyno-ferro verdi içeriğinde hem demir hem folik asit mevcut. Doktorunla bir görüş istersen gittiğinde
4 ay bitti benim 4 kez kan tahlili, 2 kez idrar tahlili verdim şuana kadarArkadaşlar ben bugün 16+4 günlük hamileyim şimdiye kadar hiçbir test yapmadılar. sizde durum ne ?
Benimde tsh yuksek cikti ilaç kullaniyorum kanım iyi Çıktığı icin hic kan ilacı kullanmadım. 2 li testide yaptırmak istemedim bisi çıkarsa doguma kadar üzüntü çekmek istemedim. Aldirmayida düşünmediğim icin yaptirmadinEvet ben bir sorayım en iyisi. doktora gidip bebişi görünce unutuyorum her şeyi not almak lazım.
Sen iyimişssin canım masrafın az her şeyi sıfırdan düzmek çok zorBende su ana kadar nevresim takimi,ana kucagi,kucuk bir suluk aldim :)Zaten ilk kizimdan bebek arabasi,park yatagi,mama sandalyesi,bol bol kiyafeti,kangurusu,bastonu ve daha bor ton ivir ziviri var sansliyim bu konuda :))
Bizde buyuk kizima oda yaptik kardesi geliyor diye abla moduna girdi.Artik ondan kuculenleri oburu giyer,pek.memnun kalir mi bilmem ama :)))Zaten herseyi yepyeni 19 aylik o da daha bebekSen iyimişssin canım masrafın az her şeyi sıfırdan düzmek çok zor
Maşallah canım Allah ins bebeklerimizi kucagimizasaglikla almayı nasip ederBizde buyuk kizima oda yaptik kardesi geliyor diye abla moduna girdi.Artik ondan kuculenleri oburu giyer,pek.memnun kalir mi bilmem ama :)))Zaten herseyi yepyeni 19 aylik o da daha bebek
Bunlar benim oglusuma aldıklarım Eki Görüntüle 1613730 Eki Görüntüle 1613731
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?