2016 ŞUBAT ANNELERI BEBİŞLERİNİZE NELER ALDINIZ BAKALIM

Ev tipi almissiniz güle gulw kullanın. Diğer anne kucağından almak istiyorum ama ev tipi banada cazip geliyor. Taşıma tarzı anne kucağı hakkında ne dusunuyorsunuz hangi sinden akşam sizce
Travel sistem bebek Arabası aldım oto koltuğu olarakta kullancam

Eklentiler

• image.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 286
Şimdi bebişlerimiz kışın doğacağı için böyle kışlık kalın bişiler almak gerekir diye düşünüyorum... hiç bi yerde de yeni doğan bebek için kalın bişiler bulamadım acaba bebeklere daha ince seyler giydirilip hani battaniye falan gibi şeylerle mi koruyoruz daha çok yoksa henüz kış gelmediği için mi bulamıyorum? Benimde ilk bebiş tecrübesizim bu konularda...

Canım benim evim kaloriferi normal hastane çıkışlarından aldım. 3 kat ince giydiriliyor diye biliyorum geceleri icinde kundak battaniye almayı düşünüyorum.tanidiklarim bol bol iç zıbın tek alt al dediler.

kışlık olarak ben kadife tulum biliyorum. ama henüz piyasada çıkmadı :) sezon gelmedi o yüzden ama internet sitelerinde bir kaç tane var yine de ben sezonu bekliyorum. şimdilik diğer ıvır zıvırlarını hazırladım o kadar çok ki.. bence kıyafet her türlü alınır. diğer lazım olacaklarını alabilirsiniz yatak alezinden tutun banyodan sonra havlusunun içine tenini acıtmasın diye havlu içi mermerşahi büyük boy mesela. ağız bezi, kışlık- yazlık battaniyeleri, küveti, banyo malzemeleri, alt açma, kundak bezi, burun aspiratörü, emzik kutusu, çorap vs vs :) hastane çıkışı standart oluyor.. butik bebeden 10 lu almıştım genelde pahalı ama butik bebe de uygun satılıyor. alezi hastane çıkışı ve mermerşahi de oradan aldım 100 tl toplam kapıda ödemeyle tuttu. bunları çıkartabilirsiniz sezon gelene kadar yavaş yavaş arkadaşlar

merhaba arkadaşlar ben de başlığı yeni gördüm. BBen cinsiyeti erken öğrenenlerdenim ama daha hiç kıyafet almadım. Oto koltuğu, park yatak, telsiz aldık sadece. bebek arabası da travel sistemler çok rahat fakat büyükler arabaya sığma sorunu olur bizde o yüzden araştırmalarım sonunda chicco lite way almaya karar verdim. belki onun travel olanı da alabilirim henüz karar veremedim.

3 tekerlekli düşünüyorum ben hem oldukça kullanışlı hemde hafif canım tavsiye ederim.

Arkadaşlar ben bugün 16+4 günlük hamileyim şimdiye kadar hiçbir test yapmadılar. sizde durum ne ?

Arkadaşlar ben bugün 16+4 günlük hamileyim şimdiye kadar hiçbir test yapmadılar. sizde durum ne ?
2'li test yaptırman gerekiyordu doktorun bahsetmedi mi canım ? ben 2'li yaptırmadım mesela doktorum istersen 3 lü yaparız demişti ölçülerini iyi gördü o yüzden 3 lü yaptırdım eğer 2' li yaptırmadıysan şuan ki haftana göre 20 haftaya kadar 3'lü test yaptırabilirsin. 2'li 3'lü aynı zaten..

İkili teste gerek yok dedi. bu hafta üçlü test yapacak. fakat bende ne bir kan sayımı, calsiyum vb. gibi hiç bakılmadı daha. bu durum normal mi acaba demir ilacı ve vitamin verdi sadece onları da içemiyorum zaten midem çok ağrıyor. bir de hergün bir tane coraspin kullanıyorum.

Anladım canım. Bende ilk 4 ay bir şey kullanmadım. doktorum hamileliğimin başında rutin kan testi istemişti sağlık ocağından yaptırmıştım. tahlillerim güzel olunca kullandırmadı herhangi bir ilaç. ayın 28inde cinsiyeti öğrenmeye gittiğimde artık demir ve folik asite başlayalım dedi gyno-ferro verdi içeriğinde hem demir hem folik asit mevcut. Doktorunla bir görüş istersen gittiğinde

Evet ben bir sorayım en iyisi. doktora gidip bebişi görünce unutuyorum her şeyi not almak lazım.

4 ay bitti benim 4 kez kan tahlili, 2 kez idrar tahlili verdim şuana kadar bence en kısa zamanda genel kan sayımıyla HGB vs baktır kansızlık ne durumda o önemli. Bi de TSH a da mutlaka baktır canım ben ilk kontolümde ilk kez kan verdim TSH yüksek çıktı mesela o günden beri tiroid hormonu kullanıyorum. Ayrıca 2 li test ve Elisa testleri de yapılıyor. 3lü test yaptırmaya gittiğinde bence mutlaka kan tahlili iste canım.

Evet ben bir sorayım en iyisi. doktora gidip bebişi görünce unutuyorum her şeyi not almak lazım.
Benimde tsh yuksek cikti ilaç kullaniyorum kanım iyi Çıktığı icin hic kan ilacı kullanmadım. 2 li testide yaptırmak istemedim bisi çıkarsa doguma kadar üzüntü çekmek istemedim. Aldirmayida düşünmediğim icin yaptirmadin

Bende su ana kadar nevresim takimi,ana kucagi,kucuk bir suluk aldim :)Zaten ilk kizimdan bebek arabasi,park yatagi,mama sandalyesi,bol bol kiyafeti,kangurusu,bastonu ve daha bor ton ivir ziviri var sansliyim bu konuda :))

Reactions: Bdd
Bende su ana kadar nevresim takimi,ana kucagi,kucuk bir suluk aldim :)Zaten ilk kizimdan bebek arabasi,park yatagi,mama sandalyesi,bol bol kiyafeti,kangurusu,bastonu ve daha bor ton ivir ziviri var sansliyim bu konuda :))
Sen iyimişssin canım masrafın az her şeyi sıfırdan düzmek çok zor

Sen iyimişssin canım masrafın az her şeyi sıfırdan düzmek çok zor
Bizde buyuk kizima oda yaptik kardesi geliyor diye abla moduna girdi.Artik ondan kuculenleri oburu giyer,pek.memnun kalir mi bilmem ama :)))Zaten herseyi yepyeni 19 aylik o da daha bebek

Reactions: Bdd
Bizde buyuk kizima oda yaptik kardesi geliyor diye abla moduna girdi.Artik ondan kuculenleri oburu giyer,pek.memnun kalir mi bilmem ama :)))Zaten herseyi yepyeni 19 aylik o da daha bebek
Maşallah canım Allah ins bebeklerimizi kucagimizasaglikla almayı nasip eder

ayyyy çok ciciler insan görünce heyecanlanıyor :) anladığım kadarıyla erkek :) benımkıde erkek :)
ama bana cevremdekı herkes sakın bırsey alma dedı ben daha hıcbırsey almadım.hedıyeler gelmeye basladı bıle. ozellıkle zıbın ve takım geldı.agız bezlerını annem kendısı dıkıyor 100 de 100 pamuktan.ablamda bana bır kolı yapıcakmıs sampuan sabun ıslak mendıller kremler vs hepsını.son 2 ayda kalan bırsey olursa alırsın dıyor ama bu gıdısle bısey kalmayacak gıbı :) bebek arabalarına bakıyorum sadece :))) bana sorsan hersey almak ıstıyorum cok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…