2016 ŞUBAT ANNELERI BEBİŞLERİNİZE NELER ALDINIZ BAKALIM

Olmaz canım Allahın izniyle. Kullanmaman daha zararlı emin ol. Zaten o ilaç yapay kortizon ve içindeki miktar çok az. Gerçek kortizon gibi yan etkileri yok. Sen içini rahat tut. ☺
İlaç biraz rahatlattı sabah ve akşamları öksürüyorum canım. 3 aydan sonra ilaç kullanmaya başladım bebeğime birşey olursa diye korkuyorum. İnşallah hepimiz sağ salim alırız kucağımıza

Olmaz canım Allahın izniyle. Kullanmaman daha zararlı emin ol. Zaten o ilaç yapay kortizon ve içindeki miktar çok az. Gerçek kortizon gibi yan etkileri yok. Sen içini rahat tut. ☺
Doktorum da öyle dedi canım hava yolu ile alıyorsun sadece akciğeri ne gidiyor korkma dedi. İnşallah bebeklerimiz de astım olmaz

İnşallah canım. Benimde tek korkum o. Ya astım olursa ya crohn olursa. Ama astımlı annelerin bebeklerinde astım görülme oranı çok çok düşükmüş. İçimizi ferah tutalım. Dua edelim. Bişicik olmaz inşallah.
Doktorum da öyle dedi canım hava yolu ile alıyorsun sadece akciğeri ne gidiyor korkma dedi. İnşallah bebeklerimiz de astım olmaz

İnşallah olmaz canım sağlıklı çocuklarımız olur.

Anladım cnm. Eymeni anlamı güzel die bide Kuranda geçio diye koydum. Umut uda eşim koydu. Sende öyle yapabilirsin. Birini kendi istediğin birini eşinin istediği olabilir.
Çok güzelmiş canım. Bende Eymen istedim eşim kabul etmedi eşimin ısrarı nedeni ile Ertuğ

Anladım cnm. Eymeni anlamı güzel die bide Kuranda geçio diye koydum. Umut uda eşim koydu. Sende öyle yapabilirsin. Birini kendi istediğin birini eşinin istediği olabilir.
Bnm eşim bencil canım. Önerdim bunu ama kabul etmedi. Eymen in anlama gerçekten çok güzel canım adıyla sağlıklı Uzun ömürlü yaşasın oğlun

Sağol canım. Sağlıklı olsunlarda isimde sıkıntı deil. Sağlıklı mutlu huzurlu bir ömürleri olsun inşallah canım.
Bnm eşim bencil canım. Önerdim bunu ama kabul etmedi. Eymen in anlama gerçekten çok güzel canım adıyla sağlıklı Uzun ömürlü yaşasın oğlun

Kızlar doğum için kurabiye yapacak veya yaptıracak olan var mı?
İnternette 1 ila 4 ay dayandığı bozulmadığı yazıyo doğrumudur. Öyleyse erkenden hazır etmek çok avantajlı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…