ah canım benim mecburi sezeryan oluyorsun ama çok çeşidi var çok riskli bir durum benm 2 kaybım var dr um çift rahimli kadınlar için 5 kadından 2 si hamile kalamaz 2 si ölü doğum yapar erken doğumdan dolayı.. 1 kadın sadece sağlıklı bebek dünyaya getirebilir demişti ben 9 ay yattım sadece yattım yarı hastane de yarı evde raporluydum annem baktı bsnsCanım bende de çift rahim var. Düşük riski daha yüksek oluyor sanırım dimibide bana doktorum senin büyük ihtimalle sezeryan olur çift rahimden dolayı demişti. senin ilk bebeğin de sezeryan mı oldu? Bu çift rahim meselesi aklıma geldikçe korkuyorum Allahım korkularımızdan emin kılar bizleri inşallah
ayyyyyyyyyyyyy bende de aynısı var canım erkenden kalkıyorum sonra bir daha da uyuyamıyorum : )Günaydın :) hamile kaldığımdan beri sabah 5-6 arası zınk diye uyanmaktan ne anlamalıyım bilmiyorum. Gece en az 4 kez tuvalete kalk ve buna rağmen sabah 5 te sıkışık şekilde uyan :) hayırlı işler diliyorum kendime :)
günaydın canım ayyy hadi inşallah pıt pıt atar Bugün açılışı sen yap yarın da ben inşallah :) :) gideceğim kalp atışı içingünaydın herkese bugün doktor randevum var 3'te kalp atışı için gideceğim,gece 4'e kadar uyuyamadım heyecandan inşallah güzel haberlerle gelebilirim bana dua edin nolur
Kızlar yarın doktora gideceğim. Geçen hafta Perşembe günü ß-hcg 527,6 çıkmıştı. Yarın keseyi görür müydü sizce?
Arkadaşlar vajinal ultrasonun hiç zararı yok, ilk gebeliğimde 3 ay alttan muayene oldum, görünmedi karından. Hiç bir problem yaşamadım.
Yalnız şuan çok sıkıntılıyım, hafif lekelenmem var gibi, çok hafif ama eve geldiğimden beri fark ediyorum diyebilirim.
Oğlumu kucak istiyor, dikkat etmeye çalışsam da alıyorum. Düşük yapmaktan korkuyorum şuanda. 4+2 deyim, sizce normal mi? Yerleşme kanaması zamanı geçmiş, o yüzden daha telaş ettim açıkçası.
Kana dönüştü maalesef. İlaç kullanmıyorum. Yarın sabah doktora gideceğim, umarım geç kalmamışımdır.
korkma canım ama sen bugün bir doktora git progestan falan verir Bol bol dinlenmemiz gerekiyorGunaydin kizlar,bende dun kan tahlili verdim bugun sonucu cikicak , evde yaptigim gebelik testinde hemen 2.cizgi belirlenmisti, yarinda doktora gidiyim diyorum cok erken gitmicem diyodum ama dayanamiyo insan dun bendede sari akinti sonrada sutlu kahve gibi bir akinti oldu, bende cok korktum.
en aktif arkadaşlarımızdansın dön hadiiiiii ceza n bitmiş sanırımgunaydın cnm
vajinusmus nasıl bir hastalık hiçbir zaman anlayamadım ama bebeğin için kendini kasmaman lazım muhtemelen bakacaktır korkma sakin ol uzan sırt üstü yat bol su iç eger dr a gitmeyeceksen ama sorarsan bana git dr a derim ilaç başlayacaktır çünkükızlar günaydın benim dün gece peçeteye 2 3 damla kahverengi leke gelmiş sabah değiştirdim yine geldi önemli bişey varmıdır ilk gebeliğim çok korktum aceba doktoramı gitsem gidersem alttan bakmak istermiki ben vajinismus hastasıyım nasıl olur kafayı yemek üzereyim
canım sen doktora git istersen daha çok küçük seninki alttan bakacağını zannetmiyorum o yüzden sana progestan verir Bol bol dinlenmeye çalış Mümkünse ayaklarını havaya kaldırarak yatkızlar günaydın benim dün gece peçeteye 2 3 damla kahverengi leke gelmiş sabah değiştirdim yine geldi önemli bişey varmıdır ilk gebeliğim çok korktum aceba doktoramı gitsem gidersem alttan bakmak istermiki ben vajinismus hastasıyım nasıl olur kafayı yemek üzereyim
vajinusmus nasıl bir hastalık hiçbir zaman anlayamadım ama bebeğin için kendini kasmaman lazım muhtemelen bakacaktır korkma sakin ol uzan sırt üstü yat bol su iç eger dr a gitmeyeceksen ama sorarsan bana git dr a derim ilaç başlayacaktır çünkü
canım sen doktora git istersen daha çok küçük seninki alttan bakacağını zannetmiyorum o yüzden sana progestan verir Bol bol dinlenmeye çalış Mümkünse ayaklarını havaya kaldırarak yat[/QUOTE
tamam canım öyle yapıcam gidicem birazdan doktora aklımı yemektense dua edin ne olur kötü bişey çıkmaz inşallah
Yenmeden mi hamile kaldın... Bende kısa sürelş yaşadım.. Anlayışlı bi doktora gidersen hiç sorun olmaz seni anlayacak ve sakinşeştirecrkcanım vajinismus eşinle ilişkiye girememektir kendini kastığından dolayı vajinal kaslar istemsiz kasılır buda rahat ilişkiye izin vermez ben ilk yarım giriş sayesinde hamile kaldım çok şükür ama bu kanama çok korkuttu beni tavsiyen için teşekkür ederim doktora gidicem kendimi yemektense doktora gitmem daha hayırlı çok sağol
Hastanedeyim cnm sahadetin kapisind bekliorum nasilsin sennen aktif arkadaşlarımızdansın dön hadiiiiii ceza n bitmiş sanırım
Misadirlikteydim cnmmm gunaydinnkarından görürsünüz canım muhtemnelen beta n 8000 lerdedir2 güne 2 katı düşünürsek
o kişiye göre değisir benim dr umda kat i surette önermiyor vajinal ultrasonu riskli gebelerde
kucagına alma canımbol bol dinlen inşallah sıkıntı yoktur geçicidir.. çok geçmiş olsun güzel haberlerini bekliyorum
adreeeeee sen nerdesin neden gelmedin halaaaaaa
bu arada herkese günaydııınnnnn
Ooooo dostum hoşgeldin... Hadi hayırlı haber alırsın inşHastanedeyim cnm sahadetin kapisind bekliorum nasilsin senn
Yenmeden mi hamile kaldın... Bende kısa sürelş yaşadım.. Anlayışlı bi doktora gidersen hiç sorun olmaz seni anlayacak ve sakinşeştirecrk
kizlarrrr dun surekli aglama modundaydim 5 dk bir duygularim degisiyo kahkaha atiyorum . acayip alinganim sizde de var mi yoksa ben depresyona falan mi giriyorum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?