2016 Şubat Anneleri

kizlarrrr dun surekli aglama modundaydim 5 dk bir duygularim degisiyo kahkaha atiyorum . acayip alinganim sizde de var mi yoksa ben depresyona falan mi giriyorum ?

Gunaydin kizlar,bende dun kan tahlili verdim bugun sonucu cikicak , evde yaptigim gebelik testinde hemen 2.cizgi belirlenmisti, yarinda doktora gidiyim diyorum cok erken gitmicem diyodum ama dayanamiyo insan dun bendede sari akinti sonrada sutlu kahve gibi bir akinti oldu, bende cok korktum.

ah canım benim mecburi sezeryan oluyorsun ama çok çeşidi var çok riskli bir durum benm 2 kaybım var dr um çift rahimli kadınlar için 5 kadından 2 si hamile kalamaz 2 si ölü doğum yapar erken doğumdan dolayı.. 1 kadın sadece sağlıklı bebek dünyaya getirebilir demişti ben 9 ay yattım sadece yattım yarı hastane de yarı evde raporluydum annem baktı bsns

ayyyyyyyyyyyyy bende de aynısı var canım erkenden kalkıyorum sonra bir daha da uyuyamıyorum : )

günaydın herkese bugün doktor randevum var 3'te kalp atışı için gideceğim,gece 4'e kadar uyuyamadım heyecandan inşallah güzel haberlerle gelebilirim bana dua edin nolur
günaydın canım ayyy hadi inşallah pıt pıt atar Bugün açılışı sen yap yarın da ben inşallah :) :) gideceğim kalp atışı için

karından görürsünüz canım muhtemnelen beta n 8000 lerdedir2 güne 2 katı düşünürsek

Kızlar yarın doktora gideceğim. Geçen hafta Perşembe günü ß-hcg 527,6 çıkmıştı. Yarın keseyi görür müydü sizce?

o kişiye göre değisir benim dr umda kat i surette önermiyor vajinal ultrasonu riskli gebelerde

Kana dönüştü maalesef. İlaç kullanmıyorum. Yarın sabah doktora gideceğim, umarım geç kalmamışımdır.

kucagına alma canımbol bol dinlen inşallah sıkıntı yoktur geçicidir.. çok geçmiş olsun güzel haberlerini bekliyorum

adreeeeee sen nerdesin neden gelmedin halaaaaaa

bu arada herkese günaydııınnnnn

korkma canım ama sen bugün bir doktora git progestan falan verir Bol bol dinlenmemiz gerekiyor

kızlar günaydın benim dün gece peçeteye 2 3 damla kahverengi leke gelmiş sabah değiştirdim yine geldi önemli bişey varmıdır ilk gebeliğim çok korktum aceba doktoramı gitsem gidersem alttan bakmak istermiki ben vajinismus hastasıyım nasıl olur kafayı yemek üzereyim

vajinusmus nasıl bir hastalık hiçbir zaman anlayamadım ama bebeğin için kendini kasmaman lazım muhtemelen bakacaktır korkma sakin ol uzan sırt üstü yat bol su iç eger dr a gitmeyeceksen ama sorarsan bana git dr a derim ilaç başlayacaktır çünkü

canım sen doktora git istersen daha çok küçük seninki alttan bakacağını zannetmiyorum o yüzden sana progestan verir Bol bol dinlenmeye çalış Mümkünse ayaklarını havaya kaldırarak yat

canım vajinismus eşinle ilişkiye girememektir kendini kastığından dolayı vajinal kaslar istemsiz kasılır buda rahat ilişkiye izin vermez ben ilk yarım giriş sayesinde hamile kaldım çok şükür ama bu kanama çok korkuttu beni tavsiyen için teşekkür ederim doktora gidicem kendimi yemektense doktora gitmem daha hayırlı çok sağol

Yenmeden mi hamile kaldın... Bende kısa sürelş yaşadım.. Anlayışlı bi doktora gidersen hiç sorun olmaz seni anlayacak ve sakinşeştirecrk

Misadirlikteydim cnmmm gunaydinn

Yenmeden mi hamile kaldın... Bende kısa sürelş yaşadım.. Anlayışlı bi doktora gidersen hiç sorun olmaz seni anlayacak ve sakinşeştirecrk

evet canım tam yenmeden hamile kaldım Rabbimin bir mucizesi dediğin gibi doktor çok önemli gidiceğim doktor nasıldır hiç bilmiyorum çoğu doktor insanla dalga geçiyor yok öyle birşey o sizin abartınız gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…