2016 Şubat Anneleri

canım benim vajinusmusun ne demek oldugunu biliyorum ama o kasılmaları bir türlü anlamıyorum kaç senelik evlesiniz kortugunuz için mi kasılıyorsunuz böyle sorular kafamda neyse hamile kalmışsınız ya buna şükür diyelim ama eşinizide ihmel etmeyin bu öözülemeyecek bir problemn değil asla.. rabbim yardımcın olsun

canım 10 aylık evliyim korktuğum için canın acıycak korkusu vardı onu azda olsa aştım aştığım zamanda hamile kalmışım evet hastalık aşılmıycak bir hastalık değil çok şükür amin canım çok sağol

selammm evet aynı anda iğne olmuşuz.Hayırlı olsun benim bundan daha silik çıkmıştı hemen kan testi yaptırın bence

Kızlar mide bulantısı gebeliğin kalitesini belirliyormuş ben geçen seferki boş gebeliğimde hiç yaşamamıştım o yüzden şimdi biraz midem rahatsız olsa seviniyorum :) İyi tarafından bakın bence
ya benım hiç miğdem bulanmıyor. boş gebelik mi oluyor ki bu

central hospital da fatmanur hoca var. giden herkes çok memnun müthiç bir hocaymış. benimde 2 arkadaşım ona gitti. bende haftaya ona gideceğim inşAllah

Tum gece tedurgindim yaaa uyuyamadim atesler basti hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…