canım benim vajinusmusun ne demek oldugunu biliyorum ama o kasılmaları bir türlü anlamıyorum kaç senelik evlesiniz kortugunuz için mi kasılıyorsunuz böyle sorular kafamda neyse hamile kalmışsınız ya buna şükür diyelim ama eşinizide ihmel etmeyin bu öözülemeyecek bir problemn değil asla.. rabbim yardımcın olsuncanım vajinismus eşinle ilişkiye girememektir kendini kastığından dolayı vajinal kaslar istemsiz kasılır buda rahat ilişkiye izin vermez ben ilk yarım giriş sayesinde hamile kaldım çok şükür ama bu kanama çok korkuttu beni tavsiyen için teşekkür ederim doktora gidicem kendimi yemektense doktora gitmem daha hayırlı çok sağol
oo hoşgeldin sonundaaa beta ya baktırdın mı yine ben dün tekrar baktırdım sonuçları yazMisadirlikteydim cnmmm gunaydinn
canım benim vajinusmusun ne demek oldugunu biliyorum ama o kasılmaları bir türlü anlamıyorum kaç senelik evlesiniz kortugunuz için mi kasılıyorsunuz böyle sorular kafamda neyse hamile kalmışsınız ya buna şükür diyelim ama eşinizide ihmel etmeyin bu öözülemeyecek bir problemn değil asla.. rabbim yardımcın olsun
Ben de çok sinirliyim :) normalmiş hormonlar yüzünden 2 haftaya düzelecekmişiz
Cnm kan vericem simdi kese gorunduuuuu cok mutluyum darisi tum gormeyenlerin basinaaoo hoşgeldin sonundaaa beta ya baktırdın mı yine ben dün tekrar baktırdım sonuçları yaz
Kac cikti cnm seninkioo hoşgeldin sonundaaa beta ya baktırdın mı yine ben dün tekrar baktırdım sonuçları yaz
Selam güzel Şubat anneleri
Ceren canım sen çatlatma iğnesini 23 mayısta mi yaptın?? Ben 23 mayısta yaptım yani üzerinden baya bi geçti bugün idrar testi silik çıktı. Ocakta bir kimyasal gebeliğim olduğu için umitlenemedim.. kızlar testinde ekliyim
İnşallah canım benim, kimyasal yaşadığım için kan vermeye korkuyorum.. Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
ya benım hiç miğdem bulanmıyor. boş gebelik mi oluyor ki buKızlar mide bulantısı gebeliğin kalitesini belirliyormuş ben geçen seferki boş gebeliğimde hiç yaşamamıştım o yüzden şimdi biraz midem rahatsız olsa seviniyorum :) İyi tarafından bakın bence
Cnm kan vericem simdi kese gorunduuuuu cok mutluyum darisi tum gormeyenlerin basinaa[/QU
tebrik ediyorum sizi ne güzel ya keşke bende hemen görüversem keseyi
bendeama benim hiç mide bulantım yok şuanda çok kötü oldum
central hospital da fatmanur hoca var. giden herkes çok memnun müthiç bir hocaymış. benimde 2 arkadaşım ona gitti. bende haftaya ona gideceğim inşAllahKızlar istanbul anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz doktor varmı. Ben geçen gebeliğimde çok canımı sıkan doktorlarla karşılaştım iyice strese soktular beni. Şimdi anlayışlı beni de sakinleştirebilecek iyi bi doktor arıyorum aşırı panik bi insanım çünkü
Canım ümraniye erdem hastanesinde sevil hanım var şiddetla tavsiye ederim
günaydın herkese bugün doktor randevum var 3'te kalp atışı için gideceğim,gece 4'e kadar uyuyamadım heyecandan inşallah güzel haberlerle gelebilirim bana dua edin nolur
ay hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnCnm kan vericem simdi kese gorunduuuuu cok mutluyum darisi tum gormeyenlerin basinaa
leblebi falan bastırmıyor mu canımAma benim çok bulantim var.
ben canım. kasıkda batmalar ara ara adet sancısı gibi gelip gidiyor birde göğüs hassasiyeti. başkada hiçbirşey yokKızlar, kasık ve göğüs ağrısı dışında hiç gebelik belirtisi olmayan kimler var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?