2016 Şubat Anneleri

dün degerlerime tekrar baktırdım kızlar. 12493.00 çıkmış. Sanırım iyi gidiyor

miğde bulantısı iyiymiş bi arkadaş dün akşam öyle yazmış ama. bende az önce onu okuyunca bende niye yok diye üzüldüm. :/
Bilmiyorum ama bunyeyle alakalıdır diye düşünüyorum hiç bulantısı olmadan çok sağlıklı bebekleri olan arkadaşlarım var ben anneme çekmiş galiba

korkma canım ama sen bugün bir doktora git progestan falan verir Bol bol dinlenmemiz gerekiyor
Pek dinlenemiyomki be canim 4 yasinda oglum var onun istekleri hic bitmiyorki :))) bu arada kizlar beta hcg 6800 cikmis, yarin keseyi gorerim insallah. Alttan baktirmaktan korkmayin kizlar benim doktorum ilk 3 ay alttan bakiyor oglumdada 3 ay alttan bakti hicbirsey olmadi, zaten olucagi varsa herseyden olur, allah hayirli yazilar yazsin hepimize.

tahmin edebiliyoruuuum :=)))
allahım 16 haziranda bende görürüm sağlıkla inşAllahhh çok sabırsızlanıyorum. Rabbim bebeğinin sağlığını daim etsin inşAllah canımmm
amınnnn ınsallah daha guzel gunlerı de gorucez kucagımıza almak da nasıp olsun hepim,ze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…