Bende tüylere dokunmadım hiç sonra dökülüyormuş zaten.öyle ama canım eşim göbeğini açta bakaym hareketlerine diyo açmak istemiyorum o derece yaniTabirin süpermiş canım kıllı çizgili düğmeli ve kararmışbenim göbikte aynı durumda valla sarı ama uzun tüylerimde var artık alma sakın diyo çevremde herkes bende dokunmadım hiç
çizgi halinde devam edecek canım. Gögüs kısmından göbege kadar oradanda asagı çizgi oluşuyor. Göbek deliği tamamen dışa dönüyor. Ve yoğun bir tüylenme oluyor. Ama hepsi geçiyor sonra sakın almaCanım benimde göbek deliğim çok büyüdü resmen iki katı desem yeridir birde ben geçen sene ekimde safra kesemden kapalı ameliyat olmuştum göbegimin içinde dikiş izi vardı karardı aynı senin dediğin gibi bende acaba dikiş izinden mi kaynaklanıyor diye düşünüyordum umarım çizgi olup aşağıya doğru devam etmez kararma
Benimde kabuklanıp soyuldu gögüs emzirmeye hazırlanıyor. Doğum yapana kadar gögüsdeki kahve kısmın kabuklanıp soyulduğunu bilmezdim. Resmen gögüs bebiş için yenilenip tazeleniyor.Canım çarpıntı bende yürüyüş yaptıktan sonra eve gelince oluyo rahim yukarıya çıktıkça iç organlarımıza baskı artıyomuş diye duydum ama şekerli yemekle alakası var mı bilmiyorum benimde göğüs uçlarım sızlıyo ve kabuk attı resmen pul pul döküldü sizde var mı böyle bi durum ?
Dış kapının önü derken apartmanamı koyacaksın. Çok koku yapıyor. Ben buzdolabı poşetlerinin ucuzlarından alıyordum. Banyoya koyuyordum çıkardığım bezi bir buzdolabı poşetine koyup baglayıp ayrı bir plastik çöp kutusuna atıyordum. Nisbeten daha az koku yapıyorBebişin bezleri için ayrı bi çöp kovası lazım ya hani, o sıradan plastik bişey olsa olur mu, bi de kışın balkona çıkmak zor olur gibi geliyo, dış kapının önüne mi koymalıyız? Ayrıca bi sorum daha var, kirli sepetini nasıl bişey alcaksınız? Bugün çarşıya çıkcaz da bi bakiiim diyorum denk gelirse
Teşekkür ederim canım bi düşünüyorum psikologa gitsem die sonra daha da dillenir die düşünüp vazgeçiyorum kendim üstesinden geleyim diyecanim paylasman rahatlamani saglar... ama kendini degerli kilacak seylerle ilgilenip oyle dusunmeye calis... ins bu surecin cabuk gecer... aslinda bu konuda destek de alabilirsin... hersey gonlunce olsun...
Yok cnm standart olmuyorbiz a101 den küvetleri aldık ama filesini nerden alcaz.fileler standart oluyor demi
Zaten bi gunde 5-7kez kakali bez degistirince en az gunluk atmak gerekiyor ben balkonumun bi kismini kapattirdim bi cami ustten acip oraya koycam butun copleriçizgi halinde devam edecek canım. Gögüs kısmından göbege kadar oradanda asagı çizgi oluşuyor. Göbek deliği tamamen dışa dönüyor. Ve yoğun bir tüylenme oluyor. Ama hepsi geçiyor sonra sakın alma
Benimde kabuklanıp soyuldu gögüs emzirmeye hazırlanıyor. Doğum yapana kadar gögüsdeki kahve kısmın kabuklanıp soyulduğunu bilmezdim. Resmen gögüs bebiş için yenilenip tazeleniyor.
Dış kapının önü derken apartmanamı koyacaksın. Çok koku yapıyor. Ben buzdolabı poşetlerinin ucuzlarından alıyordum. Banyoya koyuyordum çıkardığım bezi bir buzdolabı poşetine koyup baglayıp ayrı bir plastik çöp kutusuna atıyordum. Nisbeten daha az koku yapıyor
uygun file bulunur ama demiYok cnm standart olmuyor
Gerçekten işin zormuş canım. Ahmet ismini çok severim ama senin şartlar farklı tabi acaba senmi alttan alsan ki benav isminden iyidir bir inat uğruna bebeğine bir ömür sevmediğin bir isimle seslenme.eşinde nasıl böyle bir konuyu inat meselesi yaptı bilmiyorum.inşallah ikinci bebeğin olursada onada sen isim verirsn bu isim konusu gerçktn büyük tartışmalara sebep oluyor.biliyorm bn inat etseydm bizimde öyle olurdu
Bence üstüne gitmeyin bu konunun. Hele bir doğsun o zaman bakarız de. Şuan seslenirkende oğlum deyin sürekli. Belki fikri değişir
Hatta Madem sana inat gitmeyi seviyor, kabul et. Arya isminde olduğu gibi vazgeçer belki:/
Canım her aksam kavga edıyoruz suandada... Benim hoşlandığım isimlerin hepsine sallıyor kendi taktı arya ya tamam dedim Smdı ben tamam dedim diye başka ısım arıyor her aksam aynı sıkıntı gerçekten bu kadar zor olacagını tahmin etmemıstm
Canım üzüldüm gerçekten kendim yaşıyormuşum gibi.. Bence güzelce konuş canım ben senin isim koymana karşı değilim fakat anlamı güzel olan bir isim istiyorum bu kadarına da hakkım var annesi olarak diye düşünüyorum de.. Hamileyim hassasım orta yolu bulmak istiyorum seninle beni bu şekilde üzüyorsun gerçekten diyerek ciddi ciddi konuşsan faydası olmaz mı ?
Canim uzme kendini bi ark.imin esi de cok inatciydi ama 8.ayda geri adim atti birden. Sen bebegini onun yaninda bile istedigin isimle sev ismini duyunca tekme atti falan deyavas yavas vazgecer insallah. Inatci bir insan birden vazgecmez yavas yavas cayar ama caydigini soylemek icin de bi sure bekler kendimden biloyorum
koru hastanesi. yenidoğan ünitesi var. ben güveniyorum hastaneye. sincan ve çukurambarda var koru h. ama ben eryamanda oturduğum için sincana gidiyorum. diğeri çok uzak. çukurambardaki daha pahalıymış fiyatı bilmiyorum tabi.
Ben aralıkta düşünüorum canım. Koltuklarım açık renk. onları da yıkatıcam inş. Evi de temizletirim oh missKızlar halılarımı yıkamaya versem erken mi, doğuma kadar gene kirlenir mi kararsız kaldım
pk yı izleyin çok komik ve güzel amir khan ın bir filmi....kızlar eşimle film izlemek istiyoruz ama ben bulamadm varmı tavsiyeleriniz :) konu dışı biraz ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?