2016 Şubat Anneleri

Tabirin süpermiş canım kıllı çizgili düğmeli ve kararmış benim göbikte aynı durumda valla sarı ama uzun tüylerimde var artık alma sakın diyo çevremde herkes bende dokunmadım hiç
Bende tüylere dokunmadım hiç sonra dökülüyormuş zaten.öyle ama canım eşim göbeğini açta bakaym hareketlerine diyo açmak istemiyorum o derece yani

Bebişin bezleri için ayrı bi çöp kovası lazım ya hani, o sıradan plastik bişey olsa olur mu, bi de kışın balkona çıkmak zor olur gibi geliyo, dış kapının önüne mi koymalıyız?
Ayrıca bi sorum daha var, kirli sepetini nasıl bişey alcaksınız? Bugün çarşıya çıkcaz da bi bakiiim diyorum denk gelirse

çizgi halinde devam edecek canım. Gögüs kısmından göbege kadar oradanda asagı çizgi oluşuyor. Göbek deliği tamamen dışa dönüyor. Ve yoğun bir tüylenme oluyor. Ama hepsi geçiyor sonra sakın alma
Benimde kabuklanıp soyuldu gögüs emzirmeye hazırlanıyor. Doğum yapana kadar gögüsdeki kahve kısmın kabuklanıp soyulduğunu bilmezdim. Resmen gögüs bebiş için yenilenip tazeleniyor.
Dış kapının önü derken apartmanamı koyacaksın. Çok koku yapıyor. Ben buzdolabı poşetlerinin ucuzlarından alıyordum. Banyoya koyuyordum çıkardığım bezi bir buzdolabı poşetine koyup baglayıp ayrı bir plastik çöp kutusuna atıyordum. Nisbeten daha az koku yapıyor

Son düzenleme:
Kızlar avrupa yakasında bakırköy görüntüleme merkezine giden car mı renkli ultrason için

Kizlar bu gece sabaha yakin saatlerde 5 falan benim kiz beni uyutmadi masallah kipir kipirdi bi de carpintim basladi sonra iyi uyuyamadim ondan bu gun sinirliyim bir az keyofsiz bi de bebegimin bu kadar haraketli olmasi normalmiydi yoksa aksam saatlerinde yemeyi abartmisdim ondanmi oldu bilmiyorum

canim paylasman rahatlamani saglar... ama kendini degerli kilacak seylerle ilgilenip oyle dusunmeye calis... ins bu surecin cabuk gecer... aslinda bu konuda destek de alabilirsin... hersey gonlunce olsun...
Teşekkür ederim canım bi düşünüyorum psikologa gitsem die sonra daha da dillenir die düşünüp vazgeçiyorum kendim üstesinden geleyim diye

Zaten bi gunde 5-7kez kakali bez degistirince en az gunluk atmak gerekiyor ben balkonumun bi kismini kapattirdim bi cami ustten acip oraya koycam butun copleri

kızlar eşimle film izlemek istiyoruz ama ben bulamadm varmı tavsiyeleriniz :) konu dışı biraz ama

ben bi kere abimin adını istiyorum diye kendi de ahmet isminden vazgeçti ve karşılığında bana misilleme yapıyor, yaptığın inadın abim abim demenin karşılığı diyor utanmadan. abimde halbuki aşırı sever eşimi. bugün müşterim geldi kocasıyla eşimde var oğlumuzun adını sordu, benav dedi suratlar bi karıştı anlamını öğrendiklerinde olumsuz tepkiler aldı, ama yinede takmadı bi tarafına. sen dilediğini yap ben onu oğlum diye seveceğim, doğarsa da kendi sevdiğim isimle cağıracagım 50 sene de geçse onu hp o isimle cagıracagım diyip kapattım konuyu,

bende koruyu düşünüyrum aslında ama doğumdan sonra bi sıkıntı olursa 3 4 gün yada 1 hafta kalırsa o ücret fazla çıkar diye eşim olmaz risk almayalım dıyor etlik zübeydeye devam gibi şu an

Benim göbek deliği de karardı ya hatta sanki soyuluyo gibi bir ara korktum yara oldu diye bir iki gün koku da oldu çünkü neyse o geçti de neyse normalmiş iyi bari ayrıca şu akıntım geçmedi deli ediyo bu renkte yeni çıktı sarımsı hafif çok hafif kahverengi gibi anlamadım vagi-hex deişe yaramadı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…