2016 Şubat Anneleri

Teşekkür ederim canım bi düşünüyorum psikologa gitsem die sonra daha da dillenir die düşünüp vazgeçiyorum kendim üstesinden geleyim diye
canim ben psikolojik danismanim... alanimda doktora yapiyorum... bazi depresif durumlar da destek almak en iyisi... kendini bu durumu yenecek kadar guclu hissediyorsan en iyisi bireysel cozmen... ama cok zorlanirsan oneririm... bizde egitimler surecinde aldik... ben katkisini gordum...

Hamilemiyim degilmiyim kimsenin umurunda değil. deli gibi agladim hastalandim ama yine de geri adim atmiyor. . Tatlı dille söylüyorum kavga ile söylüyorum tık yok.

Canım.. bence eşinin bulduğu isim gayet güzel. anlamına çok takılma. doğduğunda o ismi öyle güzel öyle yüce hislerle telaffuz ediceksin ki en anlamsız isim bile anlam bulucak. önemli olan bebeğinin sağ salim gelmesi. boşanma durumuna kadar gelecek bi mesele değil bu. bence şu an itibariyle takılma. kendini de bebeğini de gereksiz yere üzme

Canım bende de öyle bir akıntı var. Hamileliğin başından itibaren idrara bakıldı birşey çıkmadı şimdi daha arttı

biz a101 den küvetleri aldık ama filesini nerden alcaz.fileler standart oluyor demi
Biz de aldık küveti. Filesini de standart aldık ama küçük geldi. Büyüğü varsa değiştiricez aklınızda olsun sizin de

Can
Canım çok güzel olmuş terliği nasıl yaptın ve taç yapmayi düşünüyormusun

Can

Canım çok güzel olmuş terliği nasıl yaptın ve taç yapmayi düşünüyormusun
Sagol canım terliği hazır aldım bugun 12tl buldum süsleme malzemelerini seçerek yaptım hemen , taç yaptım canım zaten resimde var kırmızı olan :)

Sagol canım terliği hazır aldım bugun 12tl buldum süsleme malzemelerini seçerek yaptım hemen , taç yaptım canım zaten resimde var kırmızı olan :)
Bu resim de mi canım ben göremedim tekrar atar mısın canın taçın resmini

haklisin bende aartık sen bilirsin umurumda değil ne yazarsan yaz kimliğe dedim ben oglusumla kafa kafaya verip mmutluluk hormonları salgilayacagiz :)

Çok güzel olmuş sağlıkla, güle güle kullanın inşallah bende yarın malzeme almaya çıkıcam alttaki gibi tulumu falanda kendim süslüyeyim diyorum ama bakalım yapabilecek miyim

Çok güzel olmuş sağlıkla, güle güle kullanın inşallah bende yarın malzeme almaya çıkıcam alttaki gibi tulumu falanda kendim süslüyeyim diyorum ama bakalım yapabilecek miyim

Eki Görüntüle 1668205

Kızlar ben halen çıkarıyorum bulantım oluyor. Çıkartırken de çok öksürüyorum sonra kasığım ağrıyor

Canım inşallah hepimiz saglıcakla alırız kucaklarımıza. yaparsın bebeklerimizin bize yaptıramayacagı hiç birşey yok yeterki isteyelim. Modeli çok zarif ve şık güzel olur eminim :)

çok acım ama
6 da güzelce yediğim yemeğimi üzerine birde elma yedim ama hala açım,
mutfağa gitmemek için direniyorum ama nereye kadar, canım ekmek zeytin istiyor

Evet canım o daha cici ama biraz zahmetli gibi duruyo ince iş detay çok titizlik ve sabır gerektiriyo şahsen ben yapmaya cesaret edemezdim
Diğeride tatlı bunu yapmak zorsa diğeride olur
Aynen digeri daha basit gibi duruyor :)) .. ama iste bir denemek lazim, zaten cok yapmam en fazla 50 adet.. ailem yurt disinda esimin istanbulda.. verecek bir kac arkadas var iste toplasan 30 40 kisi etmez yani :)) bir tane denemelik yaparim baktim zorluyor diger kolay olanini yaparim

Ya su malzemeleri siparis verebilicegim sitenin ismi neydi bu arada bir bilen varmi acaba bebek sekerleri icin..

Merhaba arkadaşlar 23 haftalık hamileyim afedersiniz basur oluştu ve çok agrım var 3 gündür oturamiyom bile doğru düzgün sizdede varmı bu sıkıntı tedavisi varmı hamilelikte?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…