- 2 Nisan 2014
- 2.222
- 3.582
- 133
Canım bence ocak gibi ver derim Nasıl olsa kurutuyorlar kış da olsa sıkıntı olmuyor bende öyle düşünüyorum
Aynen bende oyle dusunuyorum..ocak dedi mi toplayip vericem hepsini yikamaya..
Hele acik renkse ki benimkiler de oyle kesin kirlenir canim..
Ben 1 ay kala felan vercem cay doktum lekeli oyle duruyo valla yikatsam yine oyle bisey yapabilirim ve temizleyemiyoruzda
Evde baska cocuk yoksa ve acik renkli degilse halilarin kirlenmez. Ben kizima tuvalet egitimi verdigimden korkuma daha ancak serebildim halilari yere.Kızlar halılarımı yıkamaya versem erken mi, doğuma kadar gene kirlenir mi kararsız kaldım
Ben de baskasi olctugunde heyecan mi yapiyorum bilmiyorum azcik daha yuksek cikiyor ama benim normali 6/10 hemsire olctugunde 7/11 falan cikiyor normal diyorArkadaslar normalda tansiyonu dusuk olup kontrollerde yuksek cikan var mi..
Ben aman bisey duymayayim aman yavrum iyi olsun diye cok telas yapiyorum sanirim her seferinde tansiyon firliyo..doktorum da dikkat etmeliyiz diyo.. ama gunluk hayatta gayet dusuk..
Nasil istir anlamadim...
canim paylasman rahatlamani saglar... ama kendini degerli kilacak seylerle ilgilenip oyle dusunmeye calis... ins bu surecin cabuk gecer... aslinda bu konuda destek de alabilirsin... hersey gonlunce olsun...Kızlar mutlu haftasonları ben birçoğumuzun konuştuğu gibi depresifim son aylarda hatta hamile kaldığım zamandan hormonlardan olsa gerek diye avutuyorum kendimi ve eşimi ama öyle olmadığımı ben biliyorum kendi ailemle evlilik zamanı sorunlar yaşadım ve şimdi hiç görüşmüyorum belki hamile oldugumu bile bilmiyorlardır annem babam kardeşlerim Vs eşim ve ailesi çok iyiler ama iste insan hassas olunca gözün üstünde kaşın var dense üzülür ya ben öyleyim şimdi sürekli sorguluyorum anne olmak artık benim için kutsal değil gibi geliyor kendi can ciğer iyi anlaştığım annemle bile böyle olabiliyorsam diyorum yani benim çocuğum bana nasıl olur yada dusunuyorum bana nasıl bunu yapıyorlar gözümün önünden geçiyor diğer torunlarına yaptıkları böyle iyi kötü herşey gözümün önünden geçiyor hem çok özlüyorum hem cok kızıyorum hem çok üzülüyorum eşim bebek gibi bakar bana ama bu konuyu ona hiç açmıyorum biliyorum çıkılmaz durum cunku o affetmez ben öyle bişey istemem çünkü ben affedermiyim bilmiyorum ki onlardan hiç bir adım yokken asla böyle bir cıkmaz durum içinde ben şimdi anne! Oluyorum tamamen yanlız bir insanım iş arkadaşım yada 1arkadaşım bile yok herşeyim sadece eşim şimdi diyo beşik bakalım falan filan benim içimden bişe gelmiyo tek bişey almadım olsun bitsin modundayım hep burada sizden okuyorum böyle hevesli hevesli ikram şeker Vs ne bileyim normalde cok enerjik canlı bir insandım şimdi ölü gibiyim ben ben değilim artık kendimden sıkılıyorum hiç birşey istemiyo canım herşeye tepkiliyim böyle sizde gördükçe düşünüyorum hiç birşey yapmıyorum sonra içimde kalır da pişman olur muyum diye çünkü düğünümde böyle oldu şimdi içime batıyor yapsammı bişeyler diyorum köy gibi bi yerde yaşıyorum hafta sonu şehirdeyim zaman ve internet hep elimin altında maddi durumum da gayet iyi ne yapacağımı bilmiyorum üzülmek istemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum hiç birşeye enerjim yok çok rahat işim temizlik bile yapmıyorum sadece uyuyorum bide buraya bakar oldum düşünüyorum yeğenlerim olacagı zaman daha hevesliydim ben yapardım herşeyi elimden de gelir ama onları düşününce bile sinirlerim bozuluyor uzulüyorum şimdi uykularım kaçıyor hasta olacagım yakında herşeyden nefret ediyorum sadece eşim yaşama sebebim öyle işte bdv yaptım pazar pazar K bakmayın size anlatmak istedim
Canım benimde göbek deliğim çok büyüdü resmen iki katı desem yeridir birde ben geçen sene ekimde safra kesemden kapalı ameliyat olmuştum göbegimin içinde dikiş izi vardı karardı aynı senin dediğin gibi bende acaba dikiş izinden mi kaynaklanıyor diye düşünüyordum umarım çizgi olup aşağıya doğru devam etmez kararmaYa benim göbek deliğim iyice düğme gibi oldu ve içi karardı.sizde durumlar nasıl.bu kararmalar gebelikte normal mi malum bölgede de değişiklik var çünkü
Evde başka çocuk yok ama açık renkliEvde baska cocuk yoksa ve acik renkli degilse halilarin kirlenmez. Ben kizima tuvalet egitimi verdigimden korkuma daha ancak serebildim halilari yere.Hepsini yikatip kaldirmistim aralik gibi veririm
Sebebini bilmiyorum ama bende de oluyor çarpıntıKızlar benm bikaç gündür durduk yere çarpıntım oluyo neden oluyo sizce bi bilgisi olan var mı aranızda. Çok şekerli şeyler yiyorm buara çikolata falan tutamıyorum kendimi onla ilgisi var mıdır
Canım çarpıntı bende yürüyüş yaptıktan sonra eve gelince oluyo rahim yukarıya çıktıkça iç organlarımıza baskı artıyomuş diye duydum ama şekerli yemekle alakası var mı bilmiyorum benimde göğüs uçlarım sızlıyo ve kabuk attı resmen pul pul döküldü sizde var mı böyle bi durum ?Kızlar benm bikaç gündür durduk yere çarpıntım oluyo neden oluyo sizce bi bilgisi olan var mı aranızda. Çok şekerli şeyler yiyorm buara çikolata falan tutamıyorum kendimi onla ilgisi var mıdır
Sebebini bilmiyorum ama bende de oluyor çarpıntı
Böyle yara oluyormuş gibi dimi bende de var o canm gögüslerim çok büyüdü ve arada şeffaf sıvı akıyo o yüzden öyle oluyo diye düşünmüştüm. Sende var mı canm öyle bişeyCanım çarpıntı bende yürüyüş yaptıktan sonra eve gelince oluyo rahim yukarıya çıktıkça iç organlarımıza baskı artıyomuş diye duydum ama şekerli yemekle alakası var mı bilmiyorum benimde göğüs uçlarım sızlıyo ve kabuk attı resmen pul pul döküldü sizde var mı böyle bi durum ?
Benim ikiz oldugu icin en gec ocak gibi dogum olacak kasim sonu aralik basi hazirlarim herseyimiHanımlar sizler bebişlerinizin eşyalarını ne zaman yıkayıp ütüliceksiniz? birde hastane çantanızı hangi haftanız da hazırlamayı düşünüyorsunuz?
Aynen benimde öyle hatta kıyafetlerimden bile belli oluyor dışardan bakınca.seninde hamileliktendir dikiştn değilde.kararmaya nettn baktım normalmiş ama dahada artar gibi canım.3 ay var daha.şuan kıllı çizgili düğmeli ve kararmş bir göbeğim varCanım benimde göbek deliğim çok büyüdü resmen iki katı desem yeridir birde ben geçen sene ekimde safra kesemden kapalı ameliyat olmuştum göbegimin içinde dikiş izi vardı karardı aynı senin dediğin gibi bende acaba dikiş izinden mi kaynaklanıyor diye düşünüyordum umarım çizgi olup aşağıya doğru devam etmez kararma
Renk degisimleri dogumdan hemen sonra geciyor merak etmeyin gogus basi kararmasi daha gec geciyor bi de gobek ilk basta cok kaliyor hatta dogumu yaptigimda icimde bi tane daha mi kaldi diye dusunduk ama yavas yavas 40gun icinde baya zayiflarsiniz sonrasi da emzirme ve beslenme durumunuza bagliAynen benimde öyle hatta kıyafetlerimden bile belli oluyor dışardan bakınca.seninde hamileliktendir dikiştn değilde.kararmaya nettn baktım normalmiş ama dahada artar gibi canım.3 ay var daha.şuan kıllı çizgili düğmeli ve kararmş bir göbeğim varaman napalım katlancaz :)
Bende akıntı yok yara gibide değil bildiğin denizde yandıktan sonra nasıl soyulur deri aynen öyleBöyle yara oluyormuş gibi dimi bende de var o canm gögüslerim çok büyüdü ve arada şeffaf sıvı akıyo o yüzden öyle oluyo diye düşünmüştüm. Sende var mı canm öyle bişey
Tabirin süpermiş canım kıllı çizgili düğmeli ve kararmışAynen benimde öyle hatta kıyafetlerimden bile belli oluyor dışardan bakınca.seninde hamileliktendir dikiştn değilde.kararmaya nettn baktım normalmiş ama dahada artar gibi canım.3 ay var daha.şuan kıllı çizgili düğmeli ve kararmş bir göbeğim varaman napalım katlancaz :)
İnşallah kiloları kolay veririz canım tek sıkıntı ettiğim o.tüyler ve kararma geçer heraldeRenk degisimleri dogumdan hemen sonra geciyor merak etmeyin gogus basi kararmasi daha gec geciyor bi de gobek ilk basta cok kaliyor hatta dogumu yaptigimda icimde bi tane daha mi kaldi diye dusunduk ama yavas yavas 40gun icinde baya zayiflarsiniz sonrasi da emzirme ve beslenme durumunuza bagli
Bnm göğüs uçları sızlamıyor ama parça parça açıldı sanki, et beni varmış gibi uçlar bölünüyor ayrılıyor Allah'tan canım acımıyor dr çatlak kremi sür dedi normalmiş böyle şeyler korkmabenimde göğüs uçlarım sızlıyo ve kabuk attı resmen pul pul döküldü sizde var mı böyle bi durum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?