2016 Şubat Anneleri

Canım bence ocak gibi ver derim Nasıl olsa kurutuyorlar kış da olsa sıkıntı olmuyor bende öyle düşünüyorum

Aynen bende oyle dusunuyorum..ocak dedi mi toplayip vericem hepsini yikamaya..
Hele acik renkse ki benimkiler de oyle kesin kirlenir canim..

Ben 1 ay kala felan vercem cay doktum lekeli oyle duruyo valla yikatsam yine oyle bisey yapabilirim ve temizleyemiyoruzda

Teşekkür ederim kızlar tamam ben de aralık sonu ocak gibi filan vereyim bari :)

Kızlar halılarımı yıkamaya versem erken mi, doğuma kadar gene kirlenir mi kararsız kaldım
Evde baska cocuk yoksa ve acik renkli degilse halilarin kirlenmez. Ben kizima tuvalet egitimi verdigimden korkuma daha ancak serebildim halilari yere. Hepsini yikatip kaldirmistim aralik gibi veririm

Ben de baskasi olctugunde heyecan mi yapiyorum bilmiyorum azcik daha yuksek cikiyor ama benim normali 6/10 hemsire olctugunde 7/11 falan cikiyor normal diyor

canim paylasman rahatlamani saglar... ama kendini degerli kilacak seylerle ilgilenip oyle dusunmeye calis... ins bu surecin cabuk gecer... aslinda bu konuda destek de alabilirsin... hersey gonlunce olsun...

Ya benim göbek deliğim iyice düğme gibi oldu ve içi karardı.sizde durumlar nasıl.bu kararmalar gebelikte normal mi malum bölgede de değişiklik var çünkü
Canım benimde göbek deliğim çok büyüdü resmen iki katı desem yeridir birde ben geçen sene ekimde safra kesemden kapalı ameliyat olmuştum göbegimin içinde dikiş izi vardı karardı aynı senin dediğin gibi bende acaba dikiş izinden mi kaynaklanıyor diye düşünüyordum umarım çizgi olup aşağıya doğru devam etmez kararma

kizlar benim 2 3gundur cok fazla akintim var bunu yasayan var mi aranizda ?yarin dr.a gidicem ama cok korkuyorum 2 3gundur de hic kipirdamiyor bebegim iyuce paranoyak oldum

Evde baska cocuk yoksa ve acik renkli degilse halilarin kirlenmez. Ben kizima tuvalet egitimi verdigimden korkuma daha ancak serebildim halilari yere. Hepsini yikatip kaldirmistim aralik gibi veririm
Evde başka çocuk yok ama açık renkli

Kızlar benm bikaç gündür durduk yere çarpıntım oluyo neden oluyo sizce bi bilgisi olan var mı aranızda. Çok şekerli şeyler yiyorm buara çikolata falan tutamıyorum kendimi onla ilgisi var mıdır

Kızlar benm bikaç gündür durduk yere çarpıntım oluyo neden oluyo sizce bi bilgisi olan var mı aranızda. Çok şekerli şeyler yiyorm buara çikolata falan tutamıyorum kendimi onla ilgisi var mıdır
Sebebini bilmiyorum ama bende de oluyor çarpıntı

Canım çarpıntı bende yürüyüş yaptıktan sonra eve gelince oluyo rahim yukarıya çıktıkça iç organlarımıza baskı artıyomuş diye duydum ama şekerli yemekle alakası var mı bilmiyorum benimde göğüs uçlarım sızlıyo ve kabuk attı resmen pul pul döküldü sizde var mı böyle bi durum ?

Bizim de isim mevzusu var. Esim babasının ismini koymak istiyor ki yıllar önce bunu bana dile getirmişti. Şimdi kimse o ismin konulmasini istemiyor. Esim hariç. Ben de bir şey demiyorum. Ne yapayım bir isim için eşimi kırmak doğru my bilmiyorum. Çok tartıştık. Ama hayali hep o isimmis yıllarca . benim illa su isim dediğim yok. Ama ortak bir isim koymak isterdim. Bir Turk büyüğünün ismini ya da bir sahabenin ismini. Gerçi yine bir sahabe ismi koyuyoruz ki en özel kişilerin adı.

Sebebini bilmiyorum ama bende de oluyor çarpıntı

Magnezyum eksikliğinden oluyormuş. Toz halinde olanlardan yazmıştı doktor. İlk başta içmedim. Çarpıntı olunca nette araştırdım mg eksikliği çarpıntı yapabilir diyor. İçtiğim günlerde farkediyor gerçekten. Siz kullanıyor musunuz

Böyle yara oluyormuş gibi dimi bende de var o canm gögüslerim çok büyüdü ve arada şeffaf sıvı akıyo o yüzden öyle oluyo diye düşünmüştüm. Sende var mı canm öyle bişey

Hanımlar sizler bebişlerinizin eşyalarını ne zaman yıkayıp ütüliceksiniz? birde hastane çantanızı hangi haftanız da hazırlamayı düşünüyorsunuz?
Benim ikiz oldugu icin en gec ocak gibi dogum olacak kasim sonu aralik basi hazirlarim herseyimi

Aynen benimde öyle hatta kıyafetlerimden bile belli oluyor dışardan bakınca.seninde hamileliktendir dikiştn değilde.kararmaya nettn baktım normalmiş ama dahada artar gibi canım.3 ay var daha.şuan kıllı çizgili düğmeli ve kararmş bir göbeğim var aman napalım katlancaz :)

Renk degisimleri dogumdan hemen sonra geciyor merak etmeyin gogus basi kararmasi daha gec geciyor bi de gobek ilk basta cok kaliyor hatta dogumu yaptigimda icimde bi tane daha mi kaldi diye dusunduk ama yavas yavas 40gun icinde baya zayiflarsiniz sonrasi da emzirme ve beslenme durumunuza bagli

Böyle yara oluyormuş gibi dimi bende de var o canm gögüslerim çok büyüdü ve arada şeffaf sıvı akıyo o yüzden öyle oluyo diye düşünmüştüm. Sende var mı canm öyle bişey
Bende akıntı yok yara gibide değil bildiğin denizde yandıktan sonra nasıl soyulur deri aynen öyle

Tabirin süpermiş canım kıllı çizgili düğmeli ve kararmış benim göbikte aynı durumda valla sarı ama uzun tüylerimde var artık alma sakın diyo çevremde herkes bende dokunmadım hiç

İnşallah kiloları kolay veririz canım tek sıkıntı ettiğim o.tüyler ve kararma geçer heralde

benimde göğüs uçlarım sızlıyo ve kabuk attı resmen pul pul döküldü sizde var mı böyle bi durum ?
Bnm göğüs uçları sızlamıyor ama parça parça açıldı sanki, et beni varmış gibi uçlar bölünüyor ayrılıyor Allah'tan canım acımıyor dr çatlak kremi sür dedi normalmiş böyle şeyler korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…