2016 Şubat Anneleri

Ne çıkarsa çıksın yapılacak tek sey dietmis oöyle bir tedavi şekli de yokmuş. Bir kez yaptık bebege birkez daha eziyet etmenin mamasi yok gibi geliyor su an bana. Sabah glikozu icmeden kan versem mi diye düşünüp duruyorum

Burda çözüm diet eğer o fauda etmezse insülin verilecek diyo

http://www.tjod.org/gebelerde-seker-yukleme-testi-ve-onemi/
Ben şeker yüklemesi yaptırmadım açlık tokluk şekerine baktılar 2saat arayla kan alarak ordan da sonuç belli oluyor zaten

Günaydın güzel anneler İzmit Akademi Hastanesini bileniniz var mı? Doktorum orayla anlaşmalı Doğumu orda yapıcam ama hastaneyi hiç bilmiyorum

Günaydın herkes için güzel ve neşeli bir gün olsun inş.
Bende kontrole geldim. Şeker yüklemesi ve idrar tahlili sonuçlarımı gösterecegim. Oğluşumu görecegim inş. Bakalım kum dökme gerçektende varmı? İnş sadece hamilelikte yüksek gözüken bir degerdir.

Günaydın annişlerr...

Dün bütün gün sersem gibiydim. Tansiyonum düşük gibi geliyordu ama önemsemedim. Dün akşamda kayınvalidemlere gittik balık yapmış yedim. sonra bi tansiyonumu ölçelim dedim 9-3 idi.. düşük tabi.. bi yarım saat snra tekrar ölçtük 9-5 di. Neyse ewe geldim yattımm uyudum yarım saat snra bi karın ağrısıyla uynadım ishal olmuşum başım döndü tansyiyonum düştü... ben ağla zırla kendimi zor sakinleştirdim eşim de çok korktu.. Acile gidecektim vazgeçtim ama çok panik oldum...

Sabah da kahvaltı yaptım şimdi tekrar ölçtük işyerinde 10-7 çıktı.. yine bi sersemlik var ama bakalım ilerleyen saatlerde nasıl olacağım...

Bugünde 3 te çıkcam işten sağlık ocağına aşıya gidicem tetanos aşımın 2. dozunu yaptırcam hemde tansiyonuma baktırcam bakalım hemşire ne dicek...

Gunaydin annişler, gece hamd olsun her zaman ki agrim donmeme problemi yoktu ama uykusuzluk ööldürdü beni. Gittikçe artıyor meret

Hastahaneye geldim. Hemşire direk açlık kanina bakılacak eger yine çok yüksek çıkarsa yüklemeni yaparım su an. Bisey icirmeyecegiz dedi. O yüzden glikoz almadan kan verdim. 10.30 da cikacakmis.

Günaydın annişlerr...

Dün bütün gün sersem gibiydim. Tansiyonum düşük gibi geliyordu ama önemsemedim. Dün akşamda kayınvalidemlere gittik balık yapmış yedim. sonra bi tansiyonumu ölçelim dedim 9-3 idi.. düşük tabi.. bi yarım saat snra tekrar ölçtük 9-5 di. Neyse ewe geldim yattımm uyudum yarım saat snra bi karın ağrısıyla uynadım ishal olmuşum başım döndü tansyiyonum düştü... ben ağla zırla kendimi zor sakinleştirdim eşim de çok korktu.. Acile gidecektim vazgeçtim ama çok panik oldum...

Sabah da kahvaltı yaptım şimdi tekrar ölçtük işyerinde 10-7 çıktı.. yine bi sersemlik var ama bakalım ilerleyen saatlerde nasıl olacağım...

Bugünde 3 te çıkcam işten sağlık ocağına aşıya gidicem tetanos aşımın 2. dozunu yaptırcam hemde tansiyonuma baktırcam bakalım hemşire ne dicek...
İsal tansiyonu düşürüyor sıvı kaybettiğin için bol bol su iç cnm geçmiş olsun

Gunaydin annişler, gece hamd olsun her zaman ki agrim donmeme problemi yoktu ama uykusuzluk ööldürdü beni. Gittikçe artıyor meret

Hastahaneye geldim. Hemşire direk açlık kanina bakılacak eger yine çok yüksek çıkarsa yüklemeni yaparım su an. Bisey icirmeyecegiz dedi. O yüzden glikoz almadan kan verdim. 10.30 da cikacakmis.
hadi bakalım inşallah güzel sonuçlar çıkar :)

Günaydın annişlerr...

Canım haşlanmış patates ye ishale iyi gelir. Su içmeye çalış ve tuzlu kraker ye tansiyonun düzelsin. Panik hali çok kötü gerçekten insan kontrol edemiyor, bir can taşıyınca özellikle. İnşallah işlerini hallederken bir sıkıntı yaşamazsın dikkat et kendine.

Kizlar gunaydin bende idrar yolu enfeksiyonu ile ugrasiyorum yrn saglik ocagindan cgirdilar tahlil yaptiricam bakalim enfeksiyon ne drumda gecmemis ise cuma druma gidicem :/

Canım haşlanmış patates ye ishale iyi gelir. Su içmeye çalış ve tuzlu kraker ye tansiyonun düzelsin. Panik hali çok kötü gerçekten insan kontrol edemiyor, bir can taşıyınca özellikle. İnşallah işlerini hallederken bir sıkıntı yaşamazsın dikkat et kendine.

Aynen öyle karın ağrısyla uyanınca noluo dedim çok kötüydüm acaba balık mı dokundu dedim. balık çok da taze görünmüyordu açıkcası. ama kayınvalidem yaptı diye yedim sonra yemedi demesin die...

bi önceki akşam da kurban kıymalarını yoğurup köfte yapmıştı kayınvalidem. o etler kurbanda sıkcakta kaldı ve kan kokmuşlardı bende tiksinmştim 24 saat dışarda kald sıcaktı hava bi de... onları kurbanın 2. günü poşetledik kan kokuyordu tiksinmiştim. kaynanam onlarıpazar günü köftelik yaptıı sirkeyle kokusunu bastırdı su da bekletip kanını akıttı ve kıymalarında rengi baya açıldı. onu yemek istemedim ama eşimle kızarttım köfteleri pişirdim. yerken hala bana kokuyordu ama alınmasın eşim diye yedim. hem o köfteler hem de dünkü balık birbirini tetiklemiştir diye düşünüyorum açıkcası bilemedim şuan.... offf ne kadar iyiydim ben şimdi eşime bile bşy diyemiyorum :(

İsal tansiyonu düşürüyor sıvı kaybettiğin için bol bol su iç cnm geçmiş olsun

ishal zaten bir kere oldu o da karın ağrısıyla uyandığımda... şuan su ve kraker tüketiyorum.. doktorumu aradım ama o da ameliyattaydı. suan iyiyim düne rağmen.. nakalım artık....

bu siteleri bilmiyorum canım. Diğer arkadaşlardan da yorum gelmemiş. Güvenilir mi ekleyelim mi listeye?
ağustos annelerinden aldım bilgiyi. ama bilemiyeceğim. incelemek lazım bir ;)
En azından uygunluk açısıından.

evet canım çokkk şükür akşam azıcık hareketlendi geç saatlerde ertesi günde normale döndü ama çokkk korkuttu beni gün boyu

Canim bunlarin hepsi boyle...

Hareket etmeyince biz endiseleniyoruz daha da hareketsizlesiyolar..

Bir de doktorum elleri ayaklari ice donuk olursa sen pek hissetmeyebilirsin demisti..

Kiprasip duruyosa sipa hareketlerini hissedemeyebilirsin..

Allah sag saglim kucagimizda gostersin canimmm... hic korkma:anneadayı::KK200::nazar:

ishal zaten bir kere oldu o da karın ağrısıyla uyandığımda... şuan su ve kraker tüketiyorum.. doktorumu aradım ama o da ameliyattaydı. suan iyiyim düne rağmen.. nakalım artık....
doktorunu cep telefon numarasını verdi mi size kızlar....

Canim bunlarin hepsi boyle...

Hareket etmeyince biz endiseleniyoruz daha da hareketsizlesiyolar..

Bir de doktorum elleri ayaklari ice donuk olursa sen pek hissetmeyebilirsin demisti..

Kiprasip duruyosa sipa hareketlerini hissedemeyebilirsin..

Allah sag saglim kucagimizda gostersin canimmm... hic korkma:anneadayı::KK200::nazar:
aminnn canım benım amınnn ınsAllah. evet bende çok fazla panık yaptım sekerden zehırlendımı acaba dıye aklıma kotu kotu seyler geldı. cok sukurkı sımdı kıpır kıpır.

ben sonucumu hastaneden almadım hala e devletten nasıl gorebılıyoruz bılıyor musunuz

Back
X