2016 Şubat Anneleri

aminnn canım benım amınnn ınsAllah. evet bende çok fazla panık yaptım sekerden zehırlendımı acaba dıye aklıma kotu kotu seyler geldı. cok sukurkı sımdı kıpır kıpır.

ben sonucumu hastaneden almadım hala e devletten nasıl gorebılıyoruz bılıyor musunuz
Canım hangi şehirdeysen ismini yazıp online sonuçlar kısmı var ordan görebilirsin

goya bende özele gidiyorum benım doktorum telefonunu vermıyor. hiç memnun değilim bu durumdan aslında ama :/

Aaaa ama olur mu vermesi lazım ya bişey olsa sana kime danışacaksın öyle şey olur mu hiç. senin takibini o doktor yapıyorsa telefon numarasını da vermek zorunda.. Acil durumlarda ona her daim ulaşman lazım çünkü... ya numarasını versin ya da doktorunu değiştir canım. rahatsız edilmek istemiyor demekki sende bırak gitsin o zaman...

Günaydın herkes için güzel ve neşeli bir gün olsun inş.
Bende kontrole geldim. Şeker yüklemesi ve idrar tahlili sonuçlarımı gösterecegim. Oğluşumu görecegim inş. Bakalım kum dökme gerçektende varmı? İnş sadece hamilelikte yüksek gözüken bir degerdir.
inş cnm iyi sonuçlar alırsın

cnm ben gıtmıyorum ama bursa bı arkadas gıdıyordu... zekaı tahıre gıdıyorum..
Bende gidenler var diye hatırlıyorum. Kasım anneleri topiğini inceliyorum da orda doğum yapan bi arkadaş çok sıkıntı çekmiş doğumdan sonra bebeklerlede ilgilenilmiyomuş Doğum yapan arkadaş orda uzun uzun anlatmışda bend bizim kızlara söylemek istedim.. oraya gidenler okur inşallah

Afra48 Afra48 ben etlige gidiyorum canım, cok gicik kaptigim için bi yandan da özel araştırıyorum

sabah 9da geldik
10.30 , 11.30 , 12.30 kan tahlili için hala burdayım. Çok sıkıldım ve yoruldum daha 1.5 saat eve dönüş yolu var, sinirliyim. Tüm hirsimi kocamdan çıkardım.

ben zahmet cekeyim buralarda o da sefasını sürsün. Hooppp hemen hazira konup baba olacak. Napim ben mi doğrayım dio hiiihhh anlayışlı olup hassas davranıp beni pohpohlasin yeter

Afra48 Afra48 ben etlige gidiyorum canım, cok gicik kaptigim için bi yandan da özel araştırıyorum

sabah 9da geldik
10.30 , 11.30 , 12.30 kan tahlili için hala burdayım. Çok sıkıldım ve yoruldum daha 1.5 saat eve dönüş yolu var, sinirliyim. Tüm hirsimi kocamdan çıkardım.

ben zahmet cekeyim buralarda o da sefasını sürsün. Hooppp hemen hazira konup baba olacak. Napim ben mi doğrayım dio hiiihhh anlayışlı olup hassas davranıp beni pohpohlasin yeter

Tam olarak beni anlayan birisi çıkmış :) kimse onlara zen dogur demiyor ama destek olsunlar en azından

Tam olarak beni anlayan birisi çıkmış :) kimse onlara zen dogur demiyor ama destek olsunlar en azından

sabah 9da geldik

Ben tesadüf gördüm sayfalara bakarken sezeryan ile doğum yapmış ve asistanlar karnını dikerken nasl olduysa kanama durmamış ve içeride kanama olmuş acil ameliyata falan alınmış.. Bebeklerle de ilgilenmiyolarmış hiç minikler ağlıyomuş ve bayan tepki gösterince ciğerleri açılır falan diye salakça tepki göstermişler.. okurken şok oldum yani ..

sabah 9da geldik

canım sonuçlar nasıl çıktı?

Back
X