doktorunu cep telefon numarasını verdi mi size kızlar....
Evet verdi numarasını. Mecbur telefonu olmak zorunda. eğer dün gece iyi olmasaydım ben onu arayacaktım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktorunu cep telefon numarasını verdi mi size kızlar....
Canım hangi şehirdeysen ismini yazıp online sonuçlar kısmı var ordan görebilirsinaminnn canım benım amınnn ınsAllah. evet bende çok fazla panık yaptım sekerden zehırlendımı acaba dıye aklıma kotu kotu seyler geldı. cok sukurkı sımdı kıpır kıpır.
ben sonucumu hastaneden almadım hala e devletten nasıl gorebılıyoruz bılıyor musunuz
evet canım çokkk şükür akşam azıcık hareketlendi geç saatlerde ertesi günde normale döndü ama çokkk korkuttu beni gün boyu
e devlette arama kısmına mı yazıyorum anlamadım sanırım canım :/Canım hangi şehirdeysen ismini yazıp online sonuçlar kısmı var ordan görebilirsin
aynen canım nazlandı meleğimm anneyi korkuttu biraz. hamdolsun birşeyi yok. ona birşey olmasında yeterki. .))Çok sevindim Canım şükür .. Böyle yapıyorlar arada nazlanıyorlar işte :)
goya bende özele gidiyorum benım doktorum telefonunu vermıyor. hiç memnun değilim bu durumdan aslında ama :/Evet verdi numarasını. Mecbur telefonu olmak zorunda. eğer dün gece iyi olmasaydım ben onu arayacaktım.
Canım google örnek ankara devlet hastanesi yazıyorsun. Ordan tc ni girip online sonuçlar yazıyor oraya tıklandığında çıkıyor canıme devlette arama kısmına mı yazıyorum anlamadım sanırım canım :/
Vermedi gerekiyor canım ben gece dahi arıyorum. Hiçbir şey de demez sonuçta para veriyoruz canım.goya bende özele gidiyorum benım doktorum telefonunu vermıyor. hiç memnun değilim bu durumdan aslında ama :/
goya bende özele gidiyorum benım doktorum telefonunu vermıyor. hiç memnun değilim bu durumdan aslında ama :/
cnm ben gıtmıyorum ama bursa bı arkadas gıdıyordu... zekaı tahıre gıdıyorum..Kızlar etlik zübeyde hanım hastanesine giden var mı
inş cnm iyi sonuçlar alırsınGünaydın herkes için güzel ve neşeli bir gün olsun inş.
Bende kontrole geldim. Şeker yüklemesi ve idrar tahlili sonuçlarımı gösterecegim. Oğluşumu görecegim inş. Bakalım kum dökme gerçektende varmı? İnş sadece hamilelikte yüksek gözüken bir degerdir.
Bende gidenler var diye hatırlıyorum. Kasım anneleri topiğini inceliyorum da orda doğum yapan bi arkadaş çok sıkıntı çekmiş doğumdan sonra bebeklerlede ilgilenilmiyomuş Doğum yapan arkadaş orda uzun uzun anlatmışda bend bizim kızlara söylemek istedim.. oraya gidenler okur inşallahcnm ben gıtmıyorum ama bursa bı arkadas gıdıyordu... zekaı tahıre gıdıyorum..
Afra48 ben etlige gidiyorum canım, cok gicik kaptigim için bi yandan da özel araştırıyorum
sabah 9da geldik
10.30 , 11.30 , 12.30 kan tahlili için hala burdayım. Çok sıkıldım ve yoruldum daha 1.5 saat eve dönüş yolu var, sinirliyim. Tüm hirsimi kocamdan çıkardım.
ben zahmet cekeyim buralarda o da sefasını sürsün. Hooppp hemen hazira konup baba olacak. Napim ben mi doğrayım dio hiiihhh anlayışlı olup hassas davranıp beni pohpohlasin yeter
Tam olarak beni anlayan birisi çıkmış :) kimse onlara zen dogur demiyor ama destek olsunlar en azından
Ben tesadüf gördüm sayfalara bakarken sezeryan ile doğum yapmış ve asistanlar karnını dikerken nasl olduysa kanama durmamış ve içeride kanama olmuş acil ameliyata falan alınmış.. Bebeklerle de ilgilenmiyolarmış hiç minikler ağlıyomuş ve bayan tepki gösterince ciğerleri açılır falan diye salakça tepki göstermişler.. okurken şok oldum yani ..Afra48 ben etlige gidiyorum canım, cok gicik kaptigim için bi yandan da özel araştırıyorum
sabah 9da geldik
10.30 , 11.30 , 12.30 kan tahlili için hala burdayım. Çok sıkıldım ve yoruldum daha 1.5 saat eve dönüş yolu var, sinirliyim. Tüm hirsimi kocamdan çıkardım.
ben zahmet cekeyim buralarda o da sefasını sürsün. Hooppp hemen hazira konup baba olacak. Napim ben mi doğrayım dio hiiihhh anlayışlı olup hassas davranıp beni pohpohlasin yeter
canım sonuçlar nasıl çıktı?Afra48 ben etlige gidiyorum canım, cok gicik kaptigim için bi yandan da özel araştırıyorum
sabah 9da geldik
hm hastanenin kendi sitesinden yani. tamam canım çok sağolCanım google örnek ankara devlet hastanesi yazıyorsun. Ordan tc ni girip online sonuçlar yazıyor oraya tıklandığında çıkıyor canım
of ya şimdi soğudum birden doktorumdan. aynı hastanedeki diğer doktorlar veriyorlarmış :/Vermedi gerekiyor canım ben gece dahi arıyorum. Hiçbir şey de demez sonuçta para veriyoruz canım.