2016 Şubat Anneleri

Kızlar midem okadar yanıyo ki artk dayanamıyorum. Önceleri sadece gece yatınca oluyodu ama şmdi sürekli yanmaya başladı reflü gibi.. Süt falan da içtim ama yumuşatmadı :KK43:
geçen gün bende öyleydim doktorumu aradım rennie alabilirsin dedi. herhangi bir zararı olmaz dedi.
ama ben süt falan içtim hafifleyince almadım rennie.

Kızlar midem okadar yanıyo ki artk dayanamıyorum. Önceleri sadece gece yatınca oluyodu ama şmdi sürekli yanmaya başladı reflü gibi.. Süt falan da içtim ama yumuşatmadı :KK43:
Benım de cok fena yanıyo dayanılacak gıbı dgeıl, gavısconda bıttı ısyerınde artık eve gıdınce ıcıcem

Benım oncesınde de yemek borusu ıltıhabım vardı ondan cok erken baslamıstı

Benım de cok fena yanıyo dayanılacak gıbı dgeıl, gavısconda bıttı ısyerınde artık eve gıdınce ıcıcem

Benım oncesınde de yemek borusu ıltıhabım vardı ondan cok erken baslamıstı
Ben ilaç kullanmadım. Daha doğrusu doktora gitmedim henüz ama cidden dayanılmaz olmaya başladı :(

bende 62 ile hamıle kaldım 71 oldum :KK43::KK43: bu aralar çok iştahım açıldı neden böyle oldu anlamıyorum aklım sürekli yemekte ... yemek yiyorum yarım saat sonra yine canım yemek istiyor aç değilim ama canım yemek istiyor böyle saçma bir durumdayım:/

Ben dee :) doymuyorum sanki:)

Canım bugun bıraz alısverıs yaptım oglen ebebekten

sımdı hastane cıkısı setımde 2 pantolon, 2 ust, 2 tulum, 1 kolsuz atlet ve dıger eldıven sapka vs var. Hastene ıcın bu yetermı bılemedım

Onun dısında 3 tane ayaklı uzun kollu tulum aldım yenıdogan

Bugun aldıklaırm

1 adet 3-6 ay kapsonlu ust
2 adet yenıdogan alt- +2 adet 3-6 ay alt
1 adet takım 3-6 ay (ust zıbın alt pantolon)
2 adet 3-6 ay uzun kollu cıtcıtlı atlet
3 adet 3-6 ay kolsuz atlet( 3-6 ay bahar olacagı ıcın bunlardan bı kac tane daha alırım)
1 adet polar kumas 3-6 ay ayaklı tulum

1 adet yumus yumus kulaklı kundak:)

Sımdılık bunlar var bende

Yorumlarınızı beklıyorum

Hastane cantası ıcın de kundagı bır ortuye saraıp kundagın ıcıne hastane cıkısı setını koyucam, bır de ınce battanıyem var onu koyarım ama kundak zaten kalın ve sıcak tutar yıne de yedek olsun

gayet iyi olmuş :) :KK9: belki yeni doğan için zıbın az olabilir. hani kusma vs gibi şey olursa...

hastane çıkışını da geneldeiki tane yedekte dursun diye alıyorlar. biri 10lu diğeri için 6lı takım gibi. tabi kendi kıyafetinden de konabilir. Normal doğum olacaksa zaten tek gece kalınıyor ve bir kıyafet yeterli oluyor (aksi durum olmazsa)

hastane çantana dediğin gibi iki battaniye koy. geçen arkadaşım doğum yaptığı zaman bebğin fotosunu attı.
orada bebeği konulan şeyin üstüne bir şey konmamıştı (hastanenin en azından ince bir sünger koymasını falan beklerdim)
her hastane bir olmaz elbette. ama dikkatimi çekti yani :KK57:

baya toparladın bile :KK39: zaten bebeğin hastane çıkışı olsun kundağı olsun bezi olsun ( bezi bazı hastaneler kendi veriyormuş :KK57:) yeter :KK48: biz abartıyoruz işte. tam takım olsun diye :KK51:

bende hastane çıkışı sipariş verdim. Bakalım nasıl çıkaacak:confused:
daha önce beğendiğim iki takım vardı onları alacaktım, görümcem ben alırım dediği için bekletmiştim...
ama kalmamış çoğu siteleri kontrol ettim. içime dert oldu :KK53:
kimseyi bekleyemem ya huuu ben aceleciyimdir :KK70:

Saol canım, bugün tatildi bize yurt dışında ki tatillere göre izinlyizde biz azıcık :)) Bana kanal tedavisi gerekmedi çok şükür ona dayanamayabilirdim çünkü.. Ama ağrıdı, kendimi sıkmamak için çok cebelleştim yani :/ Neyse çok şükür atlattık.. :)
gecmis olsun cnm bende haftaya gitcem ins

Kızlar bebegın mobılyalarını ne ıle temızlıyeceksınız ıcını dısını

Ben amway loc ıle sılıcem soyle suya bır ıkı damla koyup bezle sılerım dıye dusunuyorum

goya bende özele gidiyorum benım doktorum telefonunu vermıyor. hiç memnun değilim bu durumdan aslında ama :/

Benimki de başta vermemişti canım sonra kendisi verdi ki vermese değiştirmeyi dusunurdum. Geçen çok agrim oldu katıldı hemen watsaptan yazdım. Tepki verdi. Yoksa zor olacaktı.

:KK3::KK3::KK3:heyyyy indirim bildiriciniz geldiiii :KK3::KK3::KK3:

sabah yazacaktım ama toplantı vs derken bu vakte kaldı.
n11.com da bugüne özel %11 indirim var bilginiz olsun. büyük ihtimalle bugün biter. çünkü 11.11 tarihine özelmiş :confused:

alışveriş yaparken mağazanın memnuniyet derecesini kontrol etmeyi unutmayın kızlar :KK39::KK15:

Ya benim de midem kötü bi de gunboyu boyle bogazimdan mideme uzanan garip bisiy var anlatamiyorum ne oldugunuo_O

Kızlar bebegın mobılyalarını ne ıle temızlıyeceksınız ıcını dısını

Ben amway loc ıle sılıcem soyle suya bır ıkı damla koyup bezle sılerım dıye dusunuyorum
ya arkadaşım yaklaşık bir ay ara ara silmişti:KK17:, koku yok deselerde koku oluyor ne yazıkki. bir gelse mobilyalar :confused:

Ben çok hassas olamayacağım galiba :KK51: Sabunlu su ile bir kaç sefer silerim.
bir kimyager olarak bulunduğum ortam soluduğum ortam hep kimyasal :KK51:
deterjanlar bana en masumları geliyor :KK51:

gayet iyi olmuş :) :KK9: belki yeni doğan için zıbın az olabilir. hani kusma vs gibi şey olursa...

hastane çıkışını da geneldeiki tane yedekte dursun diye alıyorlar. biri 10lu diğeri için 6lı takım gibi. tabi kendi kıyafetinden de konabilir. Normal doğum olacaksa zaten tek gece kalınıyor ve bir kıyafet yeterli oluyor (aksi durum olmazsa)

hastane çantana dediğin gibi iki battaniye koy. geçen arkadaşım doğum yaptığı zaman bebğin fotosunu attı.
orada bebeği konulan şeyin üstüne bir şey konmamıştı (hastanenin en azından ince bir sünger koymasını falan beklerdim)
her hastane bir olmaz elbette. ama dikkatimi çekti yani :KK57:

baya toparladın bile :KK39: zaten bebeğin hastane çıkışı olsun kundağı olsun bezi olsun ( bezi bazı hastaneler kendi veriyormuş :KK57:) yeter :KK48: biz abartıyoruz işte. tam takım olsun diye :KK51:

bende hastane çıkışı sipariş verdim. Bakalım nasıl çıkaacak:confused:
daha önce beğendiğim iki takım vardı onları alacaktım, görümcem ben alırım dediği için bekletmiştim...
ama kalmamış çoğu siteleri kontrol ettim. içime dert oldu :KK53:
kimseyi bekleyemem ya huuu ben aceleciyimdir :KK70:
Ben karacadan aldım canım hastane cıkısını

10lu takımda neler oluyorkı, bende mıyom var doktor demedı ama netten arastırdıgım kadarıyla sezeryan olabılır

Hastane cıkısına ek olarak ayaklı uzun kollu cıtcıtlı tulum var onlardan da koysam yetermıkı acaba cantaya,
Su an eksıgım su zıbın denılen ust, onlardan tek bulamadım yenıdogan ıcın. Sadece hastane cıkısı setınde var zıbınım

Bu hafta ebebekten ev tıpı ana kucagı alıcam. Burdan bı arkadas eklemıstı resmını sonra baktım super bısey. Normal yata vazıyette kullanıyosun ılk zamanlar sonra da egık vazıyette yanı otururu durumda kullanabılıyosun. Sanırım ısıme en cok yarayacak sey bu, ben nereye bebek odaya artık:KK45:

ben ne yersem bebeğimde onu yer, tadını öğrenir modundayım. bence fastfood kesinlikle yememelisin. hamurişi zaten sana da bebeğe de faydalı değil. asitli ve hazır içecekleri tavsiye etmiyorum. beyaz ekmek yerine buğday ekmeği tercih etmelisin.
önceliklerin sıvı yemekler, bol meyve ve kuruyemiş ıhlamur, süt, haşlanmış patates ve yumurta -ki bunlar tokluk hissi verir.-
olmalı. 6 ayımı bitirmek üzereyim toplamda 4 kilo aldım. tabi ona rağmen iri bir bebeğim olduğunu söyledi dr.
yani bilmiyorum özellikle poğaça, geçen sabah 1 tane yedim. moralim bozuldu. bütün gün yediğim şeylerden hiç zevk almadım.

benim durum böyle. hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum.

not:bu arada bol su içebilirsin, hem enfeksiyonlara karşı korur. hem metabolizmayı hızlandırır. ödem oluşumunu önler.

ben ne yersem bebeğimde onu yer, tadını öğrenir modundayım. bence fastfood kesinlikle yememelisin. hamurişi zaten sana da bebeğe de faydalı değil. asitli ve hazır içecekleri tavsiye etmiyorum. beyaz ekmek yerine buğday ekmeği tercih etmelisin.
önceliklerin sıvı yemekler, bol meyve ve kuruyemiş ıhlamur, süt, haşlanmış patates ve yumurta -ki bunlar tokluk hissi verir.-
olmalı. 6 ayımı bitirmek üzereyim toplamda 4 kilo aldım. tabi ona rağmen iri bir bebeğim olduğunu söyledi dr.
yani bilmiyorum özellikle poğaça, geçen sabah 1 tane yedim. moralim bozuldu. bütün gün yediğim şeylerden hiç zevk almadım.

benim durum böyle. hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum.

not:bu arada bol su içebilirsin, hem enfeksiyonlara karşı korur. hem metabolizmayı hızlandırır. ödem oluşumunu önler.

MErhaba
Saglikli yiyecekleri zevkle severek mi yiyorsun yoksa saglikli olduklari icin zorunlumu
ben bilincindeyim ama sut icemiyorum ceviz yiyemiyorum:( canim istemiyo nerde pogaca borek ivir zivir var beni cekiyoooo

Benim doktorumda verdi numarasını istemeden. Canım tekrar iste, bu sefer net ol. Belki o da yaptıgı durumun farkına varır. Vermiyorsa bence değiştir, hayatta ne olacagı hiç belli olmaz her an ulaşabilecegin doktorun olmalı. Her doktorun eksi artı yönü vardır. Bu doktoruna da güvenerek gittin ama bi başka doktora güvenmeyecegin anlamına gelmez. İnşallah güzel bir doktorla devam edersin..

Canım maşallah bebegine :) bende 26 haftamda gittiğimde 830grmdı, böyle bebişlerinizin kilosunu görünce benim zayıf mı diye düşündüm :) ama doktorum gayet iyi demişti. Bakalım ileride ne olacak. Yüzyıl hastanesine yakın oturuyorum bende sende bu taraflardamısın?

canım prima şuanlık iyi markalardan biri. Bende senin gibi düşünüyordum fakat. Hiç sızdırma şikayeti yaşamayan çevremde insanlarda var söylediğimde, bezi bebege göre büyük almış olabilirler veya altını sık değiştirmemekten kaynaklandığını söylüyorlar. Ben şimdilik prima ile başlayacagım. Yenidoğanda en iyisi prima çünkü cildi de hassas olduğu dönem.. Ama ileride sıkıntı yaşarsam değiştirmeyi düşünürüm
yok canım malesef başka bi arkadaşımda ona gidiyor ama kadın o konuda kesin numarasını vermiyor ... kadını seviyordum normal doğumcu falan diye birde evi hastanenin karşısında gece de olsa kendisi kalkıp geliyor doğumlara o yüzden rahattım ama bu numara vermemesi olayı özellikle şu son hafta yani şeker yüklemesinden sonra mesela bir gün bebeğim hareket etmedi ben doktoruma ulaşıp bilgi almak istedim ama numarası bende yok. o kadar para veriyoruz hizmet bu olmamalı . offffffffff:(

Back
X