Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amın cnm aman bısey olmasın da bebeklerımıze aspırın lekelenme yapar canımTsk ederim cnm ilgilendigin icin :) hastaneye gittim icim rahatlasin diye.. dr bakti bebek ii bide buyumus masallah 2 gunde.. hersey olmasi gerektigi gibi dedi yerli yerindemis.. sadece rahim duvarinda kucuk bi şişlik var.. ondan leke gelebilir dedi.. bide bebe aspirini aliyorum dedim ondan da olur dedi.. ama o iyi aspirini almaya dewam et dedi.. haftaya sadece 3 gub is var idare ediyimde rapor alacagim cunku dinlenmem lazimmis.. dua edin kizlar... Rabbim bebeklerimizi korusun.. amin...
Tsk ederim cnm... aminnn... Rabbim korusun..Gecmis olsun canimAllahimiza emanet bebeklerimiz
senın adet baya gecmıs anlasılannn hayırlı olsun masallahhhSelam kızlar :)
Ben de 29 nisanda regl oldum en son
Hayırlısıyla 2016 şubatta anne olucam.
Canım teşekkür ederim.senın adet baya gecmıs anlasılannn hayırlı olsun masallahhh
olsun kanama oluyo genelde başlarda yatıp bol bol dınlenınce sıkıntı olmuyo cnm merak etme tadını cıkarmaya bakCanım teşekkür ederim.
Ama kanamam oldu biraz yatıyorum evde korkuyorum
Tadını cıkartamadım
Selam canım hayırlı olsun bu durumda doğum yapacağın tarihin daha erken olması gerekmezmi yanlış hesaplamış olabilirmisin :)Selam kızlar :)
Ben de 29 nisanda regl oldum en son
Hayırlısıyla 2016 şubatta anne olucam.
Canım geç döllenme olmus dedi doktor bu yüzden doktorum bu tarihi verdiSelam canım hayırlı olsun bu durumda doğum yapacağın tarihin daha erken olması gerekmezmi yanlış hesaplamış olabilirmisin :)
Canım hiç üzülme . İnan hiç beklemedigin bir anda nasip olacakHamile degilmisim. Allah sizlerin bebeklerini size bagislasin inşallah
Benimde var burda bi kac arkadasin da var.. dua etmemiz lazim.. bu ilk uc ay kritik..Canım teşekkür ederim.
Ama kanamam oldu biraz yatıyorum evde korkuyorum
Tadını cıkartamadım
Canım sırayla görebiliyosun Zaten bir sonraki sefere kalp atışını göreceksin :)Kızlar birsey sorucam size. Ben doktora gittigimde yolk sak göründü ama bebeği göremedim. Sizce bi terslik var mı :/
Canım benim hala var damla damla yine bu akşam acilen gittik çok şükür kese duruyor iğne yapıp gönderdiler bol bol dinlen dediler yapacak bişey yok dua edip dinlenecegiz sizde kanama durumu nasılBenimde var burda bi kac arkadasin da var.. dua etmemiz lazim.. bu ilk uc ay kritik..