Selam kizlarr bende bugun ogrendim hamile oldugumu kac gunluk onu bile bilmiyorum bu benim 2. Evladim olacak Rabbim izin verirse :)Hersey yolunda giderse subat annesi olacagim bende :)
Ewet cnm sanirim cogumuzun gecmisinde bir dusuk hikayesi var boylece birbirimize daha içten sariliriz dugusal bağımız daha kuvvetli olur hadi bu sefer yaa nasip diyelim olumsuz dusunmek yok herkes 8 ayi sorunsuz gecirecek diye telkinde bulunalim toplu dualar cok etkilidir topluca dua edelim
Günaydınnnnn canlar sayfaları oku oku bitiremedim maşallah benim gibi erkenden uykusu gelen yok mu ya ben dayanamiyorum dokuz bucugu zor yapıyorum ancak o zamana kadar dayanabiliyorum
Günaydınnnnn canlar sayfaları oku oku bitiremedim maşallah benim gibi erkenden uykusu gelen yok mu ya ben dayanamiyorum dokuz bucugu zor yapıyorum ancak o zamana kadar dayanabiliyorum
Ben ilk gebeliğimde çok uyuyordum. Gece gündüz öğlen ikindi akşam uyumadığım an yoktu sanki. Bir ara cuma gecesi yattım pazar sabahı kalktım sadece yemek lavoba ihtiyacımı gidermek için kalktım. :) :) Ama su an öyle değilim.