hoşgeldin gözün aydın canım sağlıkla alırsın kucağına inşallah bebeğiniSelam kizlarr bende bugun ogrendim hamile oldugumu kac gunluk onu bile bilmiyorum bu benim 2. Evladim olacak Rabbim izin verirse :)Hersey yolunda giderse subat annesi olacagim bende :)
Amin canim hepimiz hayirlisiyla insallahhoşgeldin gözün aydın canım sağlıkla alırsın kucağına inşallah bebeğini
bende haftaya persembe bebegime gormeye giduyorum insallah :) hayirlisi ile persembe gelseydi bi iyidi..Haftaya persembe sanirim gorucez
Ewet cnm sanirim cogumuzun gecmisinde bir dusuk hikayesi var boylece birbirimize daha içten sariliriz dugusal bağımız daha kuvvetli olur hadi bu sefer yaa nasip diyelim olumsuz dusunmek yok herkes 8 ayi sorunsuz gecirecek diye telkinde bulunalim toplu dualar cok etkilidir topluca dua edelimŞıbat anneleri olarak herkesin bi düşük geçmişi var kaderdaşlar olarak toplanmışoz mutlu sona da ulaşırız inş
Gelir gelir hayirlisiyla da vakit gecmio ki bizebende haftaya persembe bebegime gormeye giduyorum insallah :) hayirlisi ile persembe gelseydi bi iyidi..
Gunaydin canimGünaydın kızlar
Gelir gelir hayirlisiyla da vakit gecmio ki bize
Biz 5. Haftaya girdik bakkk teyzesi tipimiz degisti degistiEwetgecmiyor..
Oyle olacak diye korkuyosun ayetel kursi oku hep vesvese o ruyalar cnm icini ferah tutGünaydın can'lar. Gece kabuslar gördüm, bebeğimi alıyorlardıhayırlısı ile şu ilk 9 haftayı sorunsuz geçebilseydik, topluca içimiz rahatlayacaktı.
Selam canım benimde bat 6 mayıs. En son çarşamba baktırmıştım. 434 dü. Bugün 1000 i geçmişgir sanırım :)Günaydııınnnnn
dün akşam kan testimi yaptırdımm . 1956 çıktı sonuç. Son adet tarihi 06,05,2015
Hayırlı olsuun, aramıza hoşgeldiin, bebeğin de hoşgeldi. :)Günaydııınnnnn
dün akşam kan testimi yaptırdımm . 1956 çıktı sonuç. Son adet tarihi 06,05,2015
Allah korusun canım benim pozitif enerji gelsin hepimize iyi düşünelimGünaydın can'lar. Gece kabuslar gördüm, bebeğimi alıyorlardıhayırlısı ile şu ilk 9 haftayı sorunsuz geçebilseydik, topluca içimiz rahatlayacaktı.
Ben ilk gebeliğimde çok uyuyordum. Gece gündüz öğlen ikindi akşam uyumadığım an yoktu sanki. Bir ara cuma gecesi yattım pazar sabahı kalktım sadece yemek lavoba ihtiyacımı gidermek için kalktım. :) :) Ama su an öyle değilim.Günaydınnnnn canlar sayfaları oku oku bitiremedim maşallah benim gibi erkenden uykusu gelen yok mu ya ben dayanamiyorum dokuz bucugu zor yapıyorum ancak o zamana kadar dayanabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?