2016 Şubat Anneleri

bilişim tek. benim
oo bolumun ıyıymıs rehberlikçi veya bilişimci olmak ısterdım
ben etrafımdaki hocalarda çok gördüm şubat-mart ta doğum yapacak. Benim planlı oldu açıkçası ama hemen olacağını beklemiyordum :)
valla ben umursamadım eyluldedn berı ugrasıyon anca nasıp oldu yanı o ay olsaydı mayısa gelcektı doum ıznım arada kaynıycaktı hayırlısı olsun

Benimkide isteyerek ama şu zamana bu zaman demedim

aslında en güzeli :) ama insan ister istemez düşünüyor çünkü çalışan anne olmak çok zor bişey olsa gerek

aslında en güzeli :) ama insan ister istemez düşünüyor çünkü çalışan anne olmak çok zor bişey olsa gerek
ya mutlaka cocugu bırakacaksın ama en azından 2 aylık 3 aylık bırakmaktan ıyıdır ıste

Hosgeldinn hayirli olsun aynennn ben de eylulden beri istiyorum kismet bu zamanaymisss

Canlar Merhaba. :) Ben de Şubat annesiyim. Meleğimi kaybetmeseydim Ağustos 2015 annesi olacaktım ama Rabb'ime çok şükür ki çok beklemeden tekrar hamile kaldım. Yavrumu kucaklamanın hasretine koyuldum bile. :) Şu 8 ay bir an önce geçsin ve Şubat gelsiiin. :)

Canımmm :) bende bebeğimi kaybetmeseydim temmuzda kucağımda olacaktı. 1 ay kalmıştı ona kavuşmama. Şimdi bende tüm riskli dönemleri sorunsuz atlatıp 8 ayın geçmesini bekliyorum :)

Canımmm :) bende bebeğimi kaybetmeseydim temmuzda kucağımda olacaktı. 1 ay kalmıştı ona kavuşmama. Şimdi bende tüm riskli dönemleri sorunsuz atlatıp 8 ayın geçmesini bekliyorum :)
Şıbat anneleri olarak herkesin bi düşük geçmişi var kaderdaşlar olarak toplanmışoz mutlu sona da ulaşırız inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…