- 30 Haziran 2013
- 21.990
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.126
- 498
oo bolumun ıyıymıs rehberlikçi veya bilişimci olmak ısterdımbilişim tek. benim
valla ben umursamadım eyluldedn berı ugrasıyon anca nasıp oldu yanı o ay olsaydı mayısa gelcektı doum ıznım arada kaynıycaktı hayırlısı olsunben etrafımdaki hocalarda çok gördüm şubat-mart ta doğum yapacak. Benim planlı oldu açıkçası ama hemen olacağını beklemiyordum :)
Benimkide isteyerek ama şu zamana bu zaman demedimoo bolumun ıyıymıs rehberlikçi veya bilişimci olmak ısterdım
valla ben umursamadım eyluldedn berı ugrasıyon anca nasıp oldu yanı o ay olsaydı mayısa gelcektı doum ıznım arada kaynıycaktı hayırlısı olsun
rabbım saglıkla kucaklarımıza almayı nasıbetsın zamanı onemlı degılBenimkide isteyerek ama şu zamana bu zaman demedim
Amin ya bwnim Eylül de düşüğüm var nisan annesi olacaktım..rabbım saglıkla kucaklarımıza almayı nasıbetsın zamanı onemlı degıl
aslında en güzeli :) ama insan ister istemez düşünüyor çünkü çalışan anne olmak çok zor bişey olsa gerekoo bolumun ıyıymıs rehberlikçi veya bilişimci olmak ısterdım
valla ben umursamadım eyluldedn berı ugrasıyon anca nasıp oldu yanı o ay olsaydı mayısa gelcektı doum ıznım arada kaynıycaktı hayırlısı olsun
benım de kasımda dusugum var 8 kasımda dusurdum hazıran annesı olacaktımAmin ya bwnim Eylül de düşüğüm var nisan annesi olacaktım..
ya mutlaka cocugu bırakacaksın ama en azından 2 aylık 3 aylık bırakmaktan ıyıdır ısteaslında en güzeli :) ama insan ister istemez düşünüyor çünkü çalışan anne olmak çok zor bişey olsa gerek
Hosgeldinn hayirli olsun aynennn ben de eylulden beri istiyorum kismet bu zamanaymisssmerhaba taze anneler :) bende Allah kısmet ederse şubat annesi olacağım eylülden beri çok istememize rağmen kısmet bu zamanaymış :) hayırlısıyla hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi :)
Bir hafta buyuksunuz bizdenaynı zamandaymışız canım hadi hayırlısı :)
evet öyle gözüküyor keseyi gördün mü pekiBir hafta buyuksunuz bizden
Haftaya persembe sanirim gorucezevet öyle gözüküyor keseyi gördün mü peki
hadi hayırlısı canım :)Haftaya persembe sanirim gorucez
Nasip allah bunlarda nasip etsin hepimize ... Topikte aynı şeyleri yaşamış olmak bizi birbirimize daha bağlayıp daha iyi anlayıp güzel bi hamilelik olur inşallahbenım de kasımda dusugum var 8 kasımda dusurdum hazıran annesı olacaktım
Canımmm :) bende bebeğimi kaybetmeseydim temmuzda kucağımda olacaktı. 1 ay kalmıştı ona kavuşmama. Şimdi bende tüm riskli dönemleri sorunsuz atlatıp 8 ayın geçmesini bekliyorum :)Canlar Merhaba. :) Ben de Şubat annesiyim. Meleğimi kaybetmeseydim Ağustos 2015 annesi olacaktım ama Rabb'ime çok şükür ki çok beklemeden tekrar hamile kaldım. Yavrumu kucaklamanın hasretine koyuldum bile. :) Şu 8 ay bir an önce geçsin ve Şubat gelsiiin. :)
Şıbat anneleri olarak herkesin bi düşük geçmişi var kaderdaşlar olarak toplanmışoz mutlu sona da ulaşırız inşCanımmm :) bende bebeğimi kaybetmeseydim temmuzda kucağımda olacaktı. 1 ay kalmıştı ona kavuşmama. Şimdi bende tüm riskli dönemleri sorunsuz atlatıp 8 ayın geçmesini bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?