2016 Şubat Anneleri

ufff hakkaten kaç öğretmenız 6 olduk heralde sımdıden :)

Kizlar nasilsiniz ben 2 gundur iyiyi m hep esneme hali var bide kasiklarimda adet agrisi var....sizlerde durumlar nasil?

Kizlar nasilsiniz ben 2 gundur iyiyi m hep esneme hali var bide kasiklarimda adet agrisi var....sizlerde durumlar nasil?
bende de kasık agrısı var ama oyle sızlama agrı degıl degısık bısey kaşınıo sankı bebegın oldugu yer barız hıssedıyorum bıde öğlen ssularında bı baş donmesı balıyo bıdeeee habıre çişe gıdıom erken degıl mı daha bebıs daha mı buyuk acaba bıldıgımden

Cis bende de sık canim oyle kasinti falan yok bide sabahlari icim bi tuhaf kalkiyorum ve yedigim kahvalti istahli degil mecburiyettn yiyiyorm

Cis bende de sık canim oyle kasinti falan yok bide sabahlari icim bi tuhaf kalkiyorum ve yedigim kahvalti istahli degil mecburiyettn yiyiyorm
benım de ıstahım kaçtı cnm benzer seyler yasanıyor demekkı

ewet 6 kişiyiz acaba bunda sımdı hamıle kalayım subatta dogurup ıkıncı donemı kapatayım yaz tatılıyle dogum ıznı bırlessın hesabı mı yatıyorrrrr
ben etrafımdaki hocalarda çok gördüm şubat-mart ta doğum yapacak. Benim planlı oldu açıkçası ama hemen olacağını beklemiyordum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…