Ilk defa duydum onu da devlet karşılamıyor değilmicanım ben folic trio kullanıyorum folık asıt+vıtamın d + kalsıyum var ıcınde gunde 3 tane yazıyor ama tercıhe gore 3unu de bır kerede yutabılırsınız dıo ben oyle yapıom
canım sıkıntın neydı ben de bı öncekı gebelıgımde hastanede yattım ama kurtaramadık gebelıgı bendekı rahım agzı yetmezlıgı ıdı bı de enfeksıyon kapmıstım sanırım acılma baslamıstı ınsallah bu gebelıkler sıkıntısız rahat gecerBirtakım sıkıntılarım var oğlum da 9ay yattım biraz evde biraz hastahane de inşallah bu bebegimde aynı şeyleri yaşamam dua edin bana
yok cnm folıc plus dan daha ıyı bence folıc plus da ne var plus olarakIlk defa duydum onu da devlet karşılamıyor değilmi
Bende çift rahim var 3 aylık bir oğlumu kaybettim diğer oğlumda da uzun süre 5ay kadar kanama oldu seninki de zor bir durum Rabbim yardımcımız olsun ben kendim için 4444dua ya başlayacağımcanım sıkıntın neydı ben de bı öncekı gebelıgımde hastanede yattım ama kurtaramadık gebelıgı bendekı rahım agzı yetmezlıgı ıdı bı de enfeksıyon kapmıstım sanırım acılma baslamıstı ınsallah bu gebelıkler sıkıntısız rahat gecer
hoşgeldin canım gözün aydın hayırlı olsunben de subat annesi olucam kismetse bu sabah ogrendim cok mutluyummm.. darisi tum dileyenlere :)
yaaa canım benım Allah yardımcın olsunBende çift rahim var 3 aylık bir oğlumu kaybettim diğer oğlumda da uzun süre 5ay kadar kanama oldu seninki de zor bir durum Rabbim yardımcımız olsun ben kendim için 4444dua ya başlayacağım
Kıyamam sana daha büyükmüş seninkiler olur tabi okuyalım bize katilmak isteyen başka arkadaslarda olur belki kimin dua si kabul olur bilinmezyaaa canım benım Allah yardımcın olsun
ben de rahım ağzına ıkı oglumu kaybettım 23 ve 16 haftalıklardı ben de başlayayaım beraber okuyalım hatta ne dersın ıkımz
Vitamin d ve calsiyum oda günde 3taneyok cnm folıc plus dan daha ıyı bence folıc plus da ne var plus olarak
aynıymıs kı o zaman ıkısı de ıyı o zamanVitamin d ve calsiyum oda günde 3tane
aynen bılınmez ıkı de kımyasal gebelıgım var ama cıdden onları saymıyorum bıle artık katılan olmak ıstese katılsın pazartesı nıyetlenelım ben ıse gıtmıyom evdeyım bol bol okurumKıyamam sana daha büyükmüş seninkiler olur tabi okuyalım bize katilmak isteyen başka arkadaslarda olur belki kimin dua si kabul olur bilinmez
bende bulantı yok henuz olmaz da zatı ama genelde olmuyık zaten bende ama bas donmesı vardı 3 gundur bugun yokselam kızlar bugün ilk sabah bulantımızı yaşadık kısa sürdü ama hiç iyi değildi başlıyor sanırım benim bulantılar inşallah artmaz ya
Ben de balik yemiyorum. Hamile kalmadan 1 ay oncesinde ve hala folic asit aliyorum. Ama doktor demir hapi da almami soyledi. Pregnancycare vitamin lerinde folic+ demir ve bir kac baska vitamin yaninda bir de omg3 vitamini var 1 kutu icinde ve gunde birertane iciyorsun. Henuz yeni hamile oldugum icin acaba okadar vitamin fazla mi olur diye karar veremedim :/Cnm ben dr a soyledim balik yagi kapsulu aldim.. gunde bitane onu iciyorum.. balik yiyemiyorum kokusu bi acayip geliyor burnuma
senınkı bıraz daha gec dollenme cnm sankı ben tam 14. gunu yumurtladımHayırlısı ile inşaallah benim de degerim artmış olur pazartesi ye yarın sabah tekrar test yapıcam bakalım koyulasmis mi kırmızı
Canım sen biçoğumuza göre 1 hafta öndesin demekki 6. Haftada başlıyor yoklamaya, belkide bu sakin geçireceğimiz son haftamızdır. İnşallah rahat geçiririz hepimizde, bebeklerimiz canımıza okumaz umarım :)selam kızlar bugün ilk sabah bulantımızı yaşadık kısa sürdü ama hiç iyi değildi başlıyor sanırım benim bulantılar inşallah artmaz ya
inşallah canım ya bulantı en zoru sanırım hamilelikte ama olsun bebekler sağlıklı olsun da katlanırızCanım sen biçoğumuza göre 1 hafta öndesin demekki 6. Haftada başlıyor yoklamaya, belkide bu sakin geçireceğimiz son haftamızdır. İnşallah rahat geçiririz hepimizde, bebeklerimiz canımıza okumaz umarım :)
Korunmadigimiz dönemler 13. 15 ve 19. Güne denk gelmiş bilmiyorum nezaman yumurtladigimi planlı bir gebelik degildi çünkü. .. ben çalıyorum maalesef tatilim yok bir küçük çocuğum daha var üstüne ilk 4ayda bitecek olan subhanallahi ve bihamdihi var ama hızlı okurum zaten başlarız inşallah pazarte s isenınkı bıraz daha gec dollenme cnm sankı ben tam 14. gunu yumurtladım
ben kesın tarıhı bılıyorum tam 14. gun yumurtladım hesapladıgım adete 5 gun kala da öğrendım işte pazartesı başlarız ben rapor aldım ben rısklıyım okula gıdemem normal sehırde olsam yıne gıderım de ben ksabaya gıdıyorum ve yol çok sallıo bakalım bu rapor olayını ne yapacagızKirunm
Korunmadigimiz dönemler 13. 15 ve 19. Güne denk gelmiş bilmiyorum nezaman yumurtladigimi planlı bir gebelik degildi çünkü. .. ben çalıyorum maalesef tatilim yok bir küçük çocuğum daha var üstüne ilk 4ayda bitecek olan subhanallahi ve bihamdihi var ama hızlı okurum zaten başlarız inşallah pazarte s i
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?