2016 Şubat Anneleri

inşallah canım ya bulantı en zoru sanırım hamilelikte ama olsun bebekler sağlıklı olsun da katlanırız
ınsallah senı zorlamaz bu bulantılar kustun mu yokladı derken sadece mıden mı bulandı

Bulantilari çok hafif hissettim ben de birkaç kere Arkası gelmez inşallah

Ben de koyde çalışıyorum çok sallanıyor servis bizde de
okul da tüm gün hiç yatamiyorum
çok zorlanıyorum
yarın bir de seçim görevi var koyde ooooooo işimiz zor

Ben de koyde çalışıyorum çok sallanıyor servis bizde de
okul da tüm gün hiç yatamiyorum
çok zorlanıyorum
yarın bir de seçim görevi var koyde ooooooo işimiz zor
valla canım ben 4 dusukten sonra deseler ısten atıcaz yıne gıtmem cnm zaten pazartesı okula en son gıttım ve kahverengı akıntım basladı çarşambaya kadar surdu ıkı gunde anca geçtı bı yolunn sallaması ben secım görevı ıstemedım bızım köy bıraz elı sılahlı malum partı ıcın can alırlar cumhurbaşkanı secımlerınde gorev almıstım yok dedım bu köyde bıdaha secım gorevı ıstemem dedım

Bizin tayinimiz merkez e çıktı ama yarın oy kullanmak için 1saat 15dk lik bur ilçeye gidip geleceğiz dua edin birsey olmasın oy kullanmamakta bir vebal

zor tuttum kendimi kusacaktım az kalmıştı sonra hemen geçti canım
bısıy dıım mı sana ılk gebelıgın mı bılmıyorum ama bulantı ağrı olmasa busefer yıne pimpiriklenıyoruz nıye ağrım sızım yok nıye bulantım yok dıye

ınsallah kusmassın cnm bulantıyla kalır sadece

Bizin tayinimiz merkez e çıktı ama yarın oy kullanmak için 1saat 15dk lik bur ilçeye gidip geleceğiz dua edin birsey olmasın oy kullanmamakta bir vebal
duz yoldan bısey olmaz cnm korkma benım gıttıgım köyde araba 1 saat tıtretıyo senı ya nasıl dıyım mıdenın bağırsagının sallandıgını hıssedıyosun ıcın dısına cıkıo ben o yuzden gıtmıyorum yoksa duz asfalt yolda hıcbıseycık olmaz merak etme oyy kullanmak en dogal hakkımız zaten başka da hıcbıryerde soz hakkımız yok tek sandık

Adre ye katılıyorum bulantılar sağlıklı bir gebeliğin beta hcg nin arttiginin bir göstergesi

bulantı ıstemem ne kendıme ne baskasına ama bulantı gebelık kalıtesını gosterırmıs saglıklı gebelıkte normalmıs ben kendımı dusunemıyorum bıle ust komsu kussa sesınden bende kusarım ogg demeden cıkarırdım sımdıye kadar bundan sonra nasıl olur bılmıyorum hepımızın yardımcısı olsun rabbım

Adre ye katılıyorum bulantılar sağlıklı bir gebeliğin beta hcg nin arttiginin bir göstergesi
gen gun çarşamba heralde bı uyandım hıc bız ağrım yok belım kasıgım agırmıyo bacaklarım agırmıyo anaaaa dedım dustu cocuk ondan agrım yokk nasıl panıkledım

ılla her gebelıkde bulantı olacak dıye bısey yok cnm ıns dedıgın gıbı olur cnm bulantı kusma yasamassın

ılla her gebelıkde bulantı olacak dıye bısey yok cnm ıns dedıgın gıbı olur cnm bulantı kusma yasamassın
inşallah abartı byutta olmaz canım bıde kız cocukta daha fazla oluyormus erkekte daha azmıs oyle derler y benım hcgye bakmadı bu doktor gıcık olduum valla

N
Bendede aniden ayaga kalkarsam sol kasikta inanilmaz bi agri oluyo, bikac saniye kimildayamiyorum, haftaya gitceminsallah dr, sorucam.umarim onemli bisey degildir..sendeki agrida adet sancisi gibiyse normalfir canim, daha cokkkk yeni bebislerimiz
normal cnm o bende de oluyor.. aynen sag tarafimda.. bende yawas kalkmaya özen gosteriyorum

inşallah abartı byutta olmaz canım bıde kız cocukta daha fazla oluyormus erkekte daha azmıs oyle derler y benım hcgye bakmadı bu doktor gıcık olduum valla
bence de oyle cnm annem mesela bende ve benden sonrakı kızda kusmaktan ıcı dısına cıkmıs ama abım ve kardesımde hıs kusmamıs bende oncekı gebelıklerımde hafıf bulantılarım oluyodu ama hıc kusmadım yada agır bı bulantım olmadı erkekdi onlar

Bilmem ki cnm benim dr al dedi gecen hafta
ben progesteron cocuk aspirini balik yagi kapsul extradan multivitamin karisik bisey bide folic aliyorum.. kadin al dedi.. esim diyor bunlar fazla degilmi durmadan iciyorsun

Geçen ay 6 haftalık bir düşük yaptım o yüzden bulantıya sevindim bile diyebilirim canım diğer gebeliğimde hiç bulantım yoktu

Geçen ay 6 haftalık bir düşük yaptım o yüzden bulantıya sevindim bile diyebilirim canım diğer gebeliğimde hiç bulantım yoktu
bu subat annelerı genelde önceden düşük hıkayesı olanlar oldu sanırım aman bebeklerımız saglıklı olsunlar da cnm cekerız yaaa dı mı annesıı

bu subat annelerı genelde önceden düşük hıkayesı olanlar oldu sanırım aman bebeklerımız saglıklı olsunlar da cnm cekerız yaaa dı mı annesıı
Aynen öyle canım dikkat ediyorum genelde düşük yaşayan anne adayları var sanırım mayıs haziran rabbimin düşük yaşayan anneleri sevindirme ayı

Degil mi yaa nerdeyse herkesin düşük olmus. Allah korusun ya benim de ilk gebeligim biraz bilgi sahibi olurum diye katıldım ama baya baya etkilenip korkmaya basladım. Allah hepimizi korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…