- 27 Aralık 2014
- 1.425
- 857
- 108
Pazartesi doktora gideceğim ne diyecek bakalım belki ben de rapor alırım Allah tan bak ilk zamanlarimiz tatile denk geldi dinlenebiliriz rahatçavalla canım ben 4 dusukten sonra deseler ısten atıcaz yıne gıtmem cnm zaten pazartesı okula en son gıttım ve kahverengı akıntım basladı çarşambaya kadar surdu ıkı gunde anca geçtı bı yolunn sallaması ben secım görevı ıstemedım bızım köy bıraz elı sılahlı malum partı ıcın can alırlar cumhurbaşkanı secımlerınde gorev almıstım yok dedım bu köyde bıdaha secım gorevı ıstemem dedım
hem kokusu hem tadı. atıyorm agzma agzımda büyüyo küçücük parça. denedm yapamıyorum
Dun anam yapmis.. mubarek nasil koktu..dedigin gibi zorla az bi yedim.. ama balikyag kapsulu olmazmi ki ??? Dr iyi yapmissin al dedi bana
ceviz keten tohumu ıspanak olur
ewet cnm bıde ben sukurler olsun sankı ıcıme dogdu tum sınıfların yazılalılarını gecen haftadan bıtırdım e okul ıslerını hallettım sınavlarımı katladımpaketledım ustlerını yazdım su kadar su sus sınıfların sınavları vardır dıye dolanbıma koydum 1. donemın sınavları burda zaten ben eylulde yıne başlamıycam canım heyet raporlarıyla ıdare etcem ınsallahhPazartesi doktora gideceğim ne diyecek bakalım belki ben de rapor alırım Allah tan bak ilk zamanlarimiz tatile denk geldi dinlenebiliriz rahatça
korkmaya hıc gerek yok cnm dusuk hıkayelerı nadır olur ancak burda az fazla olöusuz o kadar bebek dusmez sağlıklıysaDegil mi yaa nerdeyse herkesin düşük olmus. Allah korusun ya benim de ilk gebeligim biraz bilgi sahibi olurum diye katıldım ama baya baya etkilenip korkmaya basladım. Allah hepimizi korusun.
ewet ben ınanıyorum yaa hıc bı sorun yasamıycaz yaaaa bakın sımdıden soyluyorum oyle hıssedıyorum hepımız Allahın ıznıyle alıcaz kucagımızaAynen öyle canım dikkat ediyorum genelde düşük yaşayan anne adayları var sanırım mayıs haziran rabbimin düşük yaşayan anneleri sevindirme ayı
Ağzın bal yesin canım benim,inşallah dediğin gibi olur inşallah sağlıkla mutlulukla geçiririz bu güzel süreciewet ben ınanıyorum yaa hıc bı sorun yasamıycaz yaaaa bakın sımdıden soyluyorum oyle hıssedıyorum hepımız Allahın ıznıyle alıcaz kucagımıza
amınnn ınsallahh yhaaa bırbırımıze hep moral verelım bu surecte ıllakı sorun oluyo tamamen super gecmıo ama halledıbılır sorunlar olsunAğzın bal yesin canım benim,inşallah dediğin gibi olur inşallah sağlıkla mutlulukla geçiririz bu güzel süreci
Öyle ya inşallah dermansız dert vermez Allah burada heyecanla bekleyen bütün anne adayları güzel güzel haberlerle gelirler hepamınnn ınsallahh yhaaa bırbırımıze hep moral verelım bu surecte ıllakı sorun oluyo tamamen super gecmıo ama halledıbılır sorunlar olsun
kesınlıkle katılıyorum eskılerı unutup yenı doneme muhtesem devam edelım Allah kımseye o acıları yaşatmasın ama sızlerden duydukça korkuyor insan ıster ıstemez hepımız uzuluyoruzamınnn ınsallahh yhaaa bırbırımıze hep moral verelım bu surecte ıllakı sorun oluyo tamamen super gecmıo ama halledıbılır sorunlar olsun
[/QUOTE]idrar testi yaptım negatif
Pek umudum kalmadı bu aya
Merhaba canim durumlar nasil?
Ewet unutmaliyiz telas stres yapmamaliyizzzkesınlıkle katılıyorum eskılerı unutup yenı doneme muhtesem devam edelım Allah kımseye o acıları yaşatmasın ama sızlerden duydukça korkuyor insan ıster ıstemez hepımız uzuluyoruz
Hosgeldinnn kan degerin kaccc hayirli olsunnnRabbimin izniyle bende şubat annesiyiminşallah bugün kan değerlerimin ikiye katlandığını öğrendik çok şükür hepimiz sağlıkla hayırla kucağımıza alırız inşallah arkadaşlar
teşekkür ederim ben tüp bebekle kavuştum meleğime yada meleklerime :) bugün 10. gün değerim 160 çıktıHosgeldinnn kan degerin kaccc hayirli olsunnn
Masallahhh hcg yuksekk meleklerin bencee kac embriyo transder edildiiteşekkür ederim ben tüp bebekle kavuştum meleğime yada meleklerime :) bugün 10. gün değerim 160 çıktı
Merkezdeyim cnm tokatta yasiyorum sen nerdesin
Hoşgeldin canım aramızaRabbimin izniyle bende şubat annesiyiminşallah bugün kan değerlerimin ikiye katlandığını öğrendik çok şükür hepimiz sağlıkla hayırla kucağımıza alırız inşallah arkadaşlar
Ben Tokat'ta yasamiyorum ama memleket orası tokat AlmusMerkezdeyim cnm tokatta yasiyorum sen nerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?