benim detaylı tüm testlerim 2 hafta önce yapılmıştı calsiyum protein vs onlara bile bakıldı tüm hormanlar dışında o yüzden tekrar gerek duymadıkSen sadece gebelik testi mi verdin ben diger hormon kan testlerini de verdim 3 tup kan aldilar ama ben istedim hepsi olsun diye dr da hic itiraz etmio istedi hepsini
Ama gebelik durumunda degisebiliyorlar benim tsh 1.5 2 civari cikardi hep onceki gebeligimde birden 6 ya firladi 6 ay boyunca eutroyx kullandimbenim detaylı tüm testlerim 2 hafta önce yapılmıştı calsiyum protein vs onlara bile bakıldı tüm hormanlar dışında o yüzden tekrar gerek duymadık
Inşallah canım bakalım vakit Geçmiyor bana Hakkımızda Hayırlısı olsun gelişmeleri yazarım:)merhaba canım hayırlı ugurlu olsun saglıcakla kucagına alırsın ınsallah muhtemelen duyarsın 1 hafta var aramızda bende Allah kısmet ederse haftaya cagırdı kalp atısı için
Hoşbulduk canımm yeni topiğimiz uğurlu gelir inşallah:)Kubram hosgeldin aramiza :)
hoşgeldin ne kadarlık yada sat ne seninMerhaba arkadaslar bende subat annesi olucam insallah
onu bilmiyorum canım bişey demedi belki bakar tekrarAma gebelik durumunda degisebiliyorlar benim tsh 1.5 2 civari cikardi hep onceki gebeligimde birden 6 ya firladi 6 ay boyunca eutroyx kullandim
6 haftalik 27nisan sathoşgeldin ne kadarlık yada sat ne senin
hamilelik takvimin varmış dikkat etmemişim çok heyecanlıyım6 haftalik 27nisan sat
İnşallah canım duyarım hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz hep birlikte atlatalım bu Süreci inşallah güzel olur herşey:)merhaba canım hayırlı ugurlu olsun saglıcakla kucagına alırsın ınsallah muhtemelen duyarsın 1 hafta var aramızda bende Allah kısmet ederse haftaya cagırdı kalp atısı için
Gözün aydın canım :) kesen kaç mm ?
Amin canım hepimizin sağlıklı devam eder inşallah darısı başına :)Hayirli olsun cnm sen de korkuyordun fazlasiyla bebegi gordun artik darisi basimiza
Bende cok heyecanliyim doktor 10 gun sonra cagirdi ne olucak cok merakediyorumhamilelik takvimin varmış dikkat etmemişim çok heyecanlıyım
Canim sen7nle sat tarihlerimiz ayni seninbebis kac mmİnşallah canım duyarım hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz hep birlikte atlatalım bu Süreci inşallah güzel olur herşey:)
inşallahhAmin canım hepimizin sağlıklı devam eder inşallah darısı başına :)
bakalım sonuclar bı gelsın ıns bı sorun cıkmaz da sıkıldım kendımden yaa ne bu felaket bekler gıbı sonuc beklıyorum yaaaonu bilmiyorum canım bişey demedi belki bakar tekrar
benim cuma 41.05 idi bugün 244 çıkmış çok şükür darısı sana canımbakalım sonuclar bı gelsın ıns bı sorun cıkmaz da sıkıldım kendımden yaa ne bu felaket bekler gıbı sonuc beklıyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?