2016 Şubat Anneleri

Sen sadece gebelik testi mi verdin ben diger hormon kan testlerini de verdim 3 tup kan aldilar ama ben istedim hepsi olsun diye dr da hic itiraz etmio istedi hepsini
benim detaylı tüm testlerim 2 hafta önce yapılmıştı calsiyum protein vs onlara bile bakıldı tüm hormanlar dışında o yüzden tekrar gerek duymadık

benim detaylı tüm testlerim 2 hafta önce yapılmıştı calsiyum protein vs onlara bile bakıldı tüm hormanlar dışında o yüzden tekrar gerek duymadık
Ama gebelik durumunda degisebiliyorlar benim tsh 1.5 2 civari cikardi hep onceki gebeligimde birden 6 ya firladi 6 ay boyunca eutroyx kullandim

merhaba canım hayırlı ugurlu olsun saglıcakla kucagına alırsın ınsallah muhtemelen duyarsın 1 hafta var aramızda bende Allah kısmet ederse haftaya cagırdı kalp atısı için
Inşallah canım bakalım vakit Geçmiyor bana Hakkımızda Hayırlısı olsun gelişmeleri yazarım:)

merhaba canım hayırlı ugurlu olsun saglıcakla kucagına alırsın ınsallah muhtemelen duyarsın 1 hafta var aramızda bende Allah kısmet ederse haftaya cagırdı kalp atısı için
İnşallah canım duyarım hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz hep birlikte atlatalım bu Süreci inşallah güzel olur herşey:)

Bayanlar selam,
2011 temmuz annesiyim şimdi 2. ye hamile olduğumu öğrendim, oğluma kardes gelicek allahın izniyle. İdrar testinde hemen 2. Çizgi belirlendi satım 7 mayıs, çarşamba günü kan testi yaptırıyım diyorum daha sonrada doktoruma giderim. Allah hepimize saglıkla bebeklerimizi almayayı nasip etsin. Evlat cok guzel bir duygu, cok zor cocuk yetiştirmek ama onlar herseye değer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…