2016 Şubat Anneleri

canım emınım 13. gunu 19.9 mm yumurta ıdı ertesı gun agrısı oldu yanı 14. yada 15. gun yumurtladım 15 de olabılır ıkısı yanı baska ıhtımal yok
bizim ihtimal çok çünkü ne zaman yumurtladım bilmiyorum

merhaba kizlar
bata 8 gün kaldi bekliyorum heyecanla
dün akşam değişik birşey yaşadim akintim oldu
yarim saat sonra 3 defa kasiklarima biçak saplanir gibi
ağri girdi ardarda ilk defa oldu böyle bişi yaşadim değişikti.
yanimda kiler de anladilar ziplayinca ne oldu diyolar
sizede oldu mu böyle bişi ?çok merak ettim

bizim ihtimal çok çünkü ne zaman yumurtladım bilmiyorum
amann geldı ya meleklerımızzz ben hep ya 14 ya 15 de yumurtlarım ama bı kac ay once 21 de yumurtladım ıkı defa adetım halıyle gecıktı

Merhabaa . Nasılsınız bakalım güzel hamişlerr. Mide bulantıları varmı

Merhaba insallah poz sonuc alirsin benm erkenden adet agrilarim baslamisti bide gogus uclarim aciyodu hala da aciyo :)

Banada olmuştu canım hatta hala devam ediyor,ilk başlarda özellikle yatarken sağdan sola dönerken zor oluyordu birden şiddetli bir ağrı girip çıkıyordu,inşallah belirtidir inşallah bebeğin seninledir

Kızlaaaarrr :) bebeğimi gördümmm miniğim benimle :) 10 gün sonra kalp atışını görmeye gidicem. darısı herkesin başına inşallah.
Gözün aydın canım benim,bebek falan gözükmese de keseyi görmek bile çok büyük mutluluk ilk fotoğrafınızı aldınız mı

zaman geçmiyor hayırlısı ile sonuçlarımızı bir öğrenseydik

Gözün aydın canım benim,bebek falan gözükmese de keseyi görmek bile çok büyük mutluluk ilk fotoğrafınızı aldınız mı
Çok sağol canım. Evet bebeğimi gördüm dedim ama aslında keseyi gördüm :) çok mutluyum :) allahım hepimize nasip etsin inşallah

Banada olmuştu canım hatta hala devam ediyor,ilk başlarda özellikle yatarken sağdan sola dönerken zor oluyordu birden şiddetli bir ağrı girip çıkıyordu,inşallah belirtidir inşallah bebeğin seninledir
sağol canim benim inşallah aynisi şiddetli idi benimde
ilk defa dün akşam oldu bakalim
devami gelecek mi? bata 2 gün kala (dogum günümde)
test yapcağim inşallah bende pozitifi görürüm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…