2016 Şubat Anneleri

Bide kızlar birşey soracağım Şimdi buradaki hamilelik takviminde benim 7.hafa içinde olduğum yazıyor ama başka biryerde bakınca 6. haftada gözüküyorum. Neden öyle hangisi doğru.
Canım bendede durum aynı mesela ben 6+4teyim ama imzada 7 haftalık gözüküyor altıncı hafta bitip +lı günlere geçtiğinde burada +formatı olmadığı için 7.haftada diye gözüküyoruz

ben tutmayı çok istiyorum ama eşim kızıyor Normal zamanda bile tansiyonun düşüyor çok halsizsin nasıl tutacaksın diyor

Günler çok uzun o biraz korkutuyor beni. Bide ilk ve son 3 ay tutulmamalı diye biliyorum ama ne yapcam kararsızım yaa

canım öğretmensin galiba veli dediğine göre, senin düşermi benimde yükselir çok sinirlenince.
geçmiş olsun, takma boşver, geçer inş ama tabi tedbirde fayda var.
bende sinirlenince karnım geçici ağrıyor.

Ben seni görmedin, yeni test yaptın sandım. Normal o zaman canımcım. Benim 134 dediğim transferden sonra 9. Gün değeriydi. Sen çoktaaan kese görmüşsün

Aynen bende ilk bebeğimi kaybettim . tabi on koruyacak olan yine onu yaratan olacak. Biz ne yapsak boşta insan korkuyor işte. Bide izin verilmişken niye zorlayayım diyorum . Bilemedim ya

Hoşgeldin canım gözün aydın benimde 2 kaybım var başlarda bendede korku fazlaydı ama dahada azaldı çünkü herşey rabbimden ol dedi ve oldu sağlığı da ona emanet kötü bişey olursa bile benim elimden gelecek birşey olmuyor tamamen aciziz bu konuda sende korkularını atmaya çalış kafandan,bende takvimi yapmamıştım sonra yap gitsin totemin olsun o imza dedim

ayyy çok sağ ol canım ya bugüne kadar 2 bebiştede hiç yapamadım malesef şu takvimi şuan yapmak çok istiyorum. ve yapıcam, çok ümitli olmak istiyotrum bu defa. hatta listeyede ismimi yazsın arkadaş. belki 3. defada yüzüm güler Allahın izniyle. sen kalp atışlarını duydunmu ? bütün mesajları okuyamadım.

Canım bendede durum aynı mesela ben 6+4teyim ama imzada 7 haftalık gözüküyor altıncı hafta bitip +lı günlere geçtiğinde burada +formatı olmadığı için 7.haftada diye gözüküyoruz
kızlar 6+ 0 dan son 7 haftalık olur zaten bir sonraki haftanın içinde olursunuz

Aynen bende ilk bebeğimi kaybettim . tabi on koruyacak olan yine onu yaratan olacak. Biz ne yapsak boşta insan korkuyor işte. Bide izin verilmişken niye zorlayayım diyorum . Bilemedim ya

başın sağolsun canım, rabbim bi daha yaşatmasın inş.
ne kadarlıktı?

aslında bi sitedede şöyle yazıyor 7. GEBELİK HAFTASI (6+0, 6+6. GÜNLER) böyleyse eğer 7. hafada oluyoruz o zaman oyyş kafam gitti iyice

Yap gitsin kuzum takvimini ne gelirse Allahtan,verdiyse bu bebişi vardır bir hikmeti,daha çok küçük ama korkarak üzme bebeğini ben yarın gidiyorum kalp atışını duymaya inşallah duyarız o pıt pıtları eşime güzel bir doğum günü hediyesi olur

sen yeni gebemisin canım ? yoksa ben gibi korktuğun için miyapmıyorsun ?

inş gebeyimdir: DD
dün akşam evde test yaptım 2.çizgi çıktı, 2gün sonra tekrar test yapcam çizgi koyulaşırsa kanda baktırcam inş.
sen gebemisin? ne kadarlık?
sen gebelik takvimini yapmayamı korkuyorsun? öyleyse neden korkuyosun?
nazardan falanmı? aslında bir ara onu bende düşündüm ama sonra boşver bişey olmaz dedim kendi kendime, ben nazardan çok çekmiş ve halada çeken biriyimdir malesef, rabbim korusun cümlemizi inş.

başın sağolsun canım, rabbim bi daha yaşatmasın inş.
ne kadarlıktı?

Amiiin saol canım 16 haftalıktı aslında ama gelişmediği için 12 gözüküyordu. Çok zor iki öyle olunca ikincide sevinemiyorum bile yine bişey olurmu korkusuyla. Rabbim inşallah bu sefer sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder.

sağ ol canım desteğin için yaptım gitti bakalım :) inşallah bu defa her şey güzel olur. Allahın hakkı 3 tür. 3. de kucağıma almayı nasip etsin rabbim.

amin inş canım.
üzülme tatlım, düşünmemeye çalış... elbet kolay değil ama bunda da vardır inş bir hayır de düşünmemeye çalış, o öyle oldu diye bu da öyle olacak değil ya değilmi?
düşünme ve bol bol dua et...
ben senin nickini hep görürüm kkda ama nerde onu bilemiyorum şuan, yani, sanki önceden tanışmışız gibi hislerim sana karşı: )

hepimiz aynı durumdayız canım. kayıplar yüzünden sevinemiyoruz ama sizler ne güzel epey yol katetmişsiniz. allah tamamına erdirsin.

ben 3 gün önce öğrendim gebeliğimi canım. ama daha önceden 2 kaybım var ve çok korkuyorum yine olmayacak diye. ama sağ olsun bir çok arkadaşın desteği ile evhamımı yenmeye ve rabbime sığınmaya çalışıyorum. 3. defada bebeğimi kucağıma lamaya nasip eder inşallah. değerim 143 ten 415 e çıktı. şuan iyiyizi. baştan bir kanam atlattım ama şuan sulandırıcı iğne kullanıyorum bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…