Canım bendede durum aynı mesela ben 6+4teyim ama imzada 7 haftalık gözüküyor altıncı hafta bitip +lı günlere geçtiğinde burada +formatı olmadığı için 7.haftada diye gözüküyoruzBide kızlar birşey soracağım Şimdi buradaki hamilelik takviminde benim 7.hafa içinde olduğum yazıyor ama başka biryerde bakınca 6. haftada gözüküyorum. Neden öyle hangisi doğru.
ben tutmayı çok istiyorum ama eşim kızıyor Normal zamanda bile tansiyonun düşüyor çok halsizsin nasıl tutacaksın diyor
ben de bugün çok kötü bir gün geçirdim hala ağrılarım var
velimin bir tanesi ile tartıştım biraz tansiyonum yerlere indi resmen başım çok dönüyordu bayılacaktım neredeyse tuzlu ayran, şeker falan yedim biraz kendimi toparladım Sancım var şimdi de bebeğime birşey olacak diye korkuyorum Sürekli lekem geldi mi acaba diye kontrol ediyorum
Kesemi gördük ama tek kesem var :) sonradan ikincisi oluşmaz dimikalp atışlarını duymak için gidicem artık, iki düşükten sonra çok tuhaf oldum doktora gitmeye bile korkuyorum düşecekse de düşüyo zaten
Bende kararsızım denemek istiyorum ama kayıp yaşayınca korkuyorum..çok uzun ve sıcak günler..
Bide izin verilmiş bide doktora sorayım diyorum ilk üç ay bebek anneden beslenmiyor diye biliyorum ama genede şu halde bile insan yoruluyor çok zor olacak...
Hoşgeldin canım gözün aydın benimde 2 kaybım var başlarda bendede korku fazlaydı ama dahada azaldı çünkü herşey rabbimden ol dedi ve oldu sağlığı da ona emanet kötü bişey olursa bile benim elimden gelecek birşey olmuyor tamamen aciziz bu konuda sende korkularını atmaya çalış kafandan,bende takvimi yapmamıştım sonra yap gitsin totemin olsun o imza dedimmerhabalar herkese :)
bende inşallah rabbim nasip ederse şubat annesi olacağım. daha önce 2 kayıp yaşadığım için korkularım çok fazla, hamilelik takvimi bile koymadım. yada gerçekten inanıp olacağına koy şu takvimi bak güzel olacak diyorum bir taraftanşuan 4+ 3 olduk. kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. dğerim güzel arttı cuma tekrar vericem kan. sonrada inşallah kese ve kalp atışlarını duyarız.
ayyy çok sağ ol canım ya bugüne kadar 2 bebiştede hiç yapamadım malesef şu takvimi şuan yapmak çok istiyorum. ve yapıcam, çok ümitli olmak istiyotrum bu defa. hatta listeyede ismimi yazsın arkadaş. belki 3. defada yüzüm güler Allahın izniyle. sen kalp atışlarını duydunmu ? bütün mesajları okuyamadım.Hoşgeldin canım gözün aydın benimde 2 kaybım var başlarda bendede korku fazlaydı ama dahada azaldı çünkü herşey rabbimden ol dedi ve oldu sağlığı da ona emanet kötü bişey olursa bile benim elimden gelecek birşey olmuyor tamamen aciziz bu konuda sende korkularını atmaya çalış kafandan,bende takvimi yapmamıştım sonra yap gitsin totemin olsun o imza dedim
kızlar 6+ 0 dan son 7 haftalık olur zaten bir sonraki haftanın içinde olursunuzCanım bendede durum aynı mesela ben 6+4teyim ama imzada 7 haftalık gözüküyor altıncı hafta bitip +lı günlere geçtiğinde burada +formatı olmadığı için 7.haftada diye gözüküyoruz
Aynen bende ilk bebeğimi kaybettim . tabi on koruyacak olan yine onu yaratan olacak. Biz ne yapsak boşta insan korkuyor işte. Bide izin verilmişken niye zorlayayım diyorum . Bilemedim ya
sen yeni gebemisin canım ? yoksa ben gibi korktuğun için miyapmıyorsun ?şu gebelik takvimini yapmayı çok istiyorum: )))))
fasülyemi görmek istiyom: D
Canım bendede durum aynı mesela ben 6+4teyim ama imzada 7 haftalık gözüküyor altıncı hafta bitip +lı günlere geçtiğinde burada +formatı olmadığı için 7.haftada diye gözüküyoruz
aslında bi sitedede şöyle yazıyor 7. GEBELİK HAFTASI (6+0, 6+6. GÜNLER) böyleyse eğer 7. hafada oluyoruz o zaman oyyş kafam gitti iyice
Yap gitsin kuzum takvimini ne gelirse Allahtan,verdiyse bu bebişi vardır bir hikmeti,daha çok küçük ama korkarak üzme bebeğini ben yarın gidiyorum kalp atışını duymaya inşallah duyarız o pıt pıtları eşime güzel bir doğum günü hediyesi olurayyy çok sağ ol canım ya bugüne kadar 2 bebiştede hiç yapamadım malesef şu takvimi şuan yapmak çok istiyorum. ve yapıcam, çok ümitli olmak istiyotrum bu defa. hatta listeyede ismimi yazsın arkadaş. belki 3. defada yüzüm güler Allahın izniyle. sen kalp atışlarını duydunmu ? bütün mesajları okuyamadım.
sen yeni gebemisin canım ? yoksa ben gibi korktuğun için miyapmıyorsun ?
başın sağolsun canım, rabbim bi daha yaşatmasın inş.
ne kadarlıktı?
sağ ol canım desteğin için yaptım gitti bakalım :) inşallah bu defa her şey güzel olur. Allahın hakkı 3 tür. 3. de kucağıma almayı nasip etsin rabbim.Yap gitsin kuzum takvimini ne gelirse Allahtan,verdiyse bu bebişi vardır bir hikmeti,daha çok küçük ama korkarak üzme bebeğini ben yarın gidiyorum kalp atışını duymaya inşallah duyarız o pıt pıtları eşime güzel bir doğum günü hediyesi olur
Amiiin saol canım 16 haftalıktı aslında ama gelişmediği için 12 gözüküyordu. Çok zor iki öyle olunca ikincide sevinemiyorum bile yine bişey olurmu korkusuyla. Rabbim inşallah bu sefer sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder.
hepimiz aynı durumdayız canım. kayıplar yüzünden sevinemiyoruz ama sizler ne güzel epey yol katetmişsiniz. allah tamamına erdirsin.Amiiin saol canım 16 haftalıktı aslında ama gelişmediği için 12 gözüküyordu. Çok zor iki öyle olunca ikincide sevinemiyorum bile yine bişey olurmu korkusuyla. Rabbim inşallah bu sefer sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder.
inş gebeyimdir: DD
dün akşam evde test yaptım 2.çizgi çıktı, 2gün sonra tekrar test yapcam çizgi koyulaşırsa kanda baktırcam inş.
sen gebemisin? ne kadarlık?
sen gebelik takvimini yapmayamı korkuyorsun? öyleyse neden korkuyosun?
nazardan falanmı? aslında bir ara onu bende düşündüm ama sonra boşver bişey olmaz dedim kendi kendime, ben nazardan çok çekmiş ve halada çeken biriyimdir malesef, rabbim korusun cümlemizi inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?