sağ ol canım desteğin için yaptım gitti bakalım :) inşallah bu defa her şey güzel olur. Allahın hakkı 3 tür. 3. de kucağıma almayı nasip etsin rabbim.
amin inş canım.
üzülme tatlım, düşünmemeye çalış... elbet kolay değil ama bunda da vardır inş bir hayır de düşünmemeye çalış, o öyle oldu diye bu da öyle olacak değil ya değilmi?
düşünme ve bol bol dua et...
ben senin nickini hep görürüm kkda ama nerde onu bilemiyorum şuan, yani, sanki önceden tanışmışız gibi hislerim sana karşı: )
amin canım amin. inşallah senin çizide koyulaşır. alırız güzel haberler. benim ilki 7. haftada kalbi durdu, 2. ise kornual gebelikti ve sadece kese vardı. ikişseide kürtajla sonlandı. bunlar sonucu pıhtılaşma olduğu ortaya çıktı. 2 gende mutasyon var. şimdi 3 gündür sulandırıc verdi dr. kullanıyorum bakalım.amin inş canım.
sendemi düşük yaptın hep? ne kadarlıktılar?
senind ebaşın sağolsun, rabbim bir daha yaşatmasın inş.
bizleride korusun inş: (
Arkadaşlar ben oruç tutmucam. Valla o kadar uğraştan sonra zar zor tüp tedavisiyle buldum bebeğimi aç bırakamam. Hele hele besine en ihtiyacı oldugu bir dönemde. Doktor bana az az sık sık ye ve sakın kabız olma. Ikınmak ilk aylarda çok zararlı demişti. Oruç tutarak böyle bir şeyi yapmak zaten mümkün değil.
Canım benim. Yazıyorm ya oralara buralara denk gelmişizdir.inşallah sende şubat annesi olursun da beraber doğurur büyütürüz yavrularımızı.
amin canım amin. inşallah senin çizide koyulaşır. alırız güzel haberler. benim ilki 7. haftada kalbi durdu, 2. ise kornual gebelikti ve sadece kese vardı. ikişseide kürtajla sonlandı. bunlar sonucu pıhtılaşma olduğu ortaya çıktı. 2 gende mutasyon var. şimdi 3 gündür sulandırıc verdi dr. kullanıyorum bakalım.
canım senle aynı dönemdeyiz sanırım ben 4+ 3 oldum. gebelikle ilgli belirti ne yaşıyorsun ve değerlerin nasıldı söylemen mümkün mü ?Arkadaşlar ben oruç tutmucam. Valla o kadar uğraştan sonra zar zor tüp tedavisiyle buldum bebeğimi aç bırakamam. Hele hele besine en ihtiyacı oldugu bir dönemde. Doktor bana az az sık sık ye ve sakın kabız olma. Ikınmak ilk aylarda çok zararlı demişti. Oruç tutarak böyle bir şeyi yapmak zaten mümkün değil.
haklısın canım dua neyi değiştirmez ki. ol derse olacaka inşallahsağol canım inş.
çok geçmiş olsun tekrar canım, allaha emanet olun inş hep.
yer gök dua ile oyüzden bol bol dua etmemiz lazım bence...
kızlar yaaa biriniz bana satla batı anlatırmı?: )))))
öfff canım da nasıl çay istedi ben gidiyimde bir çay yapayım, başım ağrıyor zaten birde iyi gelir başıma da.
Bat-beklenen adet tarihi
Sat- son adet tarihi
Belli ki iyi niyetlisin ama herkes öyle olmuyo sen daha hassassın şu an senin duygusal davranman lazım ama herkes güçlü ve sağlıklı bir kişiliğe sahip olamıyo maalesef.Arkadaşlar sizinle bir şey paylaşmak istiyorum.
Benim çalıştıgım iş yerinde iki arkadaş tüp bebek tedavisi yapıyorduk. Sürekli birbirimizle konuşup dertleşiyorduk. bilgi alışverişi yapıp birbirimizi yönlendiriyorduk. Ne de olsa ikimizde aynı yollardan geçiyorduk. Sonra o arkadaşın tüp bebeği tutmadı. Benim ki tuttu. Şimdi benimle konuşmuyor. Hatta hamile oldugumu söylemişler ona gelip tebrik bile etmedi. Beni nerde görse kaçıyor. Bilmemezliğe geliyor. Ben de dolayısıyla konuyu hiç açmıyorum. Kendi kendime konu açıp başka şeylerden konuşuyorum. Halini hatırını sormadan geçmiyorum. Ama bu duruma bir yandan da çok üzülüyorum. Yani kızmıyorum gerçekten sadece üzülüyorum. Benim tutmasa onun tutsaydı ben böyle yapmazdım çünkü. Ben çocuk hasretiyle yanarken bir sürü arkadaşım hamile kaldı doğurdu ve hep iç içe dip dibeydik. Hiç bir zaman kendimi geri çekmedim. Onların mutluluguyla mutlu oldum.
Ayrıca çok tebrik ederim benim kızım da 2013 ŞUBAT doğumlu annelik anlatılamıycak bir duygu allahım bebişlerimizi bize bağışlasınnArkadaşlar sizinle bir şey paylaşmak istiyorum.
Benim çalıştıgım iş yerinde iki arkadaş tüp bebek tedavisi yapıyorduk. Sürekli birbirimizle konuşup dertleşiyorduk. bilgi alışverişi yapıp birbirimizi yönlendiriyorduk. Ne de olsa ikimizde aynı yollardan geçiyorduk. Sonra o arkadaşın tüp bebeği tutmadı. Benim ki tuttu. Şimdi benimle konuşmuyor. Hatta hamile oldugumu söylemişler ona gelip tebrik bile etmedi. Beni nerde görse kaçıyor. Bilmemezliğe geliyor. Ben de dolayısıyla konuyu hiç açmıyorum. Kendi kendime konu açıp başka şeylerden konuşuyorum. Halini hatırını sormadan geçmiyorum. Ama bu duruma bir yandan da çok üzülüyorum. Yani kızmıyorum gerçekten sadece üzülüyorum. Benim tutmasa onun tutsaydı ben böyle yapmazdım çünkü. Ben çocuk hasretiyle yanarken bir sürü arkadaşım hamile kaldı doğurdu ve hep iç içe dip dibeydik. Hiç bir zaman kendimi geri çekmedim. Onların mutluluguyla mutlu oldum.
Arkadaşlar sizinle bir şey paylaşmak istiyorum.
bat beklenen adet tarihinin ilk günü, satta son adet tarihinin son günümü yani
çok teşekkür ederim canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?