evet cnm ayni yerde yaptirdim .. artik bi daha pazartesi falan yaptirmayi dusnuyorum ona gore de randevu ayarlicammaynı yerde ve 2 gün sonra yaptırdıysan sonucun gayet iyi canım :)
canım artışın normal ben en az %70 dedim genellikle iki güne bir iki katı artış kabul edilir Ama başlarda artış biraz daha fazla olabilir İçin rahat olsunevt cnm 2 gun once yaptirmistim ilk cunku bi arkadas sanirim bana % 70 artis olmasi gerekiyo demisti o kafama takildi ama simdilik her sey normal sanirim beni de listeye ekleyebilirsiniz
06.05.2015 yas 27 ilk bebek muhtemel dogum 10 subat 2016
Kesemi gördük ama tek kesem var :) sonradan ikincisi oluşmaz dimiÇoğul gebelik büyük ihtimalle. Doktoruna haber ver yorumlasın belki bilmediğimiz bir sebebi vs vardır.
kizlar simdi sonucum cikti 2. tahlil 125 olmus ilki 55 ti yavas yavas mi artiyo acabaa normal mi
arkadaşım özelden 2 genelden 2 adet olmak üzere 4 kez yazdım ama hala liste de yokum 29 yaşındayım sat 08.05.2015 bdt 12/02/2016 teşekkür ediyorum saygılarımı sunuyorum
Gözün aydın canım bende pazartesi görmüştüm ayın 18 i kalp atışı için gidicem seni ne zaman çağrıdı doktorBen keseyi gördüm arkadaşlar :) darısı herkesin başına
ayyy bizim listemiz niye bu kadar az ya anneler bildirmiyor mu bilgileriniaaaaaa nasıl yoksun ya adım gibi eminim seni yazdığıma silmişmiyim acabaa . Valla kusura bakma canım tablo biraz karışık düzenlerken gözümden kaçmış demek ki hemen ekliyorum :)
aynen canım katılıyorum iki düşükten sonra o keseyi görebilmek bile büyük mucize : ) Çok şükür bizlerleKesemi gördük ama tek kesem var :) sonradan ikincisi oluşmaz dimikalp atışlarını duymak için gidicem artık, iki düşükten sonra çok tuhaf oldum doktora gitmeye bile korkuyorum düşecekse de düşüyo zaten
Ben de yokum halaaaaaaaa nasıl yoksun ya adım gibi eminim seni yazdığıma silmişmiyim acabaa . Valla kusura bakma canım tablo biraz karışık düzenlerken gözümden kaçmış demek ki hemen ekliyorum :)
beni de doktor 17 sinde çağırmıştı ama ben cuma günü başka bir yere gidip kalp atışı için baktırmayı düşünüyorum ayyyy çok heyecanlı di mi : )Gözün aydın canım bende pazartesi görmüştüm ayın 18 i kalp atışı için gidicem seni ne zaman çağrıdı doktor
canım onu bilmiyorum da doğum tarihi hesaplarken bir gün sonrayı hesaplıyor burasıBide kızlar birşey soracağım Şimdi buradaki hamilelik takviminde benim 7.hafa içinde olduğum yazıyor ama başka biryerde bakınca 6. haftada gözüküyorum. Neden öyle hangisi doğru.
2 katı yani %100 artması gerekiyor seninde artmıs zatenevt cnm 2 gun once yaptirmistim ilk cunku bi arkadas sanirim bana % 70 artis olmasi gerekiyo demisti o kafama takildi ama simdilik her sey normal sanirim beni de listeye ekleyebilirsiniz
06.05.2015 yas 27 ilk bebek muhtemel dogum 10 subat 2016
beni de doktor 17 sinde çağırmıştı ama ben cuma günü başka bir yere gidip kalp atışı için baktırmayı düşünüyorum ayyyy çok heyecanlı di mi : )
maşallah betalarımıza ikişer ikişer katlanır inşallah : )2 katı yani %100 artması gerekiyor seninde artmıs zaten
benim bugün ki degerim 721,9 çıkmış çok şükür
hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebeğini canım :)evet cnm ayni yerde yaptirdim .. artik bi daha pazartesi falan yaptirmayi dusnuyorum ona gore de randevu ayarlicamm
2 katı yani %100 artması gerekiyor seninde artmıs zaten
benim bugün ki degerim 721,9 çıkmış çok şükür
maslahh tatlim allah daha da arttirsin inlh en kisa zmanda kese yi ve kalp atislarini duyuicazz
teşekkür ediyorum arkadaşım seni seviyorumaaaaaa nasıl yoksun ya adım gibi eminim seni yazdığıma silmişmiyim acabaa . Valla kusura bakma canım tablo biraz karışık düzenlerken gözümden kaçmış demek ki hemen ekliyorum :)
hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebeğini canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?