2016 Şubat Anneleri

Kızlar benim bulantılar başladı,başım dönmüyor ağrımıyor ama öyle bir durum ki salak gibiyim böyle bir sersemlik hali var bugün üzerimde hayırlısı inşallah elim kolum kalkmıyor resmen
ay bende herhalde bende artık başlamaz çok rahat bir hamilelik geçireceğim diyordum ama 7. haftada başlayabiliyor mu yaniiiiiiiiiiiiiiiiğğ

Kızlar benim bulantılar başladı,başım dönmüyor ağrımıyor ama öyle bir durum ki salak gibiyim böyle bir sersemlik hali var bugün üzerimde hayırlısı inşallah elim kolum kalkmıyor resmen

Yatmadan önce tuzlu bi kraker ye, sabah bulantısını engelliyor. Gün içi bulantıya çözümüm yok :/ ben de her şeyin kokmasından rahatsızım

senginar ben de progestan ve coraspin kullanıyorum. Eğer doktorun verdiyse mutlaka kullan. Hele hele daha önce düşük yaşadıysan. Benim hiç düşüğüm olmadıgı halde kullanıyorum.

oğlumda ezbere vermışlerdi ama bunda testle verdiler hoş 1 iğne 10 gün sonra tekrar test ile verecek

ay bende herhalde bende artık başlamaz çok rahat bir hamilelik geçireceğim diyordum ama 7. haftada başlayabiliyor mu yaniiiiiiiiiiiiiiiiğğ
Canım genelde 6-7.haftalar başlayıp yaklaşık 12. haftaya kadar sürebiliyormuş sanırım inşallah sende olmaz sma bende aynen senin gibi düşünüyordum bugün yaşıyorum hoş bişey değil

Yatmadan önce tuzlu bi kraker ye, sabah bulantısını engelliyor. Gün içi bulantıya çözümüm yok :/ ben de her şeyin kokmasından rahatsızım
Sabah bulantısı değil canım gün içinde içten içten devam ediyor alttan alttan rahatsızlığı sürüyor hadi bakalım hayırlısı

Kızlar Merhaba dungece lekelenmem olunca hastaneye gittik kesemizi gördük kanama alanı yok büyük bir ihtimalle crino jelden kaynaklı diye düşünüyorum ben kk okudum tahriş yapıp böyle lekelenme olabiliyormus kullanan arkadaslarda yazdı biraz rahatladım dr%50 düşük riskin var ilk üç ay dedi
tüp bebek Dr aradım ilk haftalarda alttan muayene riskli dedi kızdı bana bende karindan yaptı muayeneyi dedim bi tür lekelenmeler olabiliyor ilk üç ay kromozom bozukluğu varsa embriyo da vücut atıyor onu zaten yapacak bişey yok dedi

Bununla geçmiş olsun inşallah.. ="serenalar, post: 41335030, member: 99615"]Kızlar Merhaba dungece lekelenmem olunca hastaneye gittik kesemizi gördük kanama alanı yok büyük bir ihtimalle crino jelden kaynaklı diye düşünüyorum ben kk okudum tahriş yapıp böyle lekelenme olabiliyormus kullanan arkadaslarda yazdı biraz rahatladım dr%50 düşük riskin var ilk üç ay dedi
tüp bebek Dr aradım ilk haftalarda alttan muayene riskli dedi kızdı bana bende karindan yaptı muayeneyi dedim bi tür lekelenmeler olabiliyor ilk üç ay kromozom bozukluğu varsa embriyo da vücut atıyor onu zaten yapacak bişey yok dedi[/QUOTE]
Geçmiş

Kuzum benimki de tüp, sabah ben de lekelenme gördüm panikledim. Zaten randevum vardı şükür ki :) dr crinon jeli günde ikiden bire düşürdü. Bu haftalarda böyle olabilir takma hiç dedi

İyi bir doktor bulmanın bu kadar zor olacağını tahmin etmiyodum. Bikaç haftadır dr araştırıyorum. 2 gün önce iyi diye gittigim dr beta hcg mi söyleyince isteğimiz gibi artmamış diye burun kıvırdı ayrıca bu hafta da karından görünmez diye diretince ondan da soğudum :/
Allah iyi insanlar çıkarsın karşımıza

Canım Betan kaç çıktıda dr öyle söyledi. Ben bugün 5+0 ım karından göründü kese. Acaba ultrason cihazımı eski o yüzdenmi görünmez dedi?

Bu haftada karından görülmemesi normal, beta hcg artışını bilmiyorum ama.

Canım Betan kaç çıktıda dr öyle söyledi. Ben bugün 5+0 ım karından göründü kese. Acaba ultrason cihazımı eski o yüzdenmi görünmez dedi?

Geç döllenme erken döllenme olayı var ya herkesin 5 haftalığı aynı olmuyormuş. 7'ye kadar karından görünmeyenler var

Geçen hafta pazartesi 430, çarşamba 780 çıktı canım.bende bu hafta p.tesiye kadar bekledim. O gün alttan bakmam lazım dedi istemedim bende. sonrasinda devlet de bi dr a gittim hiç bi sorun yok dedi ve kese göründü ayni gün

Geç döllenme erken döllenme olayı var ya herkesin 5 haftalığı aynı olmuyormuş. 7'ye kadar karından görünmeyenler var
Evet değişkenlik gösteriyo ama dediğim gibi ultrason cihazındanda kaynaklı demiş olabilir. Betan Düzenli artıyorsa gerisini kafana takma derim. İnşşalh yakın zamanda görürsün sende canım.

Kızlar oruç konusunda ne düşünüyorusunuz. Tutmayı düşünen varmı .

21 aylık bir oğlum var,
hamileliğimde tutmadım,
bir sonraki yıl emziriyorum diye tutmadım.
bu yıl kesin tutacağım diye büyük konuştum daha yıl başından.
doktoruma soracağım ama ilkinde lafını bile ettirmemişti, sanmıyorum izin vereceğini.

Canım genelde 6-7.haftalar başlayıp yaklaşık 12. haftaya kadar sürebiliyormuş sanırım inşallah sende olmaz sma bende aynen senin gibi düşünüyordum bugün yaşıyorum hoş bişey değil
inşAllah benım böyle gider canım .:.) doktorlar bulantı içinde bi ilaç veriyorlarmış ama bana çok gerekli olmadıkça ilaç kullanmak sakıncalı gibi geliyor

Oruç konusun da herşey yolundaysa, tansiyon aşerme sorunu yoksa denenebilir bence arkadaşlar. Hem belki o ayın güzelliğinden dolayı çok daha yolunda gider hamileliklerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…