ay bende herhalde bende artık başlamaz çok rahat bir hamilelik geçireceğim diyordum ama 7. haftada başlayabiliyor mu yaniiiiiiiiiiiiiiiiğğKızlar benim bulantılar başladı,başım dönmüyor ağrımıyor ama öyle bir durum ki salak gibiyim böyle bir sersemlik hali var bugün üzerimde hayırlısı inşallah elim kolum kalkmıyor resmen
Kızlar benim bulantılar başladı,başım dönmüyor ağrımıyor ama öyle bir durum ki salak gibiyim böyle bir sersemlik hali var bugün üzerimde hayırlısı inşallah elim kolum kalkmıyor resmen
oğlumda ezbere vermışlerdi ama bunda testle verdiler hoş 1 iğne 10 gün sonra tekrar test ile verecekCanım benden daha herhangi bir tahlil istemediler. Hiçbir ölçüm yapılmadı. Bende gereksiz yere ilaç almanın sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. almasam mı acaba yaa? Böyle ezbere iş yapan doktorları sevmiyorum işye, kafamda bin tane soru şimdi, işin yoksa başka doktora git offf yaaa
Canım genelde 6-7.haftalar başlayıp yaklaşık 12. haftaya kadar sürebiliyormuş sanırım inşallah sende olmaz sma bende aynen senin gibi düşünüyordum bugün yaşıyorum hoş bişey değilay bende herhalde bende artık başlamaz çok rahat bir hamilelik geçireceğim diyordum ama 7. haftada başlayabiliyor mu yaniiiiiiiiiiiiiiiiğğ
Sabah bulantısı değil canım gün içinde içten içten devam ediyor alttan alttan rahatsızlığı sürüyor hadi bakalım hayırlısıYatmadan önce tuzlu bi kraker ye, sabah bulantısını engelliyor. Gün içi bulantıya çözümüm yok :/ ben de her şeyin kokmasından rahatsızım
Kızlar Merhaba dungece lekelenmem olunca hastaneye gittik kesemizi gördük kanama alanı yok büyük bir ihtimalle crino jelden kaynaklı diye düşünüyorum ben kk okudum tahriş yapıp böyle lekelenme olabiliyormus kullanan arkadaslarda yazdı biraz rahatladım dr%50 düşük riskin var ilk üç ay dedi
tüp bebek Dr aradım ilk haftalarda alttan muayene riskli dedi kızdı bana bende karindan yaptı muayeneyi dedim bi tür lekelenmeler olabiliyor ilk üç ay kromozom bozukluğu varsa embriyo da vücut atıyor onu zaten yapacak bişey yok dedi
Canım Betan kaç çıktıda dr öyle söyledi. Ben bugün 5+0 ım karından göründü kese. Acaba ultrason cihazımı eski o yüzdenmi görünmez dedi?İyi bir doktor bulmanın bu kadar zor olacağını tahmin etmiyodum. Bikaç haftadır dr araştırıyorum. 2 gün önce iyi diye gittigim dr beta hcg mi söyleyince isteğimiz gibi artmamış diye burun kıvırdı ayrıca bu hafta da karından görünmez diye diretince ondan da soğudum :/
Allah iyi insanlar çıkarsın karşımıza
İyi bir doktor bulmanın bu kadar zor olacağını tahmin etmiyodum. Bikaç haftadır dr araştırıyorum. 2 gün önce iyi diye gittigim dr beta hcg mi söyleyince isteğimiz gibi artmamış diye burun kıvırdı ayrıca bu hafta da karından görünmez diye diretince ondan da soğudum :/
Allah iyi insanlar çıkarsın karşımıza
Canım Betan kaç çıktıda dr öyle söyledi. Ben bugün 5+0 ım karından göründü kese. Acaba ultrason cihazımı eski o yüzdenmi görünmez dedi?
Evet değişkenlik gösteriyo ama dediğim gibi ultrason cihazındanda kaynaklı demiş olabilir. Betan Düzenli artıyorsa gerisini kafana takma derim. İnşşalh yakın zamanda görürsün sende canım.Geç döllenme erken döllenme olayı var ya herkesin 5 haftalığı aynı olmuyormuş. 7'ye kadar karından görünmeyenler var
Kızlar oruç konusunda ne düşünüyorusunuz. Tutmayı düşünen varmı .
Canım Betan kaç çıktıda dr öyle söyledi. Ben bugün 5+0 ım karından göründü kese. Acaba ultrason cihazımı eski o yüzdenmi görünmez dedi?
inşAllah benım böyle gider canım .:.) doktorlar bulantı içinde bi ilaç veriyorlarmış ama bana çok gerekli olmadıkça ilaç kullanmak sakıncalı gibi geliyorCanım genelde 6-7.haftalar başlayıp yaklaşık 12. haftaya kadar sürebiliyormuş sanırım inşallah sende olmaz sma bende aynen senin gibi düşünüyordum bugün yaşıyorum hoş bişey değil
Bu haftada karından görülmemesi normal, beta hcg artışını bilmiyorum ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?