- 2 Temmuz 2014
- 1.298
- 1.080
- 133
Tahmin edebiliyorum bende daha önce kimyasal geçirdim o yüzden bu seferde değer düşük yine kimyasal heralde dedim ama öyle olmadı çok şükür. İçini ferah tut. Bat ne zamandı senin?ay ne güzel çok teşekkür ederim gerçekten içimi rahatlattın canım.Ben bi kimyasal geçirdim o yüzden korkuyorum açıkcası birazda
Tahmin edebiliyorum bende daha önce kimyasal geçirdim o yüzden bu seferde değer düşük yine kimyasal heralde dedim ama öyle olmadı çok şükür. İçini ferah tut. Bat ne zamandı senin?
Hadi bakalım inşallah yükselmiştir canım, Allah isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah. Hayırlı haberlerini bekliyoruz. Yaş kaç bu arada?Allahım inşallah tamamına erdirsin canım .Benim çatlatma iğnesi ile oldu 15.gün 7 hazirana geliyordu.Birdee pko var adetlerim düzensiz geçen ay kimysaldan dolayı uzadı ama tahmini 11 haziran gibi yani yarın.Dr um da buna istinaden cumartesi tekrar tahlil yaptır ona göre konuşucaz dedi
Hadi bakalım inşallah yükselmiştir canım, Allah isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah. Hayırlı haberlerini bekliyoruz. Yaş kaç bu arada?
Selam güzel Şubat anneleriAllahım inşallah tamamına erdirsin canım .Benim çatlatma iğnesi ile oldu 15.gün 7 hazirana geliyordu.Birdee pko var adetlerim düzensiz geçen ay kimysaldan dolayı uzadı ama tahmini 11 haziran gibi yani yarın.Dr um da buna istinaden cumartesi tekrar tahlil yaptır ona göre konuşucaz dedi
Merhaba canım hayırlı olsun büyük bir ihtimalle aramizdasinSelam güzel Şubat anneleri
Ceren canım sen çatlatma iğnesini 23 mayısta mi yaptın?? Ben 23 mayısta yaptım yani üzerinden baya bi geçti bugün idrar testi silik çıktı. Ocakta bir kimyasal gebeliğim olduğu için umitlenemedim.. kızlar testinde ekliyim
İnşallah canım benim, kimyasal yaşadığım için kan vermeye korkuyorum.. Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsinMerhaba canım hayırlı olsun büyük bir ihtimalle aramizdasin
Canım genelde 6-7.haftalar başlayıp yaklaşık 12. haftaya kadar sürebiliyormuş sanırım inşallah sende olmaz sma bende aynen senin gibi düşünüyordum bugün yaşıyorum hoş bişey değil
Kızlar mide bulantısı gebeliğin kalitesini belirliyormuş ben geçen seferki boş gebeliğimde hiç yaşamamıştım o yüzden şimdi biraz midem rahatsız olsa seviniyorum :) İyi tarafından bakın benceay bende herhalde bende artık başlamaz çok rahat bir hamilelik geçireceğim diyordum ama 7. haftada başlayabiliyor mu yaniiiiiiiiiiiiiiiiğğ
Canım bende de çift rahim var. Düşük riski daha yüksek oluyor sanırım dimibende çift rahim var oğlum da 9 yat raporluydum yattım hiç kalkmadım annem baktı ama bu sefer dr rapor u gerek görmedi henüz garibim tyyüzümde hep bir endişe .. ama çalışıyorum pek bir belirtim yok arada çok ayakta kalırsam bel ve kasık agrım oluyo halbuki oğlumu öğrendiğim anda yatmaya başlamıştım gebeliğimin yarısını hastanede yatarak geçirdim yarısını evde rabbim kimseye tasıyamayacagı yük vermez inşallah hayırlısı ile güzel geçer bu gebeliğim ama inanıyorum sanki herşety daha güzel olacak
Meraklanma canım, birçoğumuzda yok henüz. Ayrıca herkeste olacak diye birşey yok. Bulantılar genel olarak 7. Haftada başlar çok nadir bazı gebelerde erken başlar. Bünyeye göre değişiyor. Ben doktoruma sordum henüz erken olmayadabilir dedi. Rahat ol yani :)ama benim hiç mide bulantım yok şuanda çok kötü oldum
Yok canım korkma herkeste olacak diye bişey yok. Ben çok kişi gördüm mide bulantısı hiç olmayıp sağlıklı bebekler doğuran. Doktorun bana söylediği buydu sadece mide bulantısı sevinilmesi gereken bişey aslındaama benim hiç mide bulantım yok şuanda çok kötü oldum
Meraklanma canım, birçoğumuzda yok henüz. Ayrıca herkeste olacak diye birşey yok. Bulantılar genel olarak 7. Haftada başlar çok nadir bazı gebelerde erken başlar. Bünyeye göre değişiyor. Ben doktoruma sordum henüz erken olmayadabilir dedi. Rahat ol yani :)
Yok canım korkma herkeste olacak diye bişey yok. Ben çok kişi gördüm mide bulantısı hiç olmayıp sağlıklı bebekler doğuran. Doktorun bana söylediği buydu sadece mide bulantısı sevinilmesi gereken bişey aslında
İyi düşünelim bol dua edelim önümüz ramazan en bereketli ay Allah yardım eder hepimize inşallah inanıyorum bensende sağol canım gerçekten içim rahatladı insan aklından geçiriyor ama hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?