- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Canim listeye benide eklermisinArkadaşlar ilk sayfaya gebelikte yapılması - yapılmaması gereken şeyleri ekledim dileyen bakabilir.
aaa nasıl öğrendin :=))) hayırlı olsun inşAllaaaahhhhh eşine söyyledin mihoşbuldum canım sağol bende bugün öğrendim hamile olduğumu inşallah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin Allahım
Yani araştırılmadı ilk olduğu için. Yukarda arkadaşlarda yazmış ben yanlışlıkla adaçayı içtim...belki Ondandır stresli bi çalışma hayatım var... Bilemiyorum..tahmine debiliyorum . insan o mutlu haberi aldığı an onun için endişelenmeyede başlıyor. Allaha emanet bebeklerimiz sağlıkla dünyaya gelirler inşAllah. düşük sebebi neydi canım . dikkat etmemiz gereken şeyler neler o yüzden soruyorum
Arkadaşlar ilk sayfaya gebelikte yapılması - yapılmaması gereken şeyleri ekledim dileyen bakabilir.
hmm çalışırken biraz daha zor oluyor yaaa. ben normalde uykuyu sevmeyen bi insanım az uyurdum şuanda resmen sabah işe kalkarken ağlayacak gibi oluyorum hep uykum var hiç uykumu alamıyorum ,Yani araştırılmadı ilk olduğu için. Yukarda arkadaşlarda yazmış ben yanlışlıkla adaçayı içtim...belki Ondandır stresli bi çalışma hayatım var... Bilemiyorum..
kaçıncı haftadasın . yeni mi başladıbenim midem bulanıyo: (
aaa nasıl öğrendin :=))) hayırlı olsun inşAllaaaahhhhh eşine söyyledin mi
Sat son adet tarihinin bat beklenen adet tarihinin kısaltması oluyorsağol canım.
rabbim seninde gönlündekini hayırlısı ile versin inş...
aslında bu hamilelik terimlerini hiç bilmiyorum desem yeridir heralde.
bat ile sat aynı şeymi? ve ne demek oluyorlar: )
ona göre cevap yazayım canımcım.
birde hamileliktenmidir nedir 3gündür kafam afedersin ama salak gibi.
kaçıncı haftadasın . yeni mi başladı
ay ne güzellll ne çok şubat annesi varselam arkadaşlar bende inşallah şubat annesi olucam benide listeye eklermisiniz 29 yaşındayım
bende haftaya salı gideceğim inşAllah görürüm keseyi. hiçbir sorun yok gibi hissediyorum ama yinede içimde endişe var. annelik duygusu şimdiden yükleniyor damarlarımıza :=))1 hafta öncesinden hissetmiştim hamiş olduğumu kan verdim değerim 16.50 çıkmıştı dün yine kan verdim bugün sonucu aldım doktor sonuç pozitif 1 hafta sonra gel keseyi görelim dedi eşime söyledim o şokta hala eve gelmesini bekliyorum
hmm benımde adetten 3 gün önce 79 çıktı o zaman doktor hafta tahmini yamamıştı. siteler adet tarihini yazınca otomatik 5 haftalık diyor ama haftaya salı doktora gidince öğreneceğim bende gerçek haftasını. hangi doktora gideceksin istanbulda mısınhenüz doktora gitmedim kan tahlili yaptırmadım, cuma gitcem inş: )
dün evde yaptım pozitif çıktı.
eğer varsa 3haftalık vardır galiba
bende haftaya salı gideceğim inşAllah görürüm keseyi. hiçbir sorun yok gibi hissediyorum ama yinede içimde endişe var. annelik duygusu şimdiden yükleniyor damarlarımıza :=))
hmm benımde adetten 3 gün önce 79 çıktı o zaman doktor hafta tahmini yamamıştı. siteler adet tarihini yazınca otomatik 5 haftalık diyor ama haftaya salı doktora gidince öğreneceğim bende gerçek haftasını. hangi doktora gideceksin istanbulda mısın
ay ne güzellll ne çok şubat annesi var
Okulda matematik öğretmeniyimhmm çalışırken biraz daha zor oluyor yaaa. ben normalde uykuyu sevmeyen bi insanım az uyurdum şuanda resmen sabah işe kalkarken ağlayacak gibi oluyorum hep uykum var hiç uykumu alamıyorum ,
nerede çalışıyorsun
Hoşgeldin hamileliğin ne zaman nasıl öğrendin?kızlar kızlar beni de alırmısınız aranıza bende nasipse şubatta bebişimi kucağıma almayı bekleyenlerdenim
Hoşgeldin hamileliğin ne zaman nasıl öğrendin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?