amin inşallah canım hepimiz görürüz inşallahinşallah görürsün canım iyi düşünki iyi olsun
amin inşAllahhhh,rabbim hayırlısı ile sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş canım: )
yok ben netten baktım 3hafta yada 4hafta diyor: )
yok ben konyadayım, henüz doktora karar vermedim, önce bir kanda çıksın: )
şimdilik hedef ilk doktor aile hekimim: DD
benimde düşük çıkmıştı ama adetime 3 gün kala yaptırmıştım kan testini 79 çıkmıştı adet henüz gelmediği için normal diye düşündüm birdahada ölçtürmedim ALLAHA EMANET :=)evet çok var
benim değerim biraz düşük endişeleniyorum cumartesi randevüm var benimde inşallah yükselmiştir.
anladım canım değerin yüksekmiş epeyce, benim 15. gün 415 çıktı böyle devam eder inşallah.Benim son adet tarihim 9 mayıs. 5. gün embriyosu transfer edildi. 11. gün değerim 536 çıktı. Yüksek diye birdaha da baktırmadım. Haftaya keseye bakmaya gidicem.
Ben de normalde hep gastrit olurdu ve hamilelikten sonra tam bir gazman oldum. Karnım şiş gazla dolu geziniyorum. Şimdilik idare ediyorum. Onun dışında göğüs ağrısı karın ağrısı var. Mide bulantısı henuz başlamadı. İnşallahta başlamaz.
benimde düşük çıkmıştı ama adetime 3 gün kala yaptırmıştım kan testini 79 çıkmıştı adet henüz gelmediği için normal diye düşündüm birdahada ölçtürmedim ALLAHA EMANET :=)
senin kaç çıktı değerin
benimde düşük çıkmıştı ama adetime 3 gün kala yaptırmıştım kan testini 79 çıkmıştı adet henüz gelmediği için normal diye düşündüm birdahada ölçtürmedim ALLAHA EMANET :=)
senin kaç çıktı değerin
10 u geçince gebelik kesin var diyorlar ama yarın tekrar mı kan vereceksin . inşAllah bir sorunla karşılaşmazsın içini ferah tut canım . ilk bebeğin mi olacak seninde,benim 22.01 çıktı.07 haziranda yaptım adet günüm yarın çok merak ediyorum
benimde adet günü 143 tü 2 gün sonra 415 oldu canım, birden fırlayabilir. düşük diye üzülme.
bende bide ilginci cumartesi test yaptırdım negatif görünüyor pazartesi gel dediler.İçime doğdu herhalde dayanamadım pazar tekrar yaptırdım 22 çıktı
çok düşük bir değer çıktıysa demekki ondan öyle demişlerdir ama ertesi günde çıkmış demekki :=))
bende bide ilginci cumartesi test yaptırdım negatif görünüyor pazartesi gel dediler.İçime doğdu herhalde dayanamadım pazar tekrar yaptırdım 22 çıktı
merhaba,benimde adet günü 143 tü 2 gün sonra 415 oldu canım, birden fırlayabilir. düşük diye üzülme.
10 u geçince gebelik kesin var diyorlar ama yarın tekrar mı kan vereceksin . inşAllah bir sorunla karşılaşmazsın içini ferah tut canım . ilk bebeğin mi olacak seninde,
ben daha 4+ 3 üm canım. keseyi bile görmedik daha ahftaya bakalım.merhaba,
sen kalp atışını duydun mu acaba
benimde adet günü 143 tü 2 gün sonra 415 oldu canım, birden fırlayabilir. düşük diye üzülme.
canım çok şükürki rabbim nasip etmiş ne güzel. çini hep ferah tut inşAllah hiçbir sorun çıkmayacak bebeklerimizde. aynı ay hep birlikte doğuracağızinşallah canım.Evet ilk bebeğim olacak Allahın izni ile 9 ay bekledim birsürü tedavi geçirdim.Çatlatma iğnesi ile oldu inşallah bir aksilik çıkmaz çok istiyorum
hmm anladım . hayırlısı olsun inşAllah canımben daha 4+ 3 üm canım. keseyi bile görmedik daha ahftaya bakalım.
çok düşük bir değer çıktıysa demekki ondan öyle demişlerdir ama ertesi günde çıkmış demekki :=))
kalp sesini bi duysak Allahın izni ile hemennn nasıl rahatlayacağım anlatamam
amin inşAllahhhh,
hmm inşAllah kan değerlerinde gayet iyi çıkar :=)
canım çok şükürki rabbim nasip etmiş ne güzel. çini hep ferah tut inşAllah hiçbir sorun çıkmayacak bebeklerimizde. aynı ay hep birlikte doğuracağız
Canım benim bat 31 mayıs idi 29 mayısta betam 24 çıktı oldukça düşük kimyasal olabilir diye ğmitlenmek istemedim ama pazartesi keseyi gördüm çok şükür :) düşük diye kendini demotive etme yükselir merak etme :)benim 22.01 çıktı.07 haziranda yaptım adet günüm yarın çok merak ediyorum
Canım benim bat 31 mayıs idi 29 mayısta betam 24 çıktı oldukça düşük kimyasal olabilir diye ğmitlenmek istemedim ama pazartesi keseyi gördüm çok şükür :) düşük diye kendini demotive etme yükselir merak etme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?