2016 Şubat Anneleri

keryneia keryneia orjinalle aranda ki fark kafasında ki dikişler gibi görünüyor daha ince ve seyrek yapmayı dene :)
Ay kuzum biliyorumda çok baydı o kısmı dikişte iyi değilim bende böyle yaptım :)) Gayet doğal bir hava verdi bana göre :P ama gerçekten çok zahmetli ya tasarımcının tanesine 6 lira neden istediğini daha iyi anladım :D

Valla tatlım çoğunu elle çizdim daire hariç.. Bulutu yarım bulut yapıp kağıdı ikiye katladım tüm bulut oldu sonrada ikinci kalıbı kestim elle ikinci buludu ufaltarak çizdim, diğerleride çizim örneklere bakarak :)
Sagol canım.. dikişi için hayalet ipte kullanabilirsin satılıyor tuhafiyelerde ;) ;)

valla ben yoktan öte sıkışığız demiştim ama kocama sormuş
senin hanımın parası ne alemde bizim maaaaalll !!
anacım onun parasına el sümüyoruz bankada bebek için biriktiriyoruz demiş (anacıl manyak :KK34:)

sonra da hava atıyor niye vermiyon ben babaannesiyim onun eksiğini herseyini ben yaparım (ama sorsaaan 3 kuruşa muhtaç) .. evlendiğimde de yapmıştı, evlendik bi ay kaynanamda kaldık tayin yeri için diyodu hele tayininiz çıksın evinizi baştan döşeyeceğim tayin ufak ilçeye çıktı bir bardak almadı dahası 1,5 yıldır evliyim daha evime hayırlı olsuna gelmedi nasıl bi evim var bilmez.
Ah şu erkekler çok severler anacıklarına herşeyi anlatmayı :/

Kizlar aranizda coraspin kullanan var mi, kullananlar kacinci haftaya kadar kullanacaksiniz

Sagol canım.. dikişi için hayalet ipte kullanabilirsin satılıyor tuhafiyelerde :KK66: :KK66:
Ya ben bilerek gözükmesini istedim yoksa orayıda yapıştırabilirdim, otantik bir görüntü vermesi hoşuma gidiyor, eski bez bebekleri anımsatıyor, yada bezden tasarımları.. Ne bilim bir sıcaklık veriyor bana:KK36: .. Belki daha dibden ve ufak dikilebilir ama gözükmek kaidiyle.. Tabi becerebilirsem :KK51: Biraz daha iyi yapsam bu işe giricem söz veriyorum :D Kafamda bir ton tasarım oluştu yaparken :P

hepsi kendi tarafına hassas :KK43:

bebeğimiz için 5 aydır kazandığım paraya ikimiz de el sürmüyoruz, benim hesabımda bekliyor kartımda kocamda
ne gelip gittiğini bildiğ için ondan gizli biriktirme şansım yok, ama gizlice arada kumbarama attıklarım ile
2 çeyrek aldım birde gereksiz bir yüzüğüm var onları anneme teslim ettim acil birşey olur ihtiyacım olr senden alırım diye

kaynanamın gözüne batıyor o para, neden saklıyormuşum kocama vermiyormuşum dedim kocamın hamd olsun bi borcu yok , versem ıvır zıvıra gidecek niye verim, haaa ben kocama kocam da ona verecekk peheyyyy

@DilberiRana
Gerçekten kaynanalar neden böyle destek olmaları gerekirken bir de bizlerden bekliyorlar niye aramadınız bilmem ne hamile olan zor bi durum yaşayan biziz olgun olması gereken de biz oluyoruz..

valla ben yoktan öte sıkışığız demiştim ama kocama sormuş
senin hanımın parası ne alemde bizim maaaaalll !!
anacım onun parasına el sümüyoruz bankada bebek için biriktiriyoruz demiş (anacıl manyak :KK34:)

sonra da hava atıyor niye vermiyon ben babaannesiyim onun eksiğini herseyini ben yaparım (ama sorsaaan 3 kuruşa muhtaç) .. evlendiğimde de yapmıştı, evlendik bi ay kaynanamda kaldık tayin yeri için diyodu hele tayininiz çıksın evinizi baştan döşeyeceğim tayin ufak ilçeye çıktı bir bardak almadı dahası 1,5 yıldır evliyim daha evime hayırlı olsuna gelmedi nasıl bi evim var bilmez.
Boşver hergün gelip can sıkacağına gelmemesi daha iyi ben onu tercih ederdim :(

Gerçekten kaynanalar neden böyle destek olmaları gerekirken bir de bizlerden bekliyorlar niye aramadınız bilmem ne hamile olan zor bi durum yaşayan biziz olgun olması gereken de biz oluyoruz..

Valla beni aramaz sormaz bende aramam sormam. Kocama desem der sen niye aramiyosunn sanki hemile olan o :)

ama bu mesafe çok iyi oldu bizim için :D

Hanımlar eşinizden gizli para biriktiriyo musunuz? Eşim çok rahat para harcıyo, evimiz yok, masraf çok, hiç birikimimiz yok, 2 maaş her ay gidiyo, gizliden artık bişiler yapsam diyorum bebiş olucak, sonuçta daha çok masraf olucak, o para da gene bizim için, maaşımı alınca kızım için her ay çeyrek alsam ne güzel olur
evet :KK48: napıyım canım eşime güvensem abisine güvenmiyorum. sürekli ortak bişiler yapma derdinde. bizimkini kandrımaya çalışıyor:KK20: kendi sermayesi yetmiyor o yüzden bizimkinide ortak etmeye çalışıyor. abisi öğretmen ticaretten nekadar anlayacak. eşim akademisyen hiç anlamaz zaten. işleri abisi yürütecekmiş, eşimede vereck tabi para ama ben hiç güvenmiyorum. bi batsa gitti birsürü sermaye. ona para yatırıcama ev alırım. o yüzden bende vermiyorum kendi paramı eşime. diyorum ev için birikecek benim param. daha öncedende var benim biraz söylemiyom ama. akıllandım çünkü artık. oda gidiyo her haltı abisine söylüyo. ne kadar paramız var her şeyi bilir hiç hoş değil

Bence de mesafe en iyisi yaa mesafeye hasret kaldım ben

Kendileri istiyor bunu ve zor da olsa arada kocada olsa bunu yapmak gerekiyo .
herseye muhakak müdahele etmeli, tüm ssülalesine emir verip kontrol edwn bi kaynana ona uymayanları da anında aforoz eder :D o yüzdenbi kkardeşi hariç hem kayinbabam tarafini hemde kendi kardesleriyle küs sorsan sadece o hakli iki taraf haksiz :)

Kızlar , benim de canım skkin bugün :( .. Ben yine önceden yaptığım bir hatayi tekrar yaptım. Biz ev alisverisimizde sağolsun ailecek gitmistim kp illa tanidik var tanıdık olsun diye hep ısrar etti tamam dedim. Gittik mobilyaciya, içime sinmeyen bir oturma takımı yatak odası aldım, perde aldım... Sonra ah ettim hayır taniidk olmicak diye ama ev alırken kp yine tanıdık dedi.. Biz yıne tanıdığa gittik.. Bu ara bebk iicn marangoz tanıdık var ona gidelim diyordu yok dedim baba sen karışma.. Neyse. Biz bugün gorumceler ile mağazalara bakinmaya gitiik bebek odası falan.. Ya herşeye karışıyorlar, yok oyle olmasın yok böyle olmasın.. Yok su renk. Yok buna gerek yok.. Benim.heves kaçık, moral bozuk sadece bakmak için bakıyorum.. Emzirme koltuğu bakıyorum. Ay buna hiç gerek yok falan :(../ neyse ciktik mobilyacidan. Bebek mağazasına gititk. Ondan alma, çok alma, ya bebegimin doğru düzgün zibini alt tulumu yok alma da alma :((( esimde bir tuhaf ona ayrı sinirliyim zaten. Bütün gün moral bozuk can sıkkın ne gezdigimden ne gordugumden ne bir kaç parça aldığım kıyafetten birşey anladım. Bebegimin ismi de olay. Kp.ismi olsun diyor küçük gorumce. Benim bir isim.var gönlümde ay o nasıl isimmis. Olmasın Mis.. En sonda eşimin ablasına birşeyler alacaktır kuruyemiş falan. Evden çıkmadan ben beraber alalım dedim . akşam oldu , ablasının yanında biz ablamla su dükkâna gidiyoruz dedi.. Bana da yarım.ağız sende gel diyor. Bende gitmedim. Ya kızlar gün geliyor ben kendime ceviz badem falan alamiyorum. Sağolsun 15o TL ye alışveriş yapmış :( zoruma gitti.. Cuma dan beri antep fıstığı istiyorum beyfendi tamam maaş yatsın diyor, bugün ablaya almış.
Uzun oldu kızlar kusura bakmayın :(

evet :KK48: napıyım canım eşime güvensem abisine güvenmiyorum. sürekli ortak bişiler yapma derdinde. bizimkini kandrımaya çalışıyor:KK20: kendi sermayesi yetmiyor o yüzden bizimkinide ortak etmeye çalışıyor. abisi öğretmen ticaretten nekadar anlayacak. eşim akademisyen hiç anlamaz zaten. işleri abisi yürütecekmiş, eşimede vereck tabi para ama ben hiç güvenmiyorum. bi batsa gitti birsürü sermaye. ona para yatırıcama ev alırım. o yüzden bende vermiyorum kendi paramı eşime. diyorum ev için birikecek benim param. daha öncedende var benim biraz söylemiyom ama. akıllandım çünkü artık. oda gidiyo her haltı abisine söylüyo. ne kadar paramız var her şeyi bilir hiç hoş değil
Sen en iyisimi ev işine gir, biz girdik kafamız rahat borç isteyen yok, bir beş on sene götürür bu bizi :D

Kızlar , benim de canım skkin bugün :KK43: .. Ben yine önceden yaptığım bir hatayi tekrar yaptım. Biz ev alisverisimizde sağolsun ailecek gitmistim kp illa tanidik var tanıdık olsun diye hep ısrar etti tamam dedim. Gittik mobilyaciya, içime sinmeyen bir oturma takımı yatak odası aldım, perde aldım... Sonra ah ettim hayır taniidk olmicak diye ama ev alırken kp yine tanıdık dedi.. Biz yıne tanıdığa gittik.. Bu ara bebk iicn marangoz tanıdık var ona gidelim diyordu yok dedim baba sen karışma.. Neyse. Biz bugün gorumceler ile mağazalara bakinmaya gitiik bebek odası falan.. Ya herşeye karışıyorlar, yok oyle olmasın yok böyle olmasın.. Yok su renk. Yok buna gerek yok.. Benim.heves kaçık, moral bozuk sadece bakmak için bakıyorum.. Emzirme koltuğu bakıyorum. Ay buna hiç gerek yok falan :KK43:../ neyse ciktik mobilyacidan. Bebek mağazasına gititk. Ondan alma, çok alma, ya bebegimin doğru düzgün zibini alt tulumu yok alma da alma :KK43:(( esimde bir tuhaf ona ayrı sinirliyim zaten. Bütün gün moral bozuk can sıkkın ne gezdigimden ne gordugumden ne bir kaç parça aldığım kıyafetten birşey anladım. Bebegimin ismi de olay. Kp.ismi olsun diyor küçük gorumce. Benim bir isim.var gönlümde ay o nasıl isimmis. Olmasın Mis.. En sonda eşimin ablasına birşeyler alacaktır kuruyemiş falan. Evden çıkmadan ben beraber alalım dedim . akşam oldu , ablasının yanında biz ablamla su dükkâna gidiyoruz dedi.. Bana da yarım.ağız sende gel diyor. Bende gitmedim. Ya kızlar gün geliyor ben kendime ceviz badem falan alamiyorum. Sağolsun 15o TL ye alışveriş yapmış :KK43: zoruma gitti.. Cuma dan beri antep fıstığı istiyorum beyfendi tamam maaş yatsın diyor, bugün ablaya almış.
Uzun oldu kızlar kusura bakmayın :KK43:
Sen kendin bebek alışverişini yapsan canım olmazmı? Parayı eşinden alıyorsan iste alacaklarım var de vermezmi? En azından kıyafetleri gönlüne göre alırsın. Sanki yeni evleniyorsun. Tanıdık varsa soylesin adresini siz gidin. Neden alışverişe ailece geliyorlarki? :63:

Kızlar lohusa pijama takımı olayı kafama takılıyor. Ekru alayım diyorum. İçi uzun kollu mu olsun illa. Kısa kollu olsa da olur mu? Sabahligi olacak zaten uzun kollu. Ama usur muyum ki? Hastane sıcak mi olur soğuk mu. Ay bilemedim.:110:

Kızlar lohusa pijama takımı olayı kafama takılıyor. Ekru alayım diyorum. İçi uzun kollu mu olsun illa. Kısa kollu olsa da olur mu? Sabahligi olacak zaten uzun kollu. Ama usur muyum ki? Hastane sıcak mi olur soğuk mu. Ay bilemedim.:110:
Yahu ben bir doktor takip ediyorum facete 5000 - 7000'e doğuma giriyor kendileri, hastalarının giyindiklerine bakıyorum hepsi normal gecelik terlik vs öyle süslü püslü giyen yok.. Göyüs kısmı açılan birşey olsun yeter ya .. Ben evdekileri götürmek istiyorum ama yelekli takımlarımda dekoltesiz yok maalesef, uygun birşey alıcam bende :)

Kizlar aranizda coraspin kullanan var mi, kullananlar kacinci haftaya kadar kullanacaksiniz
Bende kullanıyorum canım 32.haftaya kadar kullanacaksın dedi doktor

İkiside olur bence canım hastane odaları sıcak oluyor klimalar odadan ayarlanıyor kısa kollu alırsan odayı biraz daha sıcak yaparsın ama ben uzun kollu aldım dantelli suslu olanı bi tane de gecelik sabahlik takımım var önden düğmeli kısa kollu ikisini de götüreceğim değişik giyerim diye düşündüm

Back
X