Kızlar , benim de canım skkin bugün

.. Ben yine önceden yaptığım bir hatayi tekrar yaptım. Biz ev alisverisimizde sağolsun ailecek gitmistim kp illa tanidik var tanıdık olsun diye hep ısrar etti tamam dedim. Gittik mobilyaciya, içime sinmeyen bir oturma takımı yatak odası aldım, perde aldım... Sonra ah ettim hayır taniidk olmicak diye ama ev alırken kp yine tanıdık dedi.. Biz yıne tanıdığa gittik.. Bu ara bebk iicn marangoz tanıdık var ona gidelim diyordu yok dedim baba sen karışma.. Neyse. Biz bugün gorumceler ile mağazalara bakinmaya gitiik bebek odası falan.. Ya herşeye karışıyorlar, yok oyle olmasın yok böyle olmasın.. Yok su renk. Yok buna gerek yok.. Benim.heves kaçık, moral bozuk sadece bakmak için bakıyorum.. Emzirme koltuğu bakıyorum. Ay buna hiç gerek yok falan

../ neyse ciktik mobilyacidan. Bebek mağazasına gititk. Ondan alma, çok alma, ya bebegimin doğru düzgün zibini alt tulumu yok alma da alma

(( esimde bir tuhaf ona ayrı sinirliyim zaten. Bütün gün moral bozuk can sıkkın ne gezdigimden ne gordugumden ne bir kaç parça aldığım kıyafetten birşey anladım. Bebegimin ismi de olay. Kp.ismi olsun diyor küçük gorumce. Benim bir isim.var gönlümde ay o nasıl isimmis. Olmasın Mis.. En sonda eşimin ablasına birşeyler alacaktır kuruyemiş falan. Evden çıkmadan ben beraber alalım dedim . akşam oldu , ablasının yanında biz ablamla su dükkâna gidiyoruz dedi.. Bana da yarım.ağız sende gel diyor. Bende gitmedim. Ya kızlar gün geliyor ben kendime ceviz badem falan alamiyorum. Sağolsun 15o TL ye alışveriş yapmış

zoruma gitti.. Cuma dan beri antep fıstığı istiyorum beyfendi tamam maaş yatsın diyor, bugün ablaya almış.
Uzun oldu kızlar kusura bakmayın