- 12 Ekim 2015
- 1.223
- 1.449
- 53
kızlar ben sürekli uyuyorum hani uykusuzluktan felan değil sıkılıyorum yapacak hiç bişe bulamıyorum hiç bişeyden keyif alamıyorum ttv film bile izlerken sıkılıp uyuyorum toplamda 16 saat felan uyuyorum surekli sacma rüyalar görüyorum bugun bebek doğuyomuş ama ağzının içi yetişkin insan agzı gibi bir sürü dişle öyle sacma sapan seyler ailemle görüşmüyorum onları görüyorum sürekli haykırarak hıçkıra hıçkıra ağlayarak uyanıyorum öyle sıkıldım ki çevremde tek insan yok sadece herşeyim eşim cok anlayışlı o da üzülyor beni böyle gördükçe ama elimden bişe gelmiyo dağın başında bi köydeyim diyebilirim hastalar geliyor seninde var mı cocuk karnın buyumuş vırt zırt diyor küfür gibi geliyor karnımı kapatmaya calışıyorum ne kadar var bakalım sen nasıl doğuracan bağıra bağıra felan diyorlar (içimden diyorum sizin gibi olmaz die cok cahiller evde felan doğurmak normal anlara dr a bir defa gönderene kadar göbeğim catlıyor dr görmeden doğuruyo kimi zaten hastanede nasıl davrandıklarını doğum sonrası geldiklerinde muayenede görüyorum kesip kesip gönderiyolar dikmiyorlar bile bakamazlar mikrop kapar die) bebekleri geliyo topuk kanı ası vs hiç sevmiyorum bile hamile kadıktan sonra iyice soğudum 9 ay tedaviyle hamile kaldım bu arada zaten cocuk sevmez oldum bitseydi su üc ay diyorum en basından beri böyleyim cok iyi bi dr um var her fırsatta die bak kadının en güzel günlerindendir hamilelik diye ben hiç öyle geçirmiyorum gecen k v sordu doğum son anda mı belli olur diye hayır dedim sezaryen olacak sancısını ceksen daha iyi mi anne olursun felan diodu ki ağzına tıkadım ben kötü anne oluyum die sonra dedi iyileşmesi felan... eşim de yanımdaydı sonra onunla tartıştık dedi kadın bişe demedi felan die evet öyle ama işte hiç bişeye tahammülüm yok dedim sanki annem beni normal doğurmuşta nolmus dedim 2 yıldır görüşmüyorum hiç...bide hazırlık hiç bişeyim yok daha ben yapmayınca yapacak kimse de yok öyle biliyorum ancak sizin gazınızla bişeylere netten zaman geçsin die bakıyorum en azından büyük bi yere gider iki saatte alırm die düsünüyorum bide seker yaptım işte zaman gecsin diehoş dağıtacak kimse de yok ya. karnımda cocuk varmış gibi bile gelmiyo garibim arada hareket ediyo öyle hiç hamile kıyafeti bile almadım ne olacak bu halim sonrasında cok daha kötü olacam die korkuyorum doğumu kv de yapacam o dönemde ve sonra napıcam bilmiyorum çünkü şimdi bile hep yalnız olmak istiyorum kimseyi istemiyorum eşim olsun tamam zaten öylede.. öyle işte bayanlar sabah sabah bdv yaptım ama üzülüyorum ya ne bileyim ileride bugunleri mutlu hatırlamak gerekirken böyle hatırlayacagımı dusunup yine üzülüyorum .. dün eşim bi tanıdık vardı cocugu anne karnında böbrek hastasıydı sonlandırmayı istediler kadın istemedi düzeldi felan derken doğdu kötü oldu ölmüş eşim geldi bak dedi sağlık önemli hastanede kimsesiz bi cocuk varmış onu felan istemişler hatta cok ta zenginler kabul edilmemş dedi sağlık önemli falan filan tamam öyle ama benim elimde değil ki hiç zevk almadan boşlukta yasıyor gibiyim... nolcak bnm bu halim