2016 Şubat Anneleri

Bayanlar omega 3 (balık yağ) kullanıyorsanız son aylarda ve lohusalıkta yavas yavas başlayın bebek için değil kendimiz için postpartum depresyon yani lohusalık depresyonunu önlemede cok etkisi varmış... Halk arasında lohusaya al basması denilen olay bu aslında :)

Gayet lezzetli, eti çok yumuşak, hemencecik de pişiyo, rengine zaten hastayım, fazla kılçık da yok, ohh mis
bende bayılıyorum ona. ben hem karadeniz somonu hemde norveç somonu alıyorum açıkçası. ne yapalım onu ueme bunu yeme ne yiycez :) tabi hamside başka güzel. biraz evi kokutuyor ama ben mısır unlu hamsi tavayı da severim çok. inşallah canı çekip midesi kaldırmayan arkadaşlar yopktur. okadar konuştuk :)

normal doğum aslında avantajlı gerçekten. 1günde ayağa kalkıyorsun. sezeryanda zor kesilmek vs. yaraların iyileşmesi. ama tabi risk varsa yapacak bişi yok sonuçta. bide şöyle düşünelim canım suni sancı çekip 1 gün sezeryana alınanda var. hem acı çek hem normal olmasın. artık çünkü normal olması için bekliyorlar biraz. son çare sezeryan oldu son yıllarda. Allah böyle bişi yaşatmasın :) kendiliğinden olur inşallah kolayca. ben şimdi yürümeye korkuyorum kafası aşağıda diye. sanki çıkıverecekmiş gibi geliyor. ama 34. haftada yürücem bol bol. açılmaya yardımcı olsun diye. sende öyle yap canım.
Tamam canım bnm daha belli değil Gögüs doktorum ne diyecek bende astım var nefes problemi yaşıyorum. Rabbim gönlüne göre versin canım

Ayy ne güzel yaaaa bende 5. aya kadar hep 1'er kilo aldım 5 ten sonra bi anda 4 kilo aldım. yeni bi ilaca geçtim 5. aya kaadar decavit kullandım 5 aydan sonra da Efa daily omega 3 balık yağı ilacı içmeye bailadım ve b anda kilo aldım... 6 aylık oldum 10 kilo aldım şaka gibi :KK43:

Canım ben de imom omega 3 balık yağı hapı kullanıyorum gerçekten çok kilo aldım decavit de içiyorum :( efa daily yi bi türlü burdaki eczanelerde bulamadım aslında bulsam onu içecektim sen nerden aldın?

Kizlar cok keyifsizim esimle kavka etdik :110:
Canım geçen hafta da biz kavga ettik herşey geçiyo yoluna giriyo sıkma canını, zaten hamişken alıngan ve hassasız en kısa zamanda aranız düzelir inş Allah kimsenin yuvasını huzursuz bırakmasın

Bayanlar omega 3 (balık yağ) kullanıyorsanız son aylarda ve lohusalıkta yavas yavas başlayın bebek için değil kendimiz için postpartum depresyon yani lohusalık depresyonunu önlemede cok etkisi varmış... Halk arasında lohusaya al basması denilen olay bu aslında :)

Ben 2.aydan beri kullanıyorum ama artık hergün değil çünkü balık yiyebilmeye başladım çok şükür, dr da artık bırak dedi peki lohusalıkta gerekliyse bırakmasam mı ki bisürü de kilo aldım :(

bende bayılıyorum ona. ben hem karadeniz somonu hemde norveç somonu alıyorum açıkçası. ne yapalım onu ueme bunu yeme ne yiycez :) tabi hamside başka güzel. biraz evi kokutuyor ama ben mısır unlu hamsi tavayı da severim çok. inşallah canı çekip midesi kaldırmayan arkadaşlar yopktur. okadar konuştuk :)

Ayy evet ya inş kimsenin canı çekmemiştir
Ben de hamsi tavaya bayılırım:) ıımmm nefiss

Canım ben de imom omega 3 balık yağı hapı kullanıyorum gerçekten çok kilo aldım decavit de içiyorum :KK43: efa daily yi bi türlü burdaki eczanelerde bulamadım aslında bulsam onu içecektim sen nerden aldın?

Canım geçen hafta da biz kavga ettik herşey geçiyo yoluna giriyo sıkma canını, zaten hamişken alıngan ve hassasız en kısa zamanda aranız düzelir inş Allah kimsenin yuvasını huzursuz bırakmasın

Ben 2.aydan beri kullanıyorum ama artık hergün değil çünkü balık yiyebilmeye başladım çok şükür, dr da artık bırak dedi peki lohusalıkta gerekliyse bırakmasam mı ki bisürü de kilo aldım :KK43:

Ayy evet ya inş kimsenin canı çekmemiştir
Ben de hamsi tavaya bayılırım:) ıımmm nefiss
Cnm bn şimdiye kadar 3 kilo aldım 4 ayıma kadar folik asit içtim 5. Ayım da doktor maltofer fol (demir ilacı) verdi vitamin ilacı hiç içmedim doktorum vermedi yediklerinizden alıyorsunuz diye vitamin değerlerim de iyi demekki vitamin ilaçları kilo yapıyo

Tamam canım bnm daha belli değil Gögüs doktorum ne diyecek bende astım var nefes problemi yaşıyorum. Rabbim gönlüne göre versin canım
geçmiş olsun canım. tabi senin bu durumunda farklı. hayırlısı olsun sezeryan gerekliyse bu olur. önemli olan hem bizim hem bebeklerin sağlığı. seninde gönlünce olsun canım :)

geçmiş olsun canım. tabi senin bu durumunda farklı. hayırlısı olsun sezeryan gerekliyse bu olur. önemli olan hem bizim hem bebeklerin sağlığı. seninde gönlünce olsun canım :)
Amin canım. Hayırlısı ile alırız inşallah sonrada bebişlerimiz hakkında konuşuruz:KK68:

hımmm iyi walla senin uyuyabilmen iyi ben çalıştığım için uykuya fazla vakit ayıramıyorum. çok kötü bi durum oluyor. cumartesi de öğlene kadar çalışıyorum ewe giince direkt uyuyorum... hamilelikte herkes bol bol uyu diyor ama nasıl uyucam bütün gün işte masa başında geçiyor günüm... Az kaldı doğuma giye kendimi teselli ediyorum işte :KK43:

Ben home ofis calisiyorum. Evimdeyim saat 1 de masa basindayim gece 12 - 1e kadar devam ediyorum. Tek avantajim evde oldugum icin rahatim kafama gore ara veriyorum :)

Çok güzeller ama 300 er lira çok bence

Ayeser hnm ürünler gıcır gıcır tertemiz. Mağazadan iki katına da alınabilir tabi. Tercih meselesi. Almıyorsanız satışa engel olma veya olumsuz yaklaşma nedeniniz ne acaba?? Size özel olarak soran oldu mu az mı çok mu diye

Bu arada ana kucağı satıldı. Ve alan bayan çok beğenerek memnun kalarak aldı...

hanimlar merhaba
bugun karnim yine semsert ve cok sis. bebek sisligi gibi degil top yutmusum gibi sanki

ben dogru duzgun hicbisey almamistim. bugun mobilyasi geldi bende toplu olarak biseyler aldim. daha yikama vs duruyor tabi. bebek cantasi da aldim,hastane icin kucuk ama buna sadece bebegin kiyafetlerini koyarim ayrca minik bi valizim var onada bezi anne ihtiysclari icir ziviri koyarim,cantayi normal kullanim icin aldim yani

kalan eksikleri internetten bakicam cunku pahali geldi ebebek de.sut pompasi,yenidogan bezi,alt acma,anne ihtiyaclari vs kaldi,kiyafet yenidogan icin yeterli gibi ama yelek felan bulamadim

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 132
  • image.webp
    image.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 125
Amin canim hep kavga eder etmez barisiyoduk da bu sefer ogle olmadi ondan takildim bogle:/

resimlerin devami

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    8 KB · Görüntüleme: 130
  • image.webp
    image.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 128
  • image.webp
    image.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 128
  • image.webp
    image.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 122
  • image.webp
    image.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 126
  • image.webp
    image.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 130
  • image.webp
    image.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 130
  • image.webp
    image.webp
    35 KB · Görüntüleme: 129
  • image.webp
    image.webp
    35 KB · Görüntüleme: 128
  • image.webp
    image.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 129
hanimlar merhaba
bugun karnim yine semsert ve cok sis. bebek sisligi gibi degil top yutmusum gibi sanki

ben dogru duzgun hicbisey almamistim. bugun mobilyasi geldi bende toplu olarak biseyler aldim. daha yikama vs duruyor tabi. bebek cantasi da aldim,hastane icin kucuk ama buna sadece bebegin kiyafetlerini koyarim ayrca minik bi valizim var onada bezi anne ihtiysclari icir ziviri koyarim,cantayi normal kullanim icin aldim yani

kalan eksikleri internetten bakicam cunku pahali geldi ebebek de.sut pompasi,yenidogan bezi,alt acma,anne ihtiyaclari vs kaldi,kiyafet yenidogan icin yeterli gibi ama yelek felan bulamadim
Canim hayirli olsun insallah saglikla uyusun bebisin mobilyayi cok beyendim ben icinin derin olmasi aradigim ozellikler arasinda nerden kaca aldin acaba?

Canim hayirli olsun insallah saglikla uyusun bebisin mobilyayi cok beyendim ben icinin derin olmasi aradigim ozellikler arasinda nerden kaca aldin acaba?
cilek mobilya canim. yerdeki uyku takimi ve bir buyuk bir kucuk yatagi dahil 3190. burda bi arkadas daha uyguna almis onceden ,ben bir ay once verdim siparisi

Back
X