- 12 Ekim 2015
- 1.223
- 1.449
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende çok korkuyorum canım kV normal yaparsın inşallah diyor ama bn çok korkuyorum.
Gayet lezzetli, eti çok yumuşak, hemencecik de pişiyo, rengine zaten hastayım, fazla kılçık da yok, ohh misNorveç okyanusdan avlaniyo ciftlikden degil bu işide iyi yapiyorlar tabi afiyet olsun ben hic yemedim merak ediyorum tadını
bende bayılıyorum ona. ben hem karadeniz somonu hemde norveç somonu alıyorum açıkçası. ne yapalım onu ueme bunu yeme ne yiycez :) tabi hamside başka güzel. biraz evi kokutuyor ama ben mısır unlu hamsi tavayı da severim çok. inşallah canı çekip midesi kaldırmayan arkadaşlar yopktur. okadar konuştuk :)Gayet lezzetli, eti çok yumuşak, hemencecik de pişiyo, rengine zaten hastayım, fazla kılçık da yok, ohh mis
tam tersini söylücektim ya norveç yiyin :) karadeniz yemeyin ama ben ikisinide seviyorum :)karadeniz somonu var :) norveç yemeyin sizde :) evet dip balığı yasakladı banada dr. ama karadeniz somonu harika bir balık
Sağ salim alırsın inşallah canım kuzunuEvet canım ilk,daha önce 6 haftalık bir düşük yapmıştım ama
Tamam canım bnm daha belli değil Gögüs doktorum ne diyecek bende astım var nefes problemi yaşıyorum. Rabbim gönlüne göre versin canımnormal doğum aslında avantajlı gerçekten. 1günde ayağa kalkıyorsun. sezeryanda zor kesilmek vs. yaraların iyileşmesi. ama tabi risk varsa yapacak bişi yok sonuçta. bide şöyle düşünelim canım suni sancı çekip 1 gün sezeryana alınanda var. hem acı çek hem normal olmasın. artık çünkü normal olması için bekliyorlar biraz. son çare sezeryan oldu son yıllarda. Allah böyle bişi yaşatmasın :) kendiliğinden olur inşallah kolayca. ben şimdi yürümeye korkuyorum kafası aşağıda diye. sanki çıkıverecekmiş gibi geliyor. ama 34. haftada yürücem bol bol. açılmaya yardımcı olsun diye. sende öyle yap canım.
Ayy ne güzel yaaaa bende 5. aya kadar hep 1'er kilo aldım 5 ten sonra bi anda 4 kilo aldım. yeni bi ilaca geçtim 5. aya kaadar decavit kullandım 5 aydan sonra da Efa daily omega 3 balık yağı ilacı içmeye bailadım ve b anda kilo aldım... 6 aylık oldum 10 kilo aldım şaka gibi![]()
Canım geçen hafta da biz kavga ettik herşey geçiyo yoluna giriyo sıkma canını, zaten hamişken alıngan ve hassasız en kısa zamanda aranız düzelir inş Allah kimsenin yuvasını huzursuz bırakmasınKizlar cok keyifsizim esimle kavka etdik![]()
Bayanlar omega 3 (balık yağ) kullanıyorsanız son aylarda ve lohusalıkta yavas yavas başlayın bebek için değil kendimiz için postpartum depresyon yani lohusalık depresyonunu önlemede cok etkisi varmış... Halk arasında lohusaya al basması denilen olay bu aslında :)
bende bayılıyorum ona. ben hem karadeniz somonu hemde norveç somonu alıyorum açıkçası. ne yapalım onu ueme bunu yeme ne yiycez :) tabi hamside başka güzel. biraz evi kokutuyor ama ben mısır unlu hamsi tavayı da severim çok. inşallah canı çekip midesi kaldırmayan arkadaşlar yopktur. okadar konuştuk :)
Ewet canım ya bn bir kez oldum profesör muayene etti o da eliyle sonra alet filan canımı yandı o günden beri korkuyorum doktordan doktora fark ediyor canımBen d çok korkuyorum. Alttan muayeneye bile dayanamıyorum( normal nasıl yapacağım
![]()
Sağol canım hepimiz inşallahSağ salim alırsın inşallah canım kuzunu
Cnm bn şimdiye kadar 3 kilo aldım 4 ayıma kadar folik asit içtim 5. Ayım da doktor maltofer fol (demir ilacı) verdi vitamin ilacı hiç içmedim doktorum vermedi yediklerinizden alıyorsunuz diye vitamin değerlerim de iyi demekki vitamin ilaçları kilo yapıyoCanım ben de imom omega 3 balık yağı hapı kullanıyorum gerçekten çok kilo aldım decavit de içiyorumefa daily yi bi türlü burdaki eczanelerde bulamadım aslında bulsam onu içecektim sen nerden aldın?
Canım geçen hafta da biz kavga ettik herşey geçiyo yoluna giriyo sıkma canını, zaten hamişken alıngan ve hassasız en kısa zamanda aranız düzelir inş Allah kimsenin yuvasını huzursuz bırakmasın
Ben 2.aydan beri kullanıyorum ama artık hergün değil çünkü balık yiyebilmeye başladım çok şükür, dr da artık bırak dedi peki lohusalıkta gerekliyse bırakmasam mı ki bisürü de kilo aldım
Ayy evet ya inş kimsenin canı çekmemiştir
Ben de hamsi tavaya bayılırım:) ıımmm nefiss
geçmiş olsun canım. tabi senin bu durumunda farklı. hayırlısı olsun sezeryan gerekliyse bu olur. önemli olan hem bizim hem bebeklerin sağlığı. seninde gönlünce olsun canım :)Tamam canım bnm daha belli değil Gögüs doktorum ne diyecek bende astım var nefes problemi yaşıyorum. Rabbim gönlüne göre versin canım
Amin canım. Hayırlısı ile alırız inşallah sonrada bebişlerimiz hakkında konuşuruzgeçmiş olsun canım. tabi senin bu durumunda farklı. hayırlısı olsun sezeryan gerekliyse bu olur. önemli olan hem bizim hem bebeklerin sağlığı. seninde gönlünce olsun canım :)
hımmm iyi walla senin uyuyabilmen iyi ben çalıştığım için uykuya fazla vakit ayıramıyorum. çok kötü bi durum oluyor. cumartesi de öğlene kadar çalışıyorum ewe giince direkt uyuyorum... hamilelikte herkes bol bol uyu diyor ama nasıl uyucam bütün gün işte masa başında geçiyor günüm... Az kaldı doğuma giye kendimi teselli ediyorum işte![]()
Çok güzeller ama 300 er lira çok bence
Amin canim hep kavga eder etmez barisiyoduk da bu sefer ogle olmadi ondan takildim bogle:/Canım geçen hafta da biz kavga ettik herşey geçiyo yoluna giriyo sıkma canını, zaten hamişken alıngan ve hassasız en kısa zamanda aranız düzelir inş Allah kimsenin yuvasını huzursuz bırakmasın
Canim hayirli olsun insallah saglikla uyusun bebisin mobilyayi cok beyendim ben icinin derin olmasi aradigim ozellikler arasinda nerden kaca aldin acaba?hanimlar merhaba
bugun karnim yine semsert ve cok sis. bebek sisligi gibi degil top yutmusum gibi sanki
ben dogru duzgun hicbisey almamistim. bugun mobilyasi geldi bende toplu olarak biseyler aldim. daha yikama vs duruyor tabi. bebek cantasi da aldim,hastane icin kucuk ama buna sadece bebegin kiyafetlerini koyarim ayrca minik bi valizim var onada bezi anne ihtiysclari icir ziviri koyarim,cantayi normal kullanim icin aldim yani
kalan eksikleri internetten bakicam cunku pahali geldi ebebek de.sut pompasi,yenidogan bezi,alt acma,anne ihtiyaclari vs kaldi,kiyafet yenidogan icin yeterli gibi ama yelek felan bulamadim
cilek mobilya canim. yerdeki uyku takimi ve bir buyuk bir kucuk yatagi dahil 3190. burda bi arkadas daha uyguna almis onceden ,ben bir ay once verdim siparisiCanim hayirli olsun insallah saglikla uyusun bebisin mobilyayi cok beyendim ben icinin derin olmasi aradigim ozellikler arasinda nerden kaca aldin acaba?