- 8 Mayıs 2010
- 14.286
- 330
- 413
- 39
Senin ikizlerin de tek bebek olculerinde mi gidiyor hala. 30.haftadan sonra buyumeleri geriler diye duymustum ama saglik ocagindaki hemsire bu seneki ikizlerden 3kg.in altinda dogan olmadi dedi. Bi yandan iyi bebekler dogduktan sonra bakimi kolay olur ama bi yandan da korkuyorum 2ay daha nasil tasicam karnim daha ne kadar buyuyecek diye. Simdiden ayakkabilarimi baglarken sekilden sekile giriyorum merdivenleri 1er kat cikip nefes nefese kaliyorum![]()
Evet canım. Ikiz bebek ölçümlerinde değiller. Sağdaki 3 hafta önde. Soldaki 2 hafta önde. Dr böyle giderse 3 kiloyu geçer dedi. Normal de ikiz bebekler 1.500-2500 kg arasında doğarlarmış. 2500 kg nimet gözüyle bakıyorlar. Dr kilo aldırmaya uğraşma dedi halbuki ben bütün gün açım. Hem istifra ediyorum hem de midem hep sıkışık halde 2 lokmada doyuyorum. Hala sıfır kilo ile devam ediyorum. Bebekler alıyor ben zayıflıyorum. Yüzüm çöktü resmen. Taşıma konusuna gelince işimiz çok zor. Ağrılarım var. Dr masajla rahatlayabilirsin dedi. Çünkü magnezyum yetmiyormuş