2016 Şubat Anneleri

geçmiş olsun canım. yani açılmamaı varmış anlamadım ben ? benimki 5. ayda döndü, taklada atmıyor hep aşağıda kafası. ama dr. sorun yok rahim ağzı kapalı, o öyle rahat ediyor dedi.
sende farklı bir durum mu var anlamadım ?
alttan muayene etti açilma yok ama yumuşakmiş rahim

Kızlar eşim avent in Gögüs pompası nı almış Ben gereksiz gördüm 100 tl ye almış yanlış mı düşünüyorum

kizlar kasik agrisiyla hastaneye gittim bebeğin kafasi aşağidaymiş dr. erken dogum riskin var dedi ve hastanede yatirdi sabaha kadar
serum takiliydi erken dogumu önlemek için idral yolu enfeksiyonu da geçiryomuşum antiyotik e başlatildi moralim çok bozuk inşallah bu günleri bir şey olmadan atlatirim rabbim bebeklerimizi sağsalim kucağimiza almayi nasip etsin inş.
Çok geçmiş olsun canım :( Bende salı bir idrar veriyim birşey varmı, son aylarda dahada dikkat etmek lazım..

kizlar kasik agrisiyla hastaneye gittim bebeğin kafasi aşağidaymiş dr. erken dogum riskin var dedi ve hastanede yatirdi sabaha kadar
serum takiliydi erken dogumu önlemek için idral yolu enfeksiyonu da geçiryomuşum antiyotik e başlatildi moralim çok bozuk inşallah bu günleri bir şey olmadan atlatirim rabbim bebeklerimizi sağsalim kucağimiza almayi nasip etsin inş.

gecmıs olsun canım kasık agrısı derken yogun bır agrımıydı?

aaahh yaa bende açmaya çok üşendim, o sıra kocayla kavga etme modundaydım :KK43: keşke açsaydım bari kafam dağılırdı :KK70:

Haftaya pazar ne var canım?
Bende e bebekten öağazalarındaki 250tl ye 50tl indirimini bekliyorum. Ama geçen seneki ig paylaşımlarına baktım yılbaşında falan indirim yapmamışlar hiç :KK43:
Ah keşke bu kampanyayı yakalayabilseydim :KK43:

Evet her bebekte olma olasılığı %85-90larda. Hele bizim bebeler kış bebesi doğacak.:KK43:
Ben otri bebe aldım. Arkadaşlarım hep onu kullanıyor diye.
Bu pompalıları tavsiye etmiyorlardı.

Bu arada n11.com un mobil ıygulamasında 12ye kadar 150tlmye 15tl indirim var.
Bildirim geldi de :)
her pazar şifre veriyor canım o şifreyle siteye girip e-bebek indirim kuponu kazanıyorsun. İlk 300 kişi 125 tl ye 50 tl. Kota dolunca 40,30,20 diye gidiyor. Ben programı izlerken şifreyi alır almaz yaptım kendim ve eşim adına 2 tane 50 tl indirim kazandım. Bu 2. programmış. Saat 9da başlıyor pazar günleri o yüzden haftaya pazarı kaçırmayın dedim

Saolun kızlar mesajlarınızı alıntı yapamadım sorun var sanırım bilgisayarda, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, _Minnur_ _Minnur_ canım sanada çok geçmiş olsun, inşallah çabucak geçer sıkıntıların, zamanında gelir bebeğin

Arkadaşlarr bilmiyorum aranızda benim gibi kpss yada herhangi bir sınava çalışan var mı.varsa bir sorum olcak tecrübeli annelerde yardmcı olursa sevinrm.iki senedir sınava giriyorm ama atanamadm bu 3. Senem.artk çocuğu ertelemk istemediğimden eşimle bebek yapmaya karar vermiştik oldu çok şükür.şimdi herkes bana artık sınavı unut diyor.gerçkten bebek bakımı çok mu zor en azından günlük iki saat boşluğm olmaz mı? Eşim yardmcı olur bir işte de çalışmıyorm tüm gün evdeym ailelerden uzak olduğumzdan gelenimz gidenimzden olmaz öyle evim küçük olduğundan temizliğimde çabuk bitiyor.yinede sınavı unutmalı mıyım gerçi bunu en iyi doğumdan sonra anlarm ama şuan ders çalışıyorm bu yüzden merak ettim o_O

geçmiş olsun canım Allah bebişlerimizi korusun. İnş. sıkıntısız atlatırsın

Arkadaşlarr bilmiyorum aranızda benim gibi kpss yada herhangi bir sınava çalışan var mı.varsa bir sorum olcak tecrübeli annelerde yardmcı olursa sevinrm.iki senedir sınava giriyorm ama atanamadm bu 3. Senem.artk çocuğu ertelemk istemediğimden eşimle bebek yapmaya karar vermiştik oldu çok şükür.şimdi herkes bana artık sınavı unut diyor.gerçkten bebek bakımı çok mu zor en azından günlük iki saat boşluğm olmaz mı? Eşim yardmcı olur bir işte de çalışmıyorm tüm gün evdeym ailelerden uzak olduğumzdan gelenimz gidenimzden olmaz öyle evim küçük olduğundan temizliğimde çabuk bitiyor.yinede sınavı unutmalı mıyım gerçi bunu en iyi doğumdan sonra anlarm ama şuan ders çalışıyorm bu yüzden merak ettim o_O
ben hem kpss çalışıyorum. hem yüksek lisans yapıyorum. bölümde zor. müh. raporlar, ödevler, sunumlar .... ama elimden geleni yapıcam. kpss önceki puanım 82 90 almama lazım.

Canım

926 gr olan elime kağıtta verdi ben de anlamadım
O civarlardadır canım endişelenme ;)
benım gobegım zaten tuyluydu hem agdayla alırım o yuzden sorun olmadı:KK53: ılgınc olan cızgı sımdı daha az belırgın ama sabah daha kahverengıydı, ılgınc geldı bana
:KK48: son zamanlarda iyice belirginleşiyor zaten boşver arada kaybolsun :)
iyi akşamlar bayanlar, ya size bişey sorucam, bebek için burun aspiratörü kesin lazım olur mu? şimdi almak mı gerekiyor, yoksa burun tıkanıklığı başımıza gelince mi almak lazım, her bebekte bu sorun olur mu ki? ilk bebeğim olduğu için çok kafam karışıyor, yardımcı oluuuunnn :KK22:
Canım kesin lazım oluyor. Çünkü hasta olmasa bile kuru sümüklerini alıyorsun ;) birde hasta olsa dahada lazım oluyor. Sadece hastalıkta kullanılacak dşye düşünmeyin. Burunları sümük yapmaya başlayınca kullanıyorsun.
Geçmiş olsun canım. İnş zamanında saglıkla doğar.
Gögüs pompa sı hakkında bilgi verecek yok mu
Çalışıyormusun canım. Çalışıyorsan ihtiyaç var ama çalışmıyorsan ihtiyaç olmuyor. Anca çok sütün olurda bebegin çok emmezse seni rahatsız ediyor o zaman lazım. Ben almadım ilkinde manuel pompa almıştım onu başkasına vermiştim zaten. Şimdide gerek olursa alacagım.

merwee06 merwee06 canım aklıma geldi çok kolay bir kurabiye

Malzemeler
1 sb sıvıyağ
3 sb un
1 poşet krem şanti(1 kutudan 2 tane cıkıyo ya hanı onun bırı yeterlı)
Üzerine elemek için pudra şekeri

Mikserle krem şanti ve yağı çırp, iyice karışsın ama çok köpürmesini bekleme, normal karışım olcak, sonra unu koy yoğur, ceviz büyüklüğünde yağlı kagt serilms tepsiye diz, 180 drcde 12 13 dk pişir, frından cıkınca pudra sekeri ele
Supersin yaa..buna benzer bisey yaptim :anneadayı:

O civarlardadır canım endişelenme :KK66:

:KK48: son zamanlarda iyice belirginleşiyor zaten boşver arada kaybolsun :)

Canım kesin lazım oluyor. Çünkü hasta olmasa bile kuru sümüklerini alıyorsun :KK66: birde hasta olsa dahada lazım oluyor. Sadece hastalıkta kullanılacak dşye düşünmeyin. Burunları sümük yapmaya başlayınca kullanıyorsun.

Geçmiş olsun canım. İnş zamanında saglıkla doğar.

Çalışıyormusun canım. Çalışıyorsan ihtiyaç var ama çalışmıyorsan ihtiyaç olmuyor. Anca çok sütün olurda bebegin çok emmezse seni rahatsız ediyor o zaman lazım. Ben almadım ilkinde manuel pompa almıştım onu başkasına vermiştim zaten. Şimdide gerek olursa alacagım.
Çalışıyordum canım ama bebek olunca çıktıö

Back
X