2016 Şubat Anneleri

Mide bulantım var 2 gündür.ilginç bir şekilde.bebeğin yüzü sırtıma dönük ve hareketli oluşu mu buna sebep bilemedim.midem çalkalanıyor o hareket ettikçe.sizde de var mı bu his?
Saci cikarken bulaniyomus midem yaniyo eksiyo benimde gaviscon yazdi doktor faydasini gordum

Saci cikarken bulaniyomus midem yaniyo eksiyo benimde gaviscon yazdi doktor faydasini gordum

malesef saç ile alakalı değil tatlım, bebekler anne karınlarına ayakları ile baskı yaptığı için yukarıya doğru asit çıkıyor bu da mide borusunun hava ile dolması sonucu ekşime ve yanma meydana getiriyor, çoğumuzun bebeği döndü kafa aşağıda mideden uzak :)

Annişler doğum sonrası karnınızı saracak mısınız? Korse mi alacaksınız? Eğer korse gerekiyorsa nasıl olmalı, aramızda tecrübeli annişler var, yardımcı olabilirler mi?
Ben gogus altindan dize kadar uzanan tek parca korselerden almistim cok da rahat ettim korsenin veya camasirin dikis yerine denk gelmemesi gerekiyor sez.olursaniz

Canim biz de merkezi sistem kaloriferler geç yandı ve burası dagin tepesinde mecburen yatak odasina tasindik resmen. Kimse gelmiyorsa toplama duzelt ve havalandir o kadar
Multivitamin yerine bana verdiğide (Benexol b12) sadece b vitaminiymiş. Doktorlar direk multivitamin yazıyor. Zaten bana aile hekimim düşük görünce hemen vermişti. Bende ayda bir gittiğim için doktoruma 1 ay kullanmıştım. Allahtan bıraktırdı şuanda iyi gidiorum inş çoğalmaz. Boğazları tutamıyoruz ki hep açım :confused: yemekten kalkıyorum 1 saat sonra yine açım. Ne olacak bu halim bilmem :KK70:

Canım el sokmuyorlar parmak ile bakıyorlar. :KK66: 1 parmak 1 cm gibi ölçüleri var. Açılmaları öyle anlıyorlar.

Canım evine kimse gelip gitmiyorsa yatagını orada üstünü kapa olmazmı? Hergün topla ser zor olur. Biri gelecek olursa toplarsın :KK66:
Kimse gelmez ama evim amerikan mutfak yemek pişiyo yani sürekli oyüzden toplamak zorundaym :(

malesef saç ile alakalı değil tatlım, bebekler anne karınlarına ayakları ile baskı yaptığı için yukarıya doğru asit çıkıyor bu da mide borusunun hava ile dolması sonucu ekşime ve yanma meydana getiriyor, çoğumuzun bebeği döndü kafa aşağıda mideden uzak :)
Aynen...:KK66:)saç sanırım 9.ayda çıkıyor.reflü olma ihtimali daha yuksek

Valla ben bebekten sonra bir eziyete daha hazir degilim, spor yaparak cektirmeyi dusunuyorum.. diger seyler fasa fiso :KK53:
Spor yapmaya en fazla 3-4ay firsatiniz olur :KK43: evde 15dk.lik zumba yaptim kizimda ilk zamanlar gece uyanmalari gelen gidenden spora firsat olmadi 5.5aylikken de hareketlenmeye basladi daha uzun sure uyanik kalmaya basladi spor maceram boylece bitti :KK48: ama dogacak bebislerimizin 6.ayi yani ek gidaya gecis zamani yaza denk geliyor emzirip yogurdunu da yanimiza alip yuruyuse cikabiliriz :KK45:

Spor yapmaya en fazla 3-4ay firsatiniz olur :KK43: evde 15dk.lik zumba yaptim kizimda ilk zamanlar gece uyanmalari gelen gidenden spora firsat olmadi 5.5aylikken de hareketlenmeye basladi daha uzun sure uyanik kalmaya basladi spor maceram boylece bitti :KK48: ama dogacak bebislerimizin 6.ayi yani ek gidaya gecis zamani yaza denk geliyor emzirip yogurdunu da yanimiza alip yuruyuse cikabiliriz :KK45:

Valla seker yasayip gorucez, ama ben cok abartilicak birsey gormuyorum.. bebek uyurken bir on dakika zamanim hic mi olmayacak :)

Aynen...:KK66:)saç sanırım 9.ayda çıkıyor.reflü olma ihtimali daha yuksek
Canim sacla alakasi yok bazı inanışlara göre mide yanması bebeğin saç çıkarmasıyla ilişkilendirilir. Oysa rahimdeki saçla, mide arasında hiçbir bağlantı söz konusu değildir. Önlem olarak asitli gıdalardan, yanmaya yol açan başka gıdalardan kaçınılmalı ve yemekten sonra yatılmamalıdır. Önlemlere rağmen mide yanması ve bulantısı geçmediği takdirde, doktorun önereceği ilaçlar kullanılabilir.

valla dayanamadim gittim 2 dilim kepek ekmegi birwz peynir 3 4 tane de zeytin yedim oyle uyudum yoksa sabaha kadar bu gurultu cekilmezdi :)
bende 85 ile basladim 91 oldum

biz de ufacik ses cikartirsa hemen babamiza kosuyoruz ama veled hemen durdugu icin kös kös geri donuyoruz. Anasinin bebekligi gibi sessiz sakin uykucu olsun :)

Bende uzun zamandir o güçlü dalgalanmalari göstermek istiyordum babasina cok şükür bugün gördü. Aslinda benimki hareketli ama babasi bakinca up uslu bende bebekken usluymusum bakalım kime benzeyecek bana benzerse sarışın mavi gözlü olcak baba kumral . Ben mavi gözlü bebekleri cok severim . Aslında böyle cirkin bi bebek ayrımı yapmak istemiyorum ama kime benzeyecegini cok merak ediyorum

Bende uzun zamandir o güçlü dalgalanmalari göstermek istiyordum babasina cok şükür bugün gördü. Aslinda benimki hareketli ama babasi bakinca up uslu bende bebekken usluymusum bakalım kime benzeyecek bana benzerse sarışın mavi gözlü olcak baba kumral . Ben mavi gözlü bebekleri cok severim . Aslında böyle cirkin bi bebek ayrımı yapmak istemiyorum ama kime benzeyecegini cok merak ediyorum

biz karı koca kara kaşlı kara gözlü esmerleriz :D pekde güzel olduğumuz söylenmez
kocam diyo merak ediyorum bizden nasıl bişy çıkacak, dedim pek umudlu olma güzel bişy bekleme hahah :D
ama dayısına benzemesini çok isterim sarışın ela gözlü boylu poslu :KK36: erkek dayıya çeker umudu ile bekliyorum :D

Ben amway kullanmayı dusunuyorum canım sıvı deterjanına geçeceğim ailecek hem makinede kalıntı kalmaz hem tamamen cözünüyor zararsız
Canim ben markette baktim haci şakir ve dolinin vardi sabuntozu makinalar için bende hacißakirin deterjanini dolinin antialerjik bebekler için yumuşaticisi var onlari aldim kullandim çok guzel yarim çay bardagi deterjan yarim kapakta yumoş atiyorum makinaye zaten yeni urunler

Sağol canim yaa en sonunda eşimin akli başina gelmis geldi konuştuk hallettik herşeyi allaha şukur

uzun zamandır benim aklımdaydın ama nicki hatırlamayınca sormadım,
eşinin gelmesine herseyın yoluna girmesine çok ama çok sevindim,
rabbim ayırmasın sizi hayırlısı ile :KK15:

Park yatak bende sevmem normalde ama bunu bende çok begendim rengide çok hoş güle güle kullanın canım hayırlı olsun :) bazı arkadaşlarda çok rüya görmeye başlamış rüyaların görülme sebebi bir hamilelik programında şu şekilde yazıyordu;
bu haftalar içerisinde hemen uykuya dalsanız bile rüya görmeniz zor olmayacaktır. Kısa süreli uykularınızdan uyandığınızda bile rüyalarınızı herkese anlatmak için can atacaksınız. Belki rüyalarınızıensıkbuhaftaiçerisindegöreceksiniz. Bunun en bilindik nedeni gebeliğinizin beyin biyokimyanız üzerine yaptığı değişikliktir. Rüyalarınızı kalktığınızda tam anlamıyla hatırlayamıyor olabilirsiniz. Bu durum rüya görmediğiniz anlamına gelmez. Yapılan araştırmalar bu dönemin sık rüyalar görüldüğü taraftarıdır. Ben görmüyorum ya da görsemde hatırlamayanlardanım :))

Canım çok teşekkür ederim manyak gibi rüyalar görüyorum bide hatırlamadıklarım varsa eyvah :)) aydınlattın beni :* :KK200:

Ben hacı şeriften çikolata yaptırcam bi de bebek şekeri vericem

Doğuma 1 ay kala cnm

Hayırlı olsun canım iyiki de sepet beşik almadın çünkü 3 ay sonra hiçbişeye yaramıyomuş biz kızımıza bebek odası aldık ama ilk 6 ay yanımda yatırcağım için yatak odamıza kraft roma park yatak aldık ilerde de oyun oynar hem valiz gibi her odaya çekebilirim şehir dışına da çıkarabiliriz

Evet canım aynen görüntüleri cok seker ama bir kaç aylık bir sey sonrasında bide park yatak gibi portatif degıl kapatıp kaldıramıyorsun çok büyükler en iyisini Yaptk ileriye yatırım :))

Canim cok beyendim ben daha karar vermis degilim dusunuyorum hani su buguduyunde de uyumasi icin acilip yatak olanlardan istiyorum daha kullanisli doge dusunuyorum ama park yatak da iyi tabii kararsizim yanio_O

Bende başta öyle istedim ama sıkılırım ondan büyüyünce başka bişi isterim odasına da normal sallanan beşik aldım. Bunlar hafif be kullanıslı oluyor Can'ım ilerde koy salonuna at içine bebişini oynasın sen işine bak :)) diye umut ediyorum bakalım cok kuduruk olmazsa :)))

Bende başta öyle istedim ama sıkılırım ondan büyüyünce başka bişi isterim odasına da normal sallanan beşik aldım. Bunlar hafif be kullanıslı oluyor Can'ım ilerde koy salonuna at içine bebişini oynasın sen işine bak :)) diye umut ediyorum bakalım cok kuduruk olmazsa :)))
Bi tatafdan da dedigin gibi dusunuyorum sikilirim ben de ogle hem bu park yataklar da genis ama 2-3 yil yata bilir bakalim ne karar alicaz

arkadaşlar merhaba daha zamanım var ama çok ağırım.bebeği çok altta hissediyordum ki vjnal varis denen şey çıktı bide çok rahatsız edici.nasıl geçer acaba yaşayan var mı aranızda

Back
X