Hayirlisi canim ya bende cok umutlanmiyorum olursa olur olmazsa olmaz vardir bi hayir diyorumLabquick marka hep netten aldığım. 10 tane aldım. 6 sini kullanicam işte perşembeye kadar.
Endişeye evhama sebep olacaksa alma bekle derim. Herkesin psikolojisi farklı oluyor olumsuz etkilemesin. Ben çok rahat olduğum için aldım. Transferden sonra beklemedigim bir sükunet çöktü ustume.
Hayirlisi canim ya bende cok umutlanmiyorum olursa olur olmazsa olmaz vardir bi hayir diyorum
İki tane koymustular dimi sanaTabii ki.. Umid etmek, istemek, vesilelerin peşinde koşmak bize düşen.. Ondan sonrası tevekkül... Doğumla ölümün vakti saati Rabbimde saklı. Şükür ki ne güzel imkânlar vermiş bize.. Ölümden başka şeye çare yok. Hepimizin derdinin dermani Onda..
Senin de kavusmana az kaldı, hayirlisiyla olur inşallah transferin.
Yok canım tek transfer edildi, 2 embriyo da donduruldu.İki tane koymustular dimi sana
Biz senle aynı gün başlamışız inşallah ikimizde hayırlı haberleri alırız.Rabbim yardımcımız olsun kucaklarımız boş kalmasınPerşembe başladım canım bugün 3. İğnemi oldum önümüzdeki haftasonu eşim microtese olacak sperm bulunursa işleme devam edilecek. İnşallah bulunur da ben o korkuyu yaşamaya razıyım mutlulukla giderim eminim toplamaya
Yumurta topladikdan snr bant verdi doktor bana sanada verdilermiYok canım tek transfer edildi, 2 embriyo da donduruldu.
Evet canım 4 günde bir değiştiriyorum.Yumurta topladikdan snr bant verdi doktor bana sanada verdilermi
Benim ignelerde var biraz acitiyormus transfe snr vurulcamEvet canım 4 günde bir değiştiriyorum.
İğne yok bende. Transfer öncesi 4 gün antibiyotikle başka bir hap kullandım. Elevit, coraspin, crinone JEL bi de bantları hala kullanıyorum.Benim ignelerde var biraz acitiyormus transfe snr vurulcam
ben her gittiğimde kan tahlili yaptırıyorum yumurta gelişimine bakmak için ona da gerek varmış doktorum öyle dedi
Buradayım canım yarını bekliyorum bi heyecan sen napiosunbaysbay Neredesin?
Yarin mi test gunun canim?Buradayım canım yarını bekliyorum bi heyecan sen napiosun
Evet tatlım yarın test gunüm hayirlisiyla öğrenicez inşallah senin ne zaman transfer oldu mu daha dogrusuYarin mi test gunun canim?
Hadi senden de bir güzel haber inşallah. Test yaptın mi hiç?Buradayım canım yarını bekliyorum bi heyecan sen napiosun
Amin canm inşallah Rabbim hepimize güzel haberler vermeyi nasip etsin ben dün idrar testi yaptım tek çizgi acayip moralim bozuldu o yüzden yarını sabırsızlıkla bekliom tatlım ya sen hiç yaptın mi testHadi senden de bir güzel haber inşallah. Test yaptın mi hiç?
Ben beklemedeyim ne yapayım..
Hayirlisi olsun canim bende ameliyat oldum sag tüpümü aldilar sol tüp izlenmiyordu zaten birde miyom vardi 4 ay önce oldum ameliyti benimde yarin transferim inş tutunur yavrularMerhaba arkadaşlar
Allah bütün evlat isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Ben 26 yaşındayım 5 yıllık evliyiz 2015 temmuz ayında medicalpark göztepe de ilk tüp bebegimiz konuldu. Iki adet 1. Kalite 5. Gün transferiydi tutmadı yavrularim sonra kasım ayın da laparoskopi ameliyatı oldum sağ tüp tikaliydi doktor kesti sol tüp de hafif tikaliydi o açılmış ameliyatla rahim içini de temizlemis suan bişey yok temiz dedi 2016 subat ayın da karar verdik iki adet dondurulmuş embriyo vardı ilaclarimi kullandım rahim kalinligim istenilen seviyeye ulaşıyor onda sıkıntı yasamiyoruz geçen ki de öyleydi 11 mm de koymuslardi. 18 şubat da transfer edildi embriloygcu bey dedi ikisi de canlı yaşıyor hatta bir tanesi öbüründen daha iyi birinci kalitedeler yani sıkıntı yok dedi resmini gösterdi yeni cozuldukleri için biraz burusuk resmi rahminde ınşallah tutunur dediler korkuyorum tereddutdeyim ınşallah tutar dua edin lütfen çok zor süreçler benim gibi ameliyat olup hamile kalan var mi acaba cok merak ediyorum rabbim ol dedim mi oluyor ınşallah verir bize de 28 şubat da test yaptircam...
Amin canm inşallah Rabbim hepimize güzel haberler vermeyi nasip etsin ben dün idrar testi yaptım tek çizgi acayip moralim bozuldu o yüzden yarını sabırsızlıkla bekliom tatlım ya sen hiç yaptın mi test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?