Bende her gittigimde e2 preostn baktilar snr bi kac tahlil daha istedi ama her gidişimde e2 bakildiNeyse boşver takma kafana saatler kaldı sunun surasinda.
Senin sürecin nasıl işledi? Ben 3. Gün tahlil verip ilaçlara başladım. 4 gün kullanılan gittim sadece ultrason muayenesi oldu. Yeniden ilaç yazdı. 4 gün daha kullanip, catlatma iğnesini vurup opuya gittim. Opudan sonra da 5. Gün transfere gittim. Arada başka tahlil ve muayene istemedi benden Bülent Hoca. Senin de böyle mıydı? Arkadaşlar her gidişlerinde tahlil vermişler. Merak ettim ben de..
Bu arada tahlili aynı gün sonuc veren ve sayısal değer veren bir yerde yaptır dediler, başka yerde yaptiracaksan sor mutlaka. İki kere bekleme olmasın. Hadi topigimizin 3. Bebisiyle gel canım.
Benim esim un Dr u yönlendirdi bizi zaten canım adetin 3. Günü gonal f 300 vurdum 4 gün sonra yanına orgalutran eklendi ikisini birden vurdum 2 günde bir gorustuk drumla Yumurtalarin büyüklüğüne baktı sanırım :) ctesi catlatma ignemi vurdum ovitrelli ptesi de yanı 10. Gün yumurta toplama oldu 5 gün sonrada transfer oldu ben hiç tahlil yaptırmadim rahim filmi çektirmedim sadece hastanenin istediği HIV aclik sekeri filan onlar için tahlil yaptırdımİstanbul Florance Nightingale de.
baysbay canım senin süreç nasildi? BAyldrm ile doktorumuz aynı da merak ettim simdi
Şişli Memorial de canım gerçi neresi olduğu önemli değil Allah verecekse her yerde her türlü olurBen Süleymaniye kadın doğum hastahane sinde tedavi görüyorum ya sen canım ?
Aynen öyle canım bizim sosyal hakkımız vardı ücretsiz o yüzden orada deniyoruz umarım çabamiz boşa çıkmaz Biiznillahi TeâlâŞişli Memorial de canım gerçi neresi olduğu önemli değil Allah verecekse her yerde her türlü olur
Aynen canım bende hiç tahlil yok ultrasonla yumurta takibi yapıldı 2 günde bi o kadarNeyse boşver takma kafana saatler kaldı sunun surasinda.
Senin sürecin nasıl işledi? Ben 3. Gün tahlil verip ilaçlara başladım. 4 gün kullanılan gittim sadece ultrason muayenesi oldu. Yeniden ilaç yazdı. 4 gün daha kullanip, catlatma iğnesini vurup opuya gittim. Opudan sonra da 5. Gün transfere gittim. Arada başka tahlil ve muayene istemedi benden Bülent Hoca. Senin de böyle mıydı? Arkadaşlar her gidişlerinde tahlil vermişler. Merak ettim ben de..
Bu arada tahlili aynı gün sonuc veren ve sayısal değer veren bir yerde yaptır dediler, başka yerde yaptiracaksan sor mutlaka. İki kere bekleme olmasın. Hadi topigimizin 3. Bebisiyle gel canım.
Aynen canım bende hiç tahlil yok ultrasonla yumurta takibi yapıldı 2 günde bi o kadar
Özel bi poliklinik var evin yanında canım ben hastaneye uzagim o yüzden burada yaptircam tahlil sonucundan sonra nasıl bi yol izlicez onu da bilmiyorum ben sen nerde tahlil yaptiracaksin senin bi bilgin var mi bundan sonrası icin
Elime bi kâğıt verdiler orda fakslayin yazio tahlil sonucunu ama ben bi Dr u ararim canım öğreniriz ne yapmak lazımPerşembe bakirkoyde olucam o yüzden devletten randevu alıp gitmisken orda vermeyi dusunuyorum tahlili. Sırf tahlil için hastaneye gitmek bana da zor geliyor. Tahlil sonucunu aldıktan sonra doktorla gorusmek gerekiyor. Olumlu ise bundan sonraki muayene konuşulacaktir. Artı bantlara ve progesterona bir muddet daha devam etmek söz konusu olabilir. Olumsuzsa da değerlendirmesi yapılıp bundan sonraki süreç konuşulacaktir. Yanı bence olumlu ya da olumsuz mutlaka tahlilin ertesi günü gidip bi gorusmek lazım. İhmal etme sakin.
Elime bi kâğıt verdiler orda fakslayin yazio tahlil sonucunu ama ben bi Dr u ararim canım öğreniriz ne yapmak lazım
O moral bozukluğuyla attım hemen canım ya ne bileyim bakmadim bi daha öğleye kadar çıkar da inş hemen paylasirim ben de aynen hep okuyorum yazılanları yoksa kendi kendimi yerim iyiki var kadınlar kulübü :)
O moral bozukluğuyla attım hemen canım ya ne bileyim bakmadim bi daha öğleye kadar çıkar da inş hemen paylasirim ben de aynen hep okuyorum yazılanları yoksa kendi kendimi yerim iyiki var kadınlar kulübü :)
Canım benim benim de çarşamba randevum var ve bizi de cumartesi ya da pazar günü çağıracaklar microtese için.Kızlar sabah kontrolüm var ve çok heyecanlıyım sabah durumuma göre çarşamba yada perşembe günü mikro tese için cağırilicaz çok korkuyorum
Az kaldı canım biraz daha sabır inşallah iyi haber alırsın ben bile heyecan yaptım şimdiKanı verdim geldim kızlar cok heycanlıyım anlatamam kalbim güm güm yalnız cok gec çıkacak benim sonuclar 16-17 diyor labaratuarbeklemek hic bitmiyor
Kızlar sabah kontrolüm var ve çok heyecanlıyım sabah durumuma göre çarşamba yada perşembe günü mikro tese için cağırilicaz çok korkuyorum
Kanı verdim geldim kızlar cok heycanlıyım anlatamam kalbim güm güm yalnız cok gec çıkacak benim sonuclar 16-17 diyor labaratuarbeklemek hic bitmiyor
Son saatler hiç geçmiyor canm amin inşallah çok tesekkur ederim Rabbim hepimize güzel haberleri vermeyi nasip etsin inşallahAz kaldı canım biraz daha sabır inşallah iyi haber alırsın ben bile heyecan yaptım şimdi
Allah razı olsun canım bilmiyorum ki neden böyle gittiğim yer çok küçük bi poliklinik baska yere gonderiyormus belki ondandir son saatler hiç dayanamıyorum midemde kelebekler ucuo resmen :)Hadi hayırlısı inşallah. Ama niye o kadar uzun demişler ya. 1-2 saat diyormuş çoğu yer. Geç olsun ama güzel olsun.. Bekliyoruz hep birlikte. Yalnız değilsin canım..
Hayırlı olsun insallah bol bol dinlen kendine iyi bak canım ben bir cok kiside okumuştum burda ananas yedim 6 7 gun ilfli yapısı bol C vitamini deposu kabizlik olmuyor tavsiye ederim bende Rabbim emeklerimizi bosa çıkarmasın kucağımızı bos bırakmasın insallahKizlar günaydin transfer gercekleşti iki tane transfer oldu hayirlisi olsun 5 mart tahlil günüm :))
Amin canim aldim anans yiycem eve gidince birde kabak cekirdgei dedi hemşireHayırlı olsun insallah bol bol dinlen kendine iyi bak canım ben bir cok kiside okumuştum burda ananas yedim 6 7 gun ilfli yapısı bol C vitamini deposu kabizlik olmuyor tavsiye ederim bende Rabbim emeklerimizi bosa çıkarmasın kucağımızı bos bırakmasın insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?