2016 Şubat Ayında Tüp Bebek Yaptıracaklar

Biz senle aynı gün başlamışız inşallah ikimizde hayırlı haberleri alırız.Rabbim yardımcımız olsun kucaklarımız boş kalmasın
Aaa ne güzel ya şu an hangi iğneyi yapıyorsun ve dozu ne kadar ben gonal F yaptım 3 gün bugün luveris eklendi

Ben her gittiğimde tahlil yapılıyor ve muayene ona göre dozlar ayarlanıyormuş sen hangi merkezde tedAvidesin

Hayırlı olsun, inşallah bu sefer güzel haberler alırız.

Ben de sizdenim bayanlar bugün 4. gün tüp bebek iğnelerimi oldum aşılama tutmamisti sali günü kontrolü Süleymaniye de tedavi görüyorum iğneleri de kendim yapamıyorum hastahaneye yaptiriyorum dualasalim olur mu anne adayları :)

Sen de benimle ve esmerimbicimbicim le aynı gün başlamışsın hangi iğneleri kullanıyorsun canım ve hangi merkezdesin

Hayirlisi olsun canim bende ameliyat oldum sag tüpümü aldilar sol tüp izlenmiyordu zaten birde miyom vardi 4 ay önce oldum ameliyti benimde yarin transferim inş tutunur yavrular
Ay ınşallah tutunurlar cnm dua edelim bizim gibi ameliyat olup tutan var mi bi umut ışte nasip eder ınşallah

O moral bozukluğuyla attım hemen canım ya ne bileyim bakmadim bi daha öğleye kadar çıkar da inş hemen paylasirim ben de aynen hep okuyorum yazılanları yoksa kendi kendimi yerim iyiki var kadınlar kulübü :)

O moral bozukluğuyla attım hemen canım ya ne bileyim bakmadim bi daha öğleye kadar çıkar da inş hemen paylasirim ben de aynen hep okuyorum yazılanları yoksa kendi kendimi yerim iyiki var kadınlar kulübü :)
Silik çizgiler genelde pozitif sonuçlar veriyor Rabbim ümidini boşa çıkarmasın İnşaAllah

Neyse boşver takma kafana saatler kaldı sunun surasinda.

Senin sürecin nasıl işledi? Ben 3. Gün tahlil verip ilaçlara başladım. 4 gün kullanılan gittim sadece ultrason muayenesi oldu. Yeniden ilaç yazdı. 4 gün daha kullanip, catlatma iğnesini vurup opuya gittim. Opudan sonra da 5. Gün transfere gittim. Arada başka tahlil ve muayene istemedi benden Bülent Hoca. Senin de böyle mıydı? Arkadaşlar her gidişlerinde tahlil vermişler. Merak ettim ben de..

Bu arada tahlili aynı gün sonuc veren ve sayısal değer veren bir yerde yaptır dediler, başka yerde yaptiracaksan sor mutlaka. İki kere bekleme olmasın. Hadi topigimizin 3. Bebisiyle gel canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…