2016 Şubat Ayında Tüp Bebek Yaptıracaklar

Allah razı olsun canım bilmiyorum ki neden böyle gittiğim yer çok küçük bi poliklinik baska yere gonderiyormus belki ondandir son saatler hiç dayanamıyorum midemde kelebekler ucuo resmen :)

Bırak ucsun kelebekler.. Sonunda güzel haber gelecekse kelebekler hiç konmasın :)

Kizlar günaydin transfer gercekleşti iki tane transfer oldu hayirlisi olsun 5 mart tahlil günüm :))

Hadi hayırlı olsun canım. Ben ikiye cesaret edemedim. İkisi de tutunsun annelerine inşallah. Güzelce dinlen şimdi. Ben ananas günde 1 dilim falan yiyorum. Kabk çekirdeği de Kavrulmamış aldım. Günde 1 avuç da ondan yiyorum. İlk oluşum aşamasında magnezyum çinko vs onemliymis. Ben elevit dışında omega 3 ve sabah 2 akşam 2 magnezyum pastil kullanıyorum. Gerçi normal zamanda da kullanıyorum onlari ben sırf bu aşamaya özel değil.

Kizlar günaydin transfer gercekleşti iki tane transfer oldu hayirlisi olsun 5 mart tahlil günüm :))

evet bende ilk denememde ananas yemiştim. işe yarıyor gerçktn lifli olduğu için. Allah yardımcın olsun. inş çok güzel hayırlı haberler alırız :)

Aaa ne güzel ya şu an hangi iğneyi yapıyorsun ve dozu ne kadar ben gonal F yaptım 3 gün bugün luveris eklendi
elzem__ ben puregon 300 ve merional 75 yapıyorum bi kaç tanede ilaç var 5 gün yapıcam çarşamba günü yeniden kontrolüm var. benim iğnelerim farklı sizinkilerden herkes gonalf diyo bende yok ondan

Sevindim canım birlikte sevinç yaşarız inşaAllah merional ve pregnol iğneleri oluyorum ya siz tüm mesajları okuyamadim tlf dan takip ediyorum ve zor oluyor
hayırlısı olsun canım hakkımızda beraber başlamışız tedavide beraber güzel haberler alırız inşallah bizim iğnelerimiz aynı seninle

Canım çok mutlu şaşkın bi haldeyim hamileyim çok sukur inşallah seninde güzel haberini aliriz

Topigin 3. Bebis haberi de geldi..

Salı Çarşamba tahlil yaptıracak var mi?

Yoksa sıra bende... Allahım bana da nasip et bu sevinci ya Rabbim..

elzem__ ben puregon 300 ve merional 75 yapıyorum bi kaç tanede ilaç var 5 gün yapıcam çarşamba günü yeniden kontrolüm var. benim iğnelerim farklı sizinkilerden herkes gonalf diyo bende yok ondan
Canım aynı görevi yapan bir ilaçtır o kişiden kişiye değişiyor benim de çarşamba kontrolüm var

İnşallah canım duaların sizlerle Rabbim hayirlisini nasip etsin inşallah
Çok sevindim Can'ım Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…