İçmekte bir sakınca mı var?Türk kahvesi icmek istiyorumm
Ne bilim kafeinli şeyler tüketmeyin diyolar ama bende anlamadim bitaneden bişey olmaz herhaldeİçmekte bir sakınca mı var?
Ne bilim kafeinli şeyler tüketmeyin diyolar ama bende anlamadim bitaneden bişey olmaz herhalde
Canım 1 saate kadar inşallah hepsi belli olucak
Ah ah her sabah kalkar kalkmaz bi türk kahvesi ve sigara yakardim özlüycem günlerimiKahve icecekseniz Turk kahvesi ve filtre kahve tercih edin. Çözünebilir kahvelerden uzak durun.
Şekersiz Turk kahvesi gibi bir antioksidani hayatinizdan kim ne derse desin çıkarmayın.
Tiksinmedigin surece şekersiz kahvede sorun yok. Sigara başımızın belası..Ah ah her sabah kalkar kalkmaz bi türk kahvesi ve sigara yakardim özlüycem günlerimi
Sorma sorma tam bi bela vallaTiksinmedigin surece şekersiz kahvede sorun yok. Sigara başımızın belası..
bende bende. günde 2 tane içerdim valla hasret kaldım kahveye. çay kahve asitli içecekler filan yasakTürk kahvesi icmek istiyorumm
Bizimde yasak ilişki tedaviye başladigimiz andan beri yasak :)doktor üstüne basa basa dün yine yasak dedi :)kızlar yanlış anlamazsanız bişey sorcam bize doktor ilişkiyi yasakladı. benim bi tanıdığım tüp bebek tedavisine başladığı ay yarım bırakmak zorunda kaldı ama hamile kaldı o ay. acaba diyorum her doktor yasaklamıyo mu yoksa onlar mı uymamış yasağa
Bende ictim sabah valla :)) ne güzel geldiBen cayimi da iciyorum Turk kahvemi de.
Günde 2-3 sade Turk kahvesi aynen devam. Annem kardeşimi dogurana kadar içti. Hatta kaşık kaşık kuru Turk kahvesi yedi. :)
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah herşey yolunda giderCanım 1 saate kadar inşallah hepsi belli olucak
Büyük ihtimal yarın gece çatlama kullanıcaz perşembe mikro tese gibi ğörünüyor:)
Bize doktorumuz böyle bir uyarı yapmadı hoş şu anki psikolojiyle zaten onu düşünecek durumda değiliz ama yasakladıysa bile bence son anda enfeksiyon vs gibi cinsel yolla bulaşan bir rahatsızlık olmaması içindir bize tedaviye başladığımız gün tek seferlik eşli antibiyotik vermişti doktor sanırım bundan dolayı yoksa bir zararı olacağını düşünmüyorumkızlar yanlış anlamazsanız bişey sorcam bize doktor ilişkiyi yasakladı. benim bi tanıdığım tüp bebek tedavisine başladığı ay yarım bırakmak zorunda kaldı ama hamile kaldı o ay. acaba diyorum her doktor yasaklamıyo mu yoksa onlar mı uymamış yasağa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?