- 4 Nisan 2015
- 198
- 126
- 23
- 34
Evet canim ayni gidiyoduk galiba senin kac yumurta cikti. Transfer belli degil hergun arayacaklarmis gelisime gore transfer gunu belirlenecekmis doktprum oyle dedi banaCanım benim de toplandı bugün seninle aynı gidiyorduk değil mi? Perşembe kısmet olursa transfer senin de perşembe mi Olacak Hepimiz için de hayırlısı olsun İnşaAllah :)
Canim ben cok korkuyodum ama hic korkacak bisey yokmus sabah gittik 10 bucukta iceri aldilar sonra damar yolu actilar hemen narkoz... zaten bayildim hic bisey hissetmedim. Bacagimdan igne vurduklarini duydum sonra bi actim gozumu odadayim. Cok sukur hic agrim kanamam yok biraz olur dediler ama iyiyimKizlar hadi hayirlisiyla basarili transferleriniz olur ve güzel haberlerinizi aliriz inşallah benimde yarin opu nasil geçti gununuz ve süreç nasil di biraz bilgi verebilirseniz sevinirim
Maşallah canim darisi transfere sonra sabirsiz bekleyiş galiba en zoru da oCanim ben cok korkuyodum ama hic korkacak bisey yokmus sabah gittik 10 bucukta iceri aldilar sonra damar yolu actilar hemen narkoz... zaten bayildim hic bisey hissetmedim. Bacagimdan igne vurduklarini duydum sonra bi actim gozumu odadayim. Cok sukur hic agrim kanamam yok biraz olur dediler ama iyiyim
Ben regensburgta yaşıyorum canım almanyada 5 kere denemiş bi abla vardı bahçecide tanışmıştım onun mesela hiç olmamış almanyada ama bahçecide tek embriyo koydurdu ama ikiz hamile kaldı bence türkiyede denemelisin canımAnca gördüm yazdığını canım bende türkiyede denemek isdiyorum herkez Almanyanın iyi olmadığını söylüyor bu konuda sen nerde yaşıyosun ben heidelberg da yaşıyorum
Insallah canim sana smsk tutunur melegin RABBİM kucagina almayi nasip etsin insallahilk değerim perşembe 55 ti. bugün de 96 çıkmış. doktor perşembe aynı yerde tekrar yaptır dedi. aynı yerde yaptırmam gerekiyormuş,ben farklı bir yerde yaptırmıştım bugün. inşallah mucizem beni bırakmaz.. canım sıkıldı kızlar..
Amiiin BACIM İnşaAllah çok heyecan verici idi aç olduğum için zor geldi ama çok şükür ki atlattim genel anestezi ile duymadım Rabbim Kimsenin umudunu boş çıkarmasın :)Kizlar hadi hayirlisiyla basarili transferleriniz olur ve güzel haberlerinizi aliriz inşallah benimde yarin opu nasil geçti gununuz ve süreç nasil di biraz bilgi verebilirseniz sevinirim
Benim de 10 civarı çıktı canım hadi bakalım hayırlısı Allah'tan bizim de transfer günü belli ama döllenme olmazsa arayacaklar gelme diyecekler umarım öyle olmaz :)Kizlar yumurtalar toplandi 15 yumurta cikmis doktorum geldi az once herkesin hakkinda hayirlisi
Sikma canini yarin ayni yerde yaptir bide sabah yaptirilk değerim perşembe 55 ti. bugün de 96 çıkmış. doktor perşembe aynı yerde tekrar yaptır dedi. aynı yerde yaptırmam gerekiyormuş,ben farklı bir yerde yaptırmıştım bugün. inşallah mucizem beni bırakmaz.. canım sıkıldı kızlar..
Benim adet sancısı gibi ağrım ve çok az kanamam oldu bu halime şükürler olsun. :)Canim ben cok korkuyodum ama hic korkacak bisey yokmus sabah gittik 10 bucukta iceri aldilar sonra damar yolu actilar hemen narkoz... zaten bayildim hic bisey hissetmedim. Bacagimdan igne vurduklarini duydum sonra bi actim gozumu odadayim. Cok sukur hic agrim kanamam yok biraz olur dediler ama iyiyim
Cok güzel canimKızlar benimde bugun yumurta toplama oldu. 15 tane falan yumurta toplanmış 8 tanesi istenilen boyuttaymış. Bakalım heyecanla bekliyorum yarın arayacağım yumurtalar döllendi mi döllenmedi mi diye. Perşembe günü de transfer olacak büyük ihtimalle.
Ohh maşallah canım :) Çok güzel yumurtaların. Benim de adetim geldi çok mutlu oldum yarın doktorla randevum var :)Kızlar benimde bugun yumurta toplama oldu. 15 tane falan yumurta toplanmış 8 tanesi istenilen boyuttaymış. Bakalım heyecanla bekliyorum yarın arayacağım yumurtalar döllendi mi döllenmedi mi diye. Perşembe günü de transfer olacak büyük ihtimalle.
Hadi hayırlısı Allah'tan bacım ya umarım hepimiz güzel haberler veririz birbirimizeKızlar benimde bugun yumurta toplama oldu. 15 tane falan yumurta toplanmış 8 tanesi istenilen boyuttaymış. Bakalım heyecanla bekliyorum yarın arayacağım yumurtalar döllendi mi döllenmedi mi diye. Perşembe günü de transfer olacak büyük ihtimalle.
Benimdebugun toplandiii :) kac yumos var:)Evet canim ayni gidiyoduk galiba senin kac yumurta cikti. Transfer belli degil hergun arayacaklarmis gelisime gore transfer gunu belirlenecekmis doktprum oyle dedi bana
Insallah canim sana smsk tutunur melegin RABBİM kucagina almayi nasip etsin insallah
Sikma canini yarin ayni yerde yaptir bide sabah yaptir
benim 15 yumurta çıktı canım bugün arayacaklar gelişimleri hakkında bilgi verecekler transfer gününü bilmiyorum sorcam arayınca :)Benimdebugun toplandiii :) kac yumos var:)
Çok sevindim bacim yaaa gözünaydin hadi bakalım hayırlısı güzel haberlerinin gelsin devamı : ))ayy kızlar çok mutluyum şuan hastaneden aradılar döllenmeler gerçekleşti diye ama sayı vermedi transfer günü söyleyeceklermiş kaç tane olduğunu
inşallah canım ya hepimizin güzel haberlerini alalım burdanÇok sevindim bacim yaaa gözünaydin hadi bakalım hayırlısı güzel haberlerinin gelsin devamı : ))
Amiiiin İnşaAllah canım :)inşallah canım ya hepimizin güzel haberlerini alalım burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?