2016 Şubat Ayında Tüp Bebek Yaptıracaklar

benimde 19 subatta 2 emriyo tranferim oldu.tam gunum dolmadan 11.gun yani 1 martta kan testi yaptim 247 pozitif cikti.yarin tekrar bi kan aldircam degere bakilcak.ama ben hala hamile olduguma inanamiyorum ruya saka gibi..4 senem gecti her ay ayri bi huzun yasadim neler cektim rabbim bilir.rabbim isteyen herkeze nasip etsin insallah..

Amiiiin Allah kucağındagöstersin inşaAllah
Rabbim kararlıyor zamanını da ben de çok acele Ettim şimdiye dek adetime bir kaç gün kala test yaptım durdum şimdiye dek çok hayal kırıklığı yaşadım Ama nasip edecekse edecek Mevla'm zamanı gelince ben de yarın transfer günü için heyecanlıyım ama eşimle tartıştık gitsem mi gitmesem mi diye düşünür oldum

Mevzu nedir bilmem ama adamların saçma tavırları hep var.. Bunun yüzünden mucizenden vazgeçme bence.. Sonra pişman olursun

Her hayırlı işin dibinde şeytan pusu kuruyor. Tam morale ihtiyacın olan zman da ikinizin arasına giriyor. Ya sabır çek şeytana meyletme hiç. Eşinde ztn farketmiş durumu. Rabbim güzel yuvanızı sğlıklı hayırlı bebişlerle taçlandıraın inş.

Sanırım çok haklısın işin bu yanını hiç düşünmedim ben Amiiiin Allah razi olsun canım ya çok çok teşekkür ederim:)

Bayanlar ne haber benim transfer tamam evdeyim 10 demişlerdi ama 5 yumurta almışlar . 3 tanesi döllenmiş , 2 tane koydular hadi Allah'tan hayırlısı hepimiz için :)

Cnm benim de 2 tane yumurta koydular.şimdi ewde yattım biraz. Ama hapşırdım bugun inş bişi olmamıştır çok korktum bişi olur diye bakalım şimdi sıra beklemekte. Dua edelim bol bol inş

Cnm benim de 2 tane yumurta koydular.şimdi ewde yattım biraz. Ama hapşırdım bugun inş bişi olmamıştır çok korktum bişi olur diye bakalım şimdi sıra beklemekte. Dua edelim bol bol inş
Canım benim hayırlı olsun inşaAllah hiç korkma evvel Allah ben de hapsurdum. Sakınan göze çöp batar Allah muhafaza Ayrıca ablam da yeni hamileyken ( o da tüp bebek yaptirdi) ağır nezle geçirdi çok hapsurdu Elhamdulillah ikiz yegenlerim oldu Allah bağışlasin benim test 14.03.2016 senin ne zaman

Benimde aynı zamanlarda Allah razı olsun cnm içime su serptin. Doktor bugun hergün bir yumurta, bir bardak süt mutlaka tüket dedi. Zeytin yağı tüket bol bol salata da olmadı ekmek bandır ye dedi. Ama sakın nezle olma dikkat et dedi. Sanki adam uyarmamış gb eve geldim ni hapşurdum. İnsan resmen tedirgin oluyor:) hadi bakalım aynı anda olacak inş hayırlı sonuçlar alırız hepimizde Rabbim bizlere de nasip eylesin annelik duygusunu.

Amiiin Ecmain canım benim ben de internetten okuduğum kadarıyla transfer sonrası havuç suyu öneriyor lar yüzbinlerce Amiiin o güzel dualarina SGK olduğundan olsa gerek yiyecek İçecek hiçbirşey demediler bana internetten bilgileniyorum bir de sana söylenenleri uygulayabilirim

Kizlar cok afedersiniz kabiz oldum ne iyi gelirr

Cnm bugun transfem oldu. Doktor sakın kabız olma dedi zeytinyağı ye bol bol dedi. Salatana bol zeytinyağı dök ye. Bi tabağa zeytin yağı koy biraz da nar ekşisi dök ekmeğini bandır ye. Zeytinyağı harika rahatlatıyor bağırsakları. Bi de sakın stres yapma rahat olmaya çalış bitki çaylarını rahatlatır diye çok içme çünkü bitki çaylarına gebelikde pek iyi bakmıyorlar

Bugün de 134.5 çıktı. 55-96-134.5 hiç ikiye katlamadı. Dr pazartesi gel goreyim dedi. Ne olacak bilmiyorum.

Olumlu düşün cnm en azından her testte artıyor değerler. Maşallah güzel sonuçlar alacaksın Allahın izni ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…