- 3 Mart 2013
- 374
- 111
- 323
Amiiiin Allah kucağındagöstersin inşaAllahbenimde 19 subatta 2 emriyo tranferim oldu.tam gunum dolmadan 11.gun yani 1 martta kan testi yaptim 247 pozitif cikti.yarin tekrar bi kan aldircam degere bakilcak.ama ben hala hamile olduguma inanamiyorum ruya saka gibi..4 senem gecti her ay ayri bi huzun yasadim neler cektim rabbim bilir.rabbim isteyen herkeze nasip etsin insallah..
Amiiiin Allah kucağındagöstersin inşaAllah
Rabbim kararlıyor zamanını da ben de çok acele Ettim şimdiye dek adetime bir kaç gün kala test yaptım durdum şimdiye dek çok hayal kırıklığı yaşadım Ama nasip edecekse edecek Mevla'm zamanı gelince ben de yarın transfer günü için heyecanlıyım ama eşimle tartıştık gitsem mi gitmesem mi diye düşünür oldum
Vazgecmistim ki yine vazgeçtim vazgecmekten :) o da gönlümü aldı çok şükür evvel Allah diyorum Allah a emanet olun hepinize hayırlı geceler canlarMevzu nedir bilmem ama adamların saçma tavırları hep var.. Bunun yüzünden mucizenden vazgeçme bence.. Sonra pişman olursun
Harikasınnn, hadi git bebislerini al gelVazgecmistim ki yine vazgeçtim vazgecmekten :) o da gönlümü aldı çok şükür evvel Allah diyorum Allah a emanet olun hepinize hayırlı geceler canlar
Amiiiin canım benim pozitif yorumunla sende can'sınnn çok teşekkür ederim İnşaAllah alır gelirim, :) :)Harikasınnn, hadi git bebislerini al gel
Amiiiin Allah kucağındagöstersin inşaAllah
Rabbim kararlıyor zamanını da ben de çok acele Ettim şimdiye dek adetime bir kaç gün kala test yaptım durdum şimdiye dek çok hayal kırıklığı yaşadım Ama nasip edecekse edecek Mevla'm zamanı gelince ben de yarın transfer günü için heyecanlıyım ama eşimle tartıştık gitsem mi gitmesem mi diye düşünür oldum
Sanırım çok haklısın işin bu yanını hiç düşünmedim ben Amiiiin Allah razi olsun canım ya çok çok teşekkür ederim:)Her hayırlı işin dibinde şeytan pusu kuruyor. Tam morale ihtiyacın olan zman da ikinizin arasına giriyor. Ya sabır çek şeytana meyletme hiç. Eşinde ztn farketmiş durumu. Rabbim güzel yuvanızı sğlıklı hayırlı bebişlerle taçlandıraın inş.
Bayanlar ne haber benim transfer tamam evdeyim 10 demişlerdi ama 5 yumurta almışlar . 3 tanesi döllenmiş , 2 tane koydular hadi Allah'tan hayırlısı hepimiz için :)
Canım benim hayırlı olsun inşaAllah hiç korkma evvel Allah ben de hapsurdum. Sakınan göze çöp batar Allah muhafaza Ayrıca ablam da yeni hamileyken ( o da tüp bebek yaptirdi) ağır nezle geçirdi çok hapsurdu Elhamdulillah ikiz yegenlerim oldu Allah bağışlasin benim test 14.03.2016 senin ne zamanCnm benim de 2 tane yumurta koydular.şimdi ewde yattım biraz. Ama hapşırdım bugun inş bişi olmamıştır çok korktum bişi olur diye bakalım şimdi sıra beklemekte. Dua edelim bol bol inş
Canım benim hayırlı olsun inşaAllah hiç korkma evvel Allah ben de hapsurdum. Sakınan göze çöp batar Allah muhafaza Ayrıca ablam da yeni hamileyken ( o da tüp bebek yaptirdi) ağır nezle geçirdi çok hapsurdu Elhamdulillah ikiz yegenlerim oldu Allah bağışlasin benim test 14.03.2016 senin ne zaman
Bugün de 134.5 çıktı. 55-96-134.5 hiç ikiye katlamadı. Dr pazartesi gel goreyim dedi. Ne olacak bilmiyorum.taydin cnm naptın kan değerlrinde yükselme warmı?
Amiiin Ecmain canım benim ben de internetten okuduğum kadarıyla transfer sonrası havuç suyu öneriyor lar yüzbinlerce Amiiin o güzel dualarina SGK olduğundan olsa gerek yiyecek İçecek hiçbirşey demediler bana internetten bilgileniyorum bir de sana söylenenleri uygulayabilirimBenimde aynı zamanlarda Allah razı olsun cnm içime su serptin. Doktor bugun hergün bir yumurta, bir bardak süt mutlaka tüket dedi. Zeytin yağı tüket bol bol salata da olmadı ekmek bandır ye dedi. Ama sakın nezle olma dikkat et dedi. Sanki adam uyarmamış gb eve geldim ni hapşurdum. İnsan resmen tedirgin oluyor:) hadi bakalım aynı anda olacak inş hayırlı sonuçlar alırız hepimizde Rabbim bizlere de nasip eylesin annelik duygusunu.
Olur inşaAllah Pazartesi Çok daha iyi sonuç alırsın canımBugün de 134.5 çıktı. 55-96-134.5 hiç ikiye katlamadı. Dr pazartesi gel goreyim dedi. Ne olacak bilmiyorum.
Kizlar cok afedersiniz kabiz oldum ne iyi gelirr
Bugün de 134.5 çıktı. 55-96-134.5 hiç ikiye katlamadı. Dr pazartesi gel goreyim dedi. Ne olacak bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?