2016 Şubat Ayında Tüp Bebek Yaptıracaklar

merhaba herkese bende yeni üye oldum ve ilk defa tüp bebek yaptıracağım aralık ve ocakta aşılama yaptırdım ama tutmadı bu ay küçük bi kistim varmış şimdi onun için yasmin kullanıyorum nisan ayının başında tüp bebek için tedaviye başlayacağız inşalah bu süreçte yaşayanların deneyimlerine çok ihtiyacım olucak sanırım

Evet çok heyecanlı beklemek ya bi de progestanı iğne olarak da vurduruyorum ben kalçadan.o mübarek de nasıl yakıyo sizdede öle oluyormu?
Aynen canım o iğneyi sağlı sollu dönüşümlü yaptirmama rağmen çok ağrım oluyor ve yürümekte zorlanıyorum ise gidecektim göya iğneler den mümkün olmuyor.

merhaba arkadaşlar,elimde
23 tane paketinde crinone jel,
10 taneye yakın clexane 4000 kan sulandırıcı iğne,
2 kutu(10 tüp) progynex iğne var
ücretsiz olarak bir arkadaşıma yollayacağım ilaçlar pahalı olduğu için güvencesi olmayan ve gerçekten ihtiyacı olan bir arkadaşım bana özel mesaj atsın lütfen

Aynen canım o iğneyi sağlı sollu dönüşümlü yaptirmama rağmen çok ağrım oluyor ve yürümekte zorlanıyorum ise gidecektim göya iğneler den mümkün olmuyor.

Aynen öyle ya. Bende sağlı sollu vurduruyorum iğneleri gece yatarken sağdan sola dönemiyorum çok yağlı bir iğneymiş ya

kızlaaar ne alemdesiniz bi kaç gündür giremiyodum kk ya. transferim perşembe günü oldu 2 tane transfer edildi ayın 15 inde tahlil yaptırıcaz sizlerin ne zaman test günleriniz

Tüp bebek transferinden 10 gün sonra 52, 12.gun 112, 16.gun 286 , 18. Gün 535 ve 20. Gün 540 değerlerde bi anormallik varmı lütfen yardımcı olun. Bu arada son testten önce az miktarda lekeleme oldu ?böle olupta bebeğini kucağına alabilen var mı lütfen yardımcı olun

kızlaaar ne alemdesiniz bi kaç gündür giremiyodum kk ya. transferim perşembe günü oldu 2 tane transfer edildi ayın 15 inde tahlil yaptırıcaz sizlerin ne zaman test günleriniz

Cnm benim de perşembe transfer oldu ayın 15 ini bekliyoruz. Ben ve Nisanur_34 seninle aynı zamanda öğrenicez inş hayırlı mutlu haberler alırız.

Cnm benim ilk tüp bebek denemem de 10. Gün ilk bhcg testinde 54 çıkmıştı. İki gün sonra yaptığımda 27 ye düştü. Orada bir düşüş olduğu için bebek beni terketti ve ilk tüp bebeğim tutmadı. Ama senin durumun daha farklı değerler hep yükselişte. Dua et inş bebeğin seninle olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…