Duphalac mi. Duzeldim ben cok sukur onu ictim zeytinyagi ictim sebze yedim bu seferde isal oldum :))))bana dr. bi surup vermisti kabiz olmamam icin yemeklerden once.cok sukur bana gerek kalmadi.sana yazarim adini surubun...
Hiç bilmiyorum ki cektirdim mecburen ama dikkat etmedim canım hiçRahim filminde belli oluyor cnm tup kivrimli
Onu zaten doktor soyluyor cnm bende bakinca anlamadimHiç bilmiyorum ki cektirdim mecburen ama dikkat etmedim canım hiç
Vaaaay MaşaAllah SübhanallahSubatttt bana ugurlu geldiii datisi sizlete insallah
Sıkıntılı geçiyo canım yaa beklemek Pek zor hareket kisitliligi da : )))taydin naptın cnm değerler katlanıyormu ? Arkadaşlar nasıl gidiyor ? Kaç kişi kaldık sonuç bekleyen? Nisanur_34 senin bekleyiş nasıl cnm?
taydin naptın cnm değerler katlanıyormu ? Arkadaşlar nasıl gidiyor ? Kaç kişi kaldık sonuç bekleyen? Nisanur_34 senin bekleyiş nasıl cnm?
Hastanedeyim canım, doktor islemdeymis bekliyoruz çıkmasını. Muayeneye çağırdı. İnşallah bir aksilik yoktur de goruruz kesemizi..
Aynen canım o iğneyi sağlı sollu dönüşümlü yaptirmama rağmen çok ağrım oluyor ve yürümekte zorlanıyorum ise gidecektim göya iğneler den mümkün olmuyor.Evet çok heyecanlı beklemek ya bi de progestanı iğne olarak da vurduruyorum ben kalçadan.o mübarek de nasıl yakıyo sizdede öle oluyormu?
Aynen canım o iğneyi sağlı sollu dönüşümlü yaptirmama rağmen çok ağrım oluyor ve yürümekte zorlanıyorum ise gidecektim göya iğneler den mümkün olmuyor.
kızlaaar ne alemdesiniz bi kaç gündür giremiyodum kk ya. transferim perşembe günü oldu 2 tane transfer edildi ayın 15 inde tahlil yaptırıcaz sizlerin ne zaman test günleriniz
inşallah canımCnm benim de perşembe transfer oldu ayın 15 ini bekliyoruz. Ben veNisanur_34 seninle aynı zamanda öğrenicez inş hayırlı mutlu haberler alırız.
Tüp bebek transferinden 10 gün sonra 52, 12.gun 112, 16.gun 286 , 18. Gün 535 ve 20. Gün 540 değerlerde bi anormallik varmı lütfen yardımcı olun. Bu arada son testten önce az miktarda lekeleme oldu ?böle olupta bebeğini kucağına alabilen var mı lütfen yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?